Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2+1 ÖNERISI [SECIM YAPAMADIM]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 2+1 ÖNERISI [SECIM YAPAMADIM] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
astamiga

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Nisan 2008; 21:06:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Daha önce PHILIPS MMS430 kullandım. Bass yuksek seste bozulma yapıyordu ama o siddete kadar acmaya gerek kalmıyodu sesten odanın kapısını titretiyordu. Baslardan kapının zangır zangır titrediğini duyabiliyrdum.
30W. SUB ve 2*10W uydular var.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
SORULARIM:
PHILIPS setim bozuldu. Su an yeni bi set almak istiyorum ama AEGO M ve LOGITECH z2300 arasında karar veremedim.
aego fiyatı cok yuksek bu fiyata deger mi sub da zayıf deniliyo o yuzden dusunduruyor.

Aego m'nin basslarının yetersiz oldugu yazılmış PHILIPS MMS430 gibi kapıları titretmez mi peki?
Philips'den cok daha güclü bi sistem zaten.

Philips de saglam bi set. Komşularımızı rahatsız edecek kadar ses acsak da sesde bozulma olmuyodu. AEGO m'nin yetersiz denmesinin nedeni nedir SUB phılıps'in sub'ından daha mı zayıftır?

Z2300 de bass için birebir deniyor. Fakat ses kalitesi ne kadar iyi bu sistemin?
Kullandıgım mms430'la ses kalitesi olarak kıyaslarsak hangisi daha kaliteli ses verir?

LOGITECH Z2300 274 YTL
Toplam Güç : 200 Watt (RMS)
Bileşen Sayısı : 2x Uydu(80W),1x Subwoofer(120W)

AEGO M
Toplam Güç : 90 Watt (RMS) 374 YTL
Bileşen Sayısı : 2x Uydu(20W),1x Subwoofer(50W)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astamiga -- 2 Nisan 2008; 21:27:26 >

PENTIUM D 945 3.40 Ghz @ 4.5 Ghz║ASUS P5PL2 ║2 Gb DDR2 533 Mhz Twinmos Ram250 Gb Seagate Sata2 7.200 Rpm 16MB.HIS X1650XT @641/1400SCYTHE Ninja SoğutucuXP ULTIMATE
withhonour

2 Nisan 2008; 23:59:31 

ses kalitesi olarak:aego-m>mms430>z2300
güç olarak: z2300>aego-m>mms430
durum bu aego-m çok meth ediliyor ve bunu da sonuna kadar hak ediyor mükemmel bir müzikal kaliteye sahip z2300 ise ortalığı sallamaktan başka hiçbir işe yaramaz denilebilir mms430 ise 2sinden de daha alt sewiye bir alternatif olduğunu söyleyebilirim...ben bunların arasında kalsam kesinlikle aego-m i tercih ederdim ama z2300 de alsan eski sisteminden daha iyi olduğunu söylemeden geçemem iyisi mi sen aego-m i herhangi bir yerde dinle sonra neden kesinlikle tercih edilen olduğunu ve fiyat farkına değiceğini anlayacaksın...

astamiga

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Nisan 2008; 6:15:54 

Cevap icin saol.
Malatya'da oldugum icin deneme imkanım olmayacak ortak.
Aego'nun sub 50w. mms430'un sub 30w. gucunde. Aego basları kötü denmesine ragmen Philips'den daha sağlam bas sesleri verebilir mi?

PENTIUM D 945 3.40 Ghz @ 4.5 Ghz║ASUS P5PL2 ║2 Gb DDR2 533 Mhz Twinmos Ram250 Gb Seagate Sata2 7.200 Rpm 16MB.HIS X1650XT @641/1400SCYTHE Ninja SoğutucuXP ULTIMATE
trapspeed

3 Nisan 2008; 20:47:20 

titremek istiyosan z2300 .aego yu dinlemedim ama subwooferı güçsüz diyolar.geçenlerde 2. el forumunda bir arkadaş söylemişti.

SLAM-ER

Eski Nickler||oguzhansx1||xsoundx
CrwErEnnN

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 21:02:05 

ben soylemıstım beni tatmın etmedı ama subwoofer ı mms430 cok daha guclu o yonden suphen olmasın

X-Fİ XtremeGamer - Aego M - Electro House =Mutluluk
BL@DE

4 Nisan 2008; 11:51:19 

astamiga kardeş anladığım kadarı ile basslara çok önem veriyorsun ve bassları iyi bir sistem istiyorsun beklentilerin doğrultusunda benim sana tavsiyem kesinlikle logitech Z2300 olur

saygılar...

A u d i o p h i l e ™
Garen Yöndem

16 Haziran 2008; 14:07:24 

Katılıyorum BL@DE

Ahn'Qiraj lvl 70 Ally Hunter

***Birini parmağınızla göstererek suçlarken dikkat edin, diğer üç parmağınız sizi gösteriyor.***
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Yavrukarga

N81 2GB
nighteen

16 Haziran 2008; 15:51:14 

konu açmadan önce araştırın binlerce yorum yazıldı birsürü kullanıcı izlenimi var.

taken21

17 Haziran 2008; 20:28:17 

Filmde izlerim diyosan x530 al. bende mms460 var şuan mms230 la birebir aynı zaten subwoofer. kapı olaylarıda aynı ama x530 un bass lar cok daha tatlı ve bozulma olmuyo. Yok sadece müzik diyosan z2300 güzel aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 17 Haziran 2008; 20:26:21 >

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
nighteen

18 Haziran 2008; 0:34:49 

Müzik dinleyen bir insana da nasıl z2300 önerilir anlamam basstan ne çaldığını anlayamıyorsun bence müzik dinleyeceksen logitech alacaksan z serisine yönel.

vkronik

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 1:34:09 

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Müzik dinleyen bir insana da nasıl z2300 önerilir anlamam basstan ne çaldığını anlayamıyorsun bence müzik dinleyeceksen logitech alacaksan z serisine yönel.

z2300 de logitechin z serisinden şaka bi yana haklısın bass lar çok ağır geliyor..

Bir bardak süt için inek beslenmez..
nie_wieder

18 Haziran 2008; 3:30:29 

PHILIPS MMS430 manyak bişi yaf!...gerçekten 2+1 olmasına rağmen etrafı zangır zangır sallıyor!..

ya bence PHILIPS MMS430 vazgeçme derim!...PHILIPS MMS430 un nasıl bozuldu anlamadım!..

benimki daha sapa sağlam hiç bi sorun yaşamadım!...

benim PHILIPS MMS430 olaki bozuldu..gider aynısından bidaha alırdım!..yada tamir ediliyorsa tamir ettirirdim!..

neyse seçim yine senin ama PHILIPS MMS430 kulanmaya dewam et derim

nighteen

18 Haziran 2008; 19:51:44 

z 3 vs modeller kastedildi anlayan anladı.

Soultrap

19 Haziran 2008; 0:20:04 

Aego M in bassları kimilerine yetersiz gelebiliyor.

Ama bu Aego nun düşük bass üretmesinden değil, çoğu 2.1 sistemin doğallıktan uzak ve sesi renklendirmek amacı ile ekstra bass üretmesinden kaynaklanıyor. Aksine Aego M in oldukça doğal ve dengeli bassı var.

Zamanında sesine hasta olduğum yamaha ms50 nin bassları bile Aego dan sonra abartılı geliyor bana. Zaten Logitech Z5500 den bahsetmek bile istemiyorum.

22" HP W2207h | Asus P5Q | Q6600@3.5Ghz | 2x2GB | 500GB | HD4850 | PC P&C 750W | X-fi Music | Aego-M 2.1 | Logitech G5 ▪ Ultra-Flat
Nymphadora

19 Haziran 2008; 0:56:35