|
Oronra -> Cevap: 2+1 ÖNERISI [SECIM YAPAMADIM] (19 Haziran 2008; 13:55:32)
|
quote:
Orjinalden alıntı: withhonour ses kalitesi olarak:aego-m>mms430>z2300 güç olarak: z2300>aego-m>mms430 durum bu aego-m çok meth ediliyor ve bunu da sonuna kadar hak ediyor mükemmel bir müzikal kaliteye sahip z2300 ise ortalığı sallamaktan başka hiçbir işe yaramaz denilebilir mms430 ise 2sinden de daha alt sewiye bir alternatif olduğunu söyleyebilirim...ben bunların arasında kalsam kesinlikle aego-m i tercih ederdim ama z2300 de alsan eski sisteminden daha iyi olduğunu söylemeden geçemem iyisi mi sen aego-m i herhangi bir yerde dinle sonra neden kesinlikle tercih edilen olduğunu ve fiyat farkına değiceğini anlayacaksın... Güzel bir yaklaşım olmuş. [:'(] Bu arada Philips de Z2300 de Aego ile kıyaslanamayacak kadar zayıf kalitede ürünler. Bunu ancak tüm ürünleri cidden dinleyen ve Aego kullanan biri olarak gönül rahatlığıyla soyleyebilirim. Aego ya rakip olabilecek aynı klasmandaki ürünler. AE5, BOSS, KLIPSCH gibi markalar ve ürünleri olabilir. Bırakın artık Logitech, creative, philips gibi ürünleri Aego ile kıyaslamayı, komik oluyo.
|
|
|
|