GPS olayını bundan 2-3 ay önce ben video ile karsılastırma yapıp n95 ve n82 bölümüne verdiğimde kimse inanmamıstı belki bu sefer inanırlar ellerine sağlık @reis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacks61 -- 4 Nisan 2008; 17:01:21 >
benim gözlerimde bir sorunmu var siz resimlere bakmadanmı cvb yazıyorsunuz n95 n82 den netlik bakımından üstün ben n82 daha iyi sanıyordum tşk reis-i eagles ilk kez orijinal boyutta bukadar n95 resmi görme imkanım oldu daha önce n95 resim konusuna girmiştim resimler küçük ebatlıydı.. n82 daha canlı ama n95 kesin olarak daha net gece çekimi iç mekan n82 daha belirgin ama çok fazla karışıklık var birde aşağıdaki ilk resim n95 kesinlikle daha üstün.. N95 & N82 n95 yukardaki resimlerde n82den üstün
üstte n82
Işıklar açıkken; üsste n95 benim için netlik daha önemli kapının altına bakarsanız daha iyi yorumlarsınız
üstte n82
üstte n95 n82 odaklanamamış binanın sol yanına bakarsanız daha iyi anlarsınız n95 resmin en soluda en sağıda belirgin n82 sol taraf bariz şekilde bulanık soldaki küçük kulubeden daha iyi belli oluyor
üstte aynı gibi görünsede n95 yine daha başarılı en sağdaki bayrak direğindeki bayrağa bakın anlıyacaksınız
n95 yine üstün bariz bir şekilde n82 resmin sol yanı bulanık diğer resimler arabalar olsun dışmekan ev resimleri nerdeyse hiç bir fark yok aynı makrolara bakmadım bence n95
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 5 Nisan 2008; 0:21:48 >
bro senın yanlışın var hele bırıncı resım n95te bence fiyasko okadar renk farkı olurmu ya etraf normalde sarı alet beyaz cıkarmıs ve diğer resimlerdede n95le cekılen resımler daha bulanık sankı onlerıne beyaz perde cekılmıs nolursa olsun n82nın resımlerı daha kaliteli