Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
eğer turkcell kampanyalarında dh nin payı yoksa bende feykim
kesinlikle takip ediliyoruz hatta 3 operatörde bize bakarak kampanya yapıyor sanırım.istekler çok net ortada ve ne istesek bi benzeri mutlak kısa bir süre sonra karşımıza çıkıyor!
kesinlikle takip ediliyoruz hatta 3 operatörde bize bakarak kampanya yapıyor sanırım.istekler çok net ortada ve ne istesek bi benzeri mutlak kısa bir süre sonra karşımıza çıkıyor!
ben isityorum ki 100 kontör yükleyince 3 ay boyunca
her yöne sms bedava her yöne mms bedava her yöne 5 dakikası 1 kontör internet 1 gb 1 kontör.
ben isityorum ki 100 kontör yükleyince 3 ay boyunca
her yöne sms bedava her yöne mms bedava her yöne 5 dakikası 1 kontör internet 1 gb 1 kontör.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Bence Turkcell in SMS kampanyası AVEA nın kampanyasınan daha pahalı. Turkcell zaten günde 3 SMS den sonra 1000 SMS Ücretsiz veriyor. 1 Ay boyunca her gün 3 SMS Kullanıp 3 Kontör gitse ayda 90 Kontör yapar. 90 Kontöre 30.000 SMS Kullanmış oluruz. 30 Kontöre 300+3000 SMS Kampanyası bu şekilde hesapladığımız zaman biraz pahalı görünüyor. AVEA 39 kontöre 500+5000 veriyor. Turkcell den daha güzel hareketler bekliyoruz.
Avea ile kıyaslanmaz zaten bu tarife, biz pinti turkcellin bunu yaptığınada şükür ediyoruz :) eğerki 30 kontore 500 her yöne, 3000 şebeke ici, ama herkes faydalanacak şekilde olsaydı, o zaman ben buna kampanya derdim.
Bence Turkcell in SMS kampanyası AVEA nın kampanyasınan daha pahalı. Turkcell zaten günde 3 SMS den sonra 1000 SMS Ücretsiz veriyor. 1 Ay boyunca her gün 3 SMS Kullanıp 3 Kontör gitse ayda 90 Kontör yapar. 90 Kontöre 30.000 SMS Kullanmış oluruz. 30 Kontöre 300+3000 SMS Kampanyası bu şekilde hesapladığımız zaman biraz pahalı görünüyor. AVEA 39 kontöre 500+5000 veriyor. Turkcell den daha güzel hareketler bekliyoruz.
düz mantık gitmişsin . 30 gün boyunca her gün 1000 mesaj mı atacaksın sanki .
bu zamana insanları kazıklayan sırf numara taşıma çıkacak diye aboneleri elden kaybetme korkusuyla kampanya yapan bu operatörü kınıyorum. zamanında aklı nerdeydi. avea ve vodafone altarnatif oluncaya kadar aklı nerdeydi. aria piyasaya girmeden önce dakikası 10 kontordü bu hattın ya. turkcell'e 1000000 x
Tamam pahalı olmasına pahalıda 30 kontör ödemek varken neden 90 kontör ödiyim