Şimdi Ara

hoover markası hakkında bilgi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
209.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internette hoover marka beyaz eşyaların satılmaya başlandığını gördüm.fiyatları çok ucuz.bu marka hakkında bilgisi olan var mı?



  • hoover marka elektrik süpürgesi nasıldır acaba.

    siklon yıkanabilir filitresi var 2000w.

    http://www.teknogross.com/urun/hoover-tfc-6283-elektrik-supurgesi-2000-w_622242.aspx?CatID=20359&tabId=1072
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Hoover ürünlerini yetkili satıcısı olan Özelsiniz.com 'dan temin edebilirsiniz.

    Satın almış olduğunuz ürünlerin tamamı Hoover tarafından sıfır kutu ve ambalaj olarak adresinize sevk edilmektedir.
  • Hoover markasının hiçbir kalite standardının, kalite denetiminin ve müşteri memnuniyeti anlayışının olmadığını, dahası firma tarafından böylesi maksatların da hiçbir zaman güdülmediğini ben kendi acı tecrübemle çok net bir şekilde öğrendim. Dertsiz başınıza dert almayın. Müşteri memnuniyetini önemseyen, kurumsallaşmış, kalite standartlarına göre hareket eden, dahası bu standartları yükseltmeye çalışan firmaların ürünlerini tercih edin. Hoover alarak benimle aynı hataya başkalarının da düşmesini istemediğim için bu mesajı yazma gereği hissettim. Dileyenler başımdan geçenleri aşağıdaki linkten okuyabilir:
    http://forum.donanimhaber.com/m_74518011/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilimanjaro34 -- 29 Nisan 2013; 14:46:12 >




  • Arkadaşlar Hoover'ın ankastre ürünleri hakkında bilgisi olan var mı? Şu ara Hoover'ın ankastre kampanyası var ve 3'lü seti 799'a veriyorlar. Arçelik kampnyasında en ucuz 3'lü set 990 TL. Üstelik Hoover'ın tasarımını da çok beğendik, gayet şık duruyorlar. Ama ucuz etin yahnisi olur mu diye çekiniyoruz, servis ağı vs. kuvvetli midir bilmiyorum. Hiç kullanan var mı? Sırf güzel görünüyor ve ucuz diye de sürekli sorun çıkartacak cihazlar almaktan kaçınıyoruz. Acaba bildiğimiz, her an tamir ettirebileceğimiz Arçelik mi alsak Hoover mı çok arada kaldık.

    Aşağıdaki linkte seti görebilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=mthovankset1&categoryId=234329&sku=MTHOVANKSET1&gclid=COGUntOb4boCFU5a3godRG0AxQ

    Bu arada evde Hoover süpürge kullanıyoruz inanılmaz memnunuz ama işte ankastre olayında güvenemedik bir türlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EchoforV -- 13 Kasım 2013; 9:22:04 >




  • 1945 yılında İtalya'da kurulan Candy Group, Avrupa'nın beyaz eşya konusunda en büyük şirketlerinden biri olarak 7 ülkede toplam 9 fabrikada üretim yapmaktadır.
    Fumagalli Ailesi tarafından yönetilen şirket; dayanıklı tüketim malları endüstrisinde, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutucu, buzdolabı, dondurucu, pişirici, tam boy ve ankastre fırın ürünleri alanında üretim, satış, pazarlama, ihracat ve satış sonrası hizmetler faaliyetlerini yürütmektedir.
    Candy Group, Candy ve Hoover olmak üzere 2 uluslararası markanın yanısıra, Rosieres (Fransa), Iberna (İtalya), Jinling (Çin), Otsein (İspanya), Süsler (Türkiye), Vyatka (Rusya), Zerowatt (İtalya) olmak üzere 7 ulusal markaya sahiptir.
    Candy Group, Türkiye’deki faaliyetlerini Candy Hoover Euroasia şirketi ile yürütmektedir. 2007 yılı başında Candy Group; Süsler markasının sahibi olan Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye’deki üretim tesisi grubun Avrupa'daki yeni fırın ve ocak grubu üretim üssü haline dönüştürülmüştür.

    http://www.hoover.com.tr/azienda/storia.asp




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.