Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles <===

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles <=== Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alien_turk

18 Ağustos 2008; 2:24:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

size n95 8gb ile çekilmiş bir makrom var sizde görün istedim ama buraya nasıl ekleyeceğimi bulamadım.
bence senin dediğin gibi bazı seyler çekime bağlı. sonyericsson nun yarışmasına gönderdim.

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_y

N82 inin n95e üstünlük kurabilecegini düsünmüyorum sahsen...Fotograf kalitesi cekime bagli olarak degisebilmekte cekim esnasindaki en ufak isik degisimi bile kalite bakimindan cok cok fark ettirirki benim anlamadigim bazi fotolarda (koltuk ornegin) inanilmaz kotu bir cekim n95 degil 1.3 mp kamera dahi bole bi foto cekemez sanirim ayrica neden flas acik degil o cekimlerdde makro konusunda (cicek fotosu) o mesafaden netlememesi imkansiz sen sadece bir kez denersen emin ol bazen n 82 ide netlemeyecektir eger koyabilirsem makro cekim biseyler koymaya calisacagim farki ve mesafeyi gostermek adina... ama calisma icin emegine saglik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien_turk -- 18 Ağustos 2008; 2:39:13 >
.MstF.

19 Ağustos 2008; 16:09:20 

N95 çok hoş duruyor N82 i beğenmedim . N95 alcam galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .MstF. -- 19 Ağustos 2008; 16:11:10 >

deloyloy

4 Eylül 2008; 12:32:40 

şöyle bir sorum olacak.N95 8gb'ta(dikkat:düz n95'te değil)ön kamera istendiği zaman açılabiliyor mu böle yüzümüzü görmek için.?

yanlış yere yazdım galiba ama bilen varsa??

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

4 Eylül 2008; 12:41:34 

evet açılıyor

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni Nokia N97even. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand.
Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
deloyloy

4 Eylül 2008; 13:18:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet açılıyor

peki tek kısayolla mı yoksa arka kamerayı açıp seçeneklerden ön kamera diyince mi açılıyor?saoll

Canér

4 Eylül 2008; 13:26:13 

Teşekkğrler Bro..

Graffiti Sanattır !!

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

4 Eylül 2008; 14:09:03 

quote:

Orjinalden alıntı: deloyloy

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet açılıyor

peki tek kısayolla mı yoksa arka kamerayı açıp seçeneklerden ön kamera diyince mi açılıyor?saoll

seçeneklerden sanırım çünkü arkada modül yok düzlerdeki gibi ben 8gb kullanmadım bilmiyorum

Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Kènan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Kasım 2008; 19:15:52 

3-5 aydır N95 kullanıyorum memnunum

Max_Kolesne

28 Kasım 2008; 20:39:42 

N95 8gb - N82 karşılaştırması yapılacak mı :)

==>M a x _ K o l e s n e<==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence

Sennheiser cx300
creative zen 4gb
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

29 Kasım 2008; 0:38:31 

versinler yapiim

hem artık N79 N85 falanla yapmak lazım

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 [4]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles <=== Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Buraya git: