Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: cos.3333, Ralph
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :) Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 8:04:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n
Sources adresi olarak şunu girdiniz mi? iappcat.com/r/24330 installerde ise Haberci_Program_Oyun buradan yüklemeleri yapacaksınız.
Tek bir adresten tüm aradığınız programları yükleyeceksiniz.Artı,bu tür uyarılar için lütfen cihazınızı resetleyiniz.

Evet Hocam, yüklü ve Restart'ta yapmıştım, ama hala aynı uyarıyı veriyor...

İnstaller'u rastgele mi yüklemeye çalışıorsunuz yoksa sıradan mı? Yani ilk önce olmazsa olmazlar var oradan BSD Subsytem'den başlayarak install ederseniz sorun çıkmayacaktır. Download merkezinde bir sorun yok.Ben denedim ve çalışıyor. Siz makinanıza bir refresh yapıp,cihazınızı kapatıp açar mısınız? Aslında hiç bir sorun görünmüyor ama...

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 8:07:05 

quote:

Orjinalden alıntı: xmyra

arkadaşım sadece sana teşekkür edebilmek için üye oldum allah razı olsun saygılar

xmyra arkadaşım ben de sizlere teşekkür ederim.Faydalı olabildiysem ne mutlu.
Hayrını görün.
Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
baha40n

20 Haziran 2008; 8:33:33 

quote:

Orjinalden alıntı: cowcow

yenı gelmıstı tel ben restore edemıodum:D daha dogrusu anlamamıstım halletım sımdı sayenizde..süper bi baslık olmus süper yani..bi sorum daha var imagic ler vardı onları nereden bulurum??

Restore işleminizi başarıyla gerçekleştirdiğinize sevindim.Hayrını görün.Güle güle kullanın.

İMAGİC VİDEOLAR LİSTESİ
iBeer
iBlood
iBug
iChampagne
iGoyfish
iMilk
iMunchies
iWater
Benim bildiğim "8 tane" imagic video var.
Bunları zaman zaman arkadaşların verdiği linklerden seyrediyoruz.
Şu an için sanırım youtube'da oluşan kısıtlama sebebiyle birçok yerden izleyebildiğimiz videolara ulaşma problemi var.Kendi upload'ın da olan arkadaşların link vermesiyle ulaşalıbalir sanıyorum.Ya da iphone ve imagic ismi yazılırsa google'dan aratıp bulabilirsiniz.Benim arşivimde yok kusura bakmayın,ancak böyle yardımcı olabiliyorum.
Teşekkürüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 20 Haziran 2008; 8:35:52 >

baha40n

20 Haziran 2008; 8:37:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Amigo_1106

quote:

Arkadaslar internetten mp3 indirmek icin program var mi?

galiba yok....

Çok özür dilerim sorunuz arada kalmış göremedim

Tam olarak mp3'leri nasıl indirmeden bahsediyorsun?konuyu açarsan yardımcı olabiliriz. Genel olarak internet'ten indirmek mi yoksa iphone' a direk indirebileceğin bir programdan mı bahsediyoruz?

Amigo_1106

20 Haziran 2008; 13:23:41 

quote:

Tam olarak mp3'leri nasıl indirmeden bahsediyorsun?konuyu açarsan yardımcı olabiliriz. Genel olarak internet'ten indirmek mi yoksa iphone' a direk indirebileceğin bir programdan mı bahsediyoruz?

Arkadasim ilgilendigin icin cok saol!

iPhone-dan internete girerek herhangi bi mp3 indirme sitesinden (mes: www. bedavamp3.co.uk) mp3 indirmek direk iPhone-a,.. Indirme yoneticisi programi (flashget gibi) iphone icin ???

Mesela torrentula galiba vardi torrent-den indirmek icin...

Apple iPhone 8GB/2.0.1/ 20.05.2008
handsome88

20 Haziran 2008; 14:19:55 

off bu package not download denilen yazı bir türlü kaybolmuyor.refresh yapıyorum clear yapıyorum ama bir türlü kaybolmuyor lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 20 Haziran 2008; 14:20:55 >

oral.sezen

20 Haziran 2008; 16:41:21 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

quote:

Sources adresi olarak şunu girdiniz mi? iappcat.com/r/24330 installerde ise Haberci_Program_Oyun buradan yüklemeleri yapacaksınız.
Tek bir adresten tüm aradığınız programları yükleyeceksiniz.Artı,bu tür uyarılar için lütfen cihazınızı resetleyiniz.

Evet Hocam, yüklü ve Restart'ta yapmıştım, ama hala aynı uyarıyı veriyor...

İnstaller'u rastgele mi yüklemeye çalışıorsunuz yoksa sıradan mı? Yani ilk önce olmazsa olmazlar var oradan BSD Subsytem'den başlayarak install ederseniz sorun çıkmayacaktır. Download merkezinde bir sorun yok.Ben denedim ve çalışıyor. Siz makinanıza bir refresh yapıp,cihazınızı kapatıp açar mısınız? Aslında hiç bir sorun görünmüyor ama...

Baha Hocam,
Bu makinada olmazsa olmazları yükledim, daha sonra ihtiyaçlar için ''Show Time ve Time Capsulid'' yüklemek istedim ama nafile yukarıda dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç aynı o mukaddes yazı hep karşıma çıkıyor, işin ilginci benim cihazımda aynı hatayı veriyor (yüklemesi tam olmasına rağmen), yukarıdaki arkadaşda aynı dertten müzdarip sanırım....
Ne yapacağım şaşırdım açıkcası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 20 Haziran 2008; 16:43:38 >

cowcow

20 Haziran 2008; 17:00:44 

piano ve benzeri yerlerde packaga not download bendede cıkıor bisi eksik mi yaptım acaba??

psn:cowanto
baha40n

20 Haziran 2008; 17:29:39 

quote:

quote:

Arkadasim ilgilendigin icin cok saol!

iPhone-dan internete girerek herhangi bi mp3 indirme sitesinden (mes: www. bedavamp3.co.uk) mp3 indirmek direk iPhone-a,.. Indirme yoneticisi programi (flashget gibi) iphone icin ???

Mesela torrentula galiba vardi torrent-den indirmek icin...

Benim bildiğim kadarıyla böyle bir sistem ya da program henüz geliştirilmedi.Yanılıyorsam arkadaşlar beni düzeltsinler.
Sadece ses ve video olarak youtube kullanıyoruz ve IPhone'umuza atabiliyoruz.
IPhone'a yükleyeceğinz mp3 ler için neden böyle zahmetli bir yol seçiyorsunuz ki? Herkesin elinde bir arşiv vardır.Yeni parçalar için se zaten Bilgisayardan bilinen programlarla indirebiliyorsunuz.IPhone'a atmak ta bu kadar kolay ken neden böyle zoru seçersiniz anlayamıyorum.
Bir de şunu ilave etmek istiyorum ki IPhone'a atacağınız,bulundurduğunuz video ve mp3 ler için ayrı ayrı klasörler yapınız ve video ve mp3 leriniz bu klasörlerde olsun.İlave etmek gerektiğinde bu klasöre atın ve cihazınızı sync yaptığınızda,sadece o ilave edilen mp3 veya video'yu yükler.Yani her seferinde tümünü silip yeniden yükleme yapmaz.

rapsound

21 Haziran 2008; 12:44:35 

ben sizin anlatımınızda oldugu gibi once iki tusa birden basıp dfu moda aldım sonra shift e basıp 114 u secip restore ettim ardından ziphone 3 ile do it all tıkladım 3 dk sonra iphone kırılmıs oldu kartımız calıstı fakat iphonebrowser ı takınca icinde bazı dosyaların yerine giremez oldum sadece itunes ve bi klasor daha cıkıyor eskiden icine baglanınca private/var/mobile/ gibi bazı yerlere ulasıp istedigimiz dosyalarla oynama yapabiliyorduk sizin yonteminizle iphone cok guzel kırılıyor fakat bu dosya bolumum kayboluyor neyi eksik yapıyorum acaba bi yardım ederseniz sevinirim tesekkurler

baha40n

21 Haziran 2008; 15:10:22 

quote:

Orjinalden alıntı: rapsound

ben sizin anlatımınızda oldugu gibi once iki tusa birden basıp dfu moda aldım sonra shift e basıp 114 u secip restore ettim ardından ziphone 3 ile do it all tıkladım 3 dk sonra iphone kırılmıs oldu kartımız calıstı fakat iphonebrowser ı takınca icinde bazı dosyaların yerine giremez oldum sadece itunes ve bi klasor daha cıkıyor eskiden icine baglanınca private/var/mobile/ gibi bazı yerlere ulasıp istedigimiz dosyalarla oynama yapabiliyorduk sizin yonteminizle iphone cok guzel kırılıyor fakat bu dosya bolumum kayboluyor neyi eksik yapıyorum acaba bi yardım ederseniz sevinirim tesekkurler

Keşke 2.6b ile kırsaydınız ama hala geç kalmış sayılmazsınız.Çünkü,3.0 "bana göre" çok sorun çıkarıyor. Ayrıca, iphoneBrowser kullanmanız yerine bu tür işlemlerde,FileZilla programını kullanınız.Çok daha işlevsel bir program.
Nasıl kullanılıyor 1. sayfamızda anlatımı resimli olarak gösterilmiştir.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git