|
experienced -> Cevap: ## Sparkle p888+ 8800GT Calibre Kullanıcı İncelemesi ## (5 Nisan 2008; 0:12:33)
|
Evet arkadaşlar elimde bulunan eski sistemime almış olduğum calibre ile bir crysis testi yaptım sonuçlar aşağıda, genel itibarı ile 1280x1024 herşey highta akıcı şekilde oynanıyor.aşağıda yaptığım testler sırasında ekran çözünürlüğü 1600x1200 ve herşey hightı(xp de)AA-AF kapalı bunun test için ne kadar önemi vardır bilemiyecem ama belirtemek istedim,test sistemim ise şöyleydi; amd 939pin 2x 4200 (2200ghz @ 2625ghz),Epox nforce 4 ultra+ anakart,twinmos pc3200 ddr1 2 gb ram (2.5-3-3-7),LC power 550w işlemcinin ekran kartına yetmediğini ve darboğaz yaptığını düşünüyorum,crysisteki sonuçlarım şu şekilde. [image]http://img387.imageshack.us/img387/3568/crysisiw7.jpg[/image] LCD ekranın yanıp sönme sorunu ise yukarıda açıkladığım şekilde son buldu,bazı arkadaşlar açıklamamı hiç dikkate bile almadan varsayımlarla neler olabileceğini yazmışlar,ekran kartının kitapçığını okumalarını tavsiye ederim. quote:
Orjinalden alıntı: experienced (Kaliteli bir güç kaynağınız varsa bu sorunla karşılaşmaya bilirsiniz ama denemekten zarar gelmez ,sonuçta bende işe yaradı) LCD ekranın yanıp sönme sorunu ,direk powerdan gelen güç kablosunu takmanızdan dolayı yada dönüştürücüdeki girişlerin sadece bir tanesini kulanmanızdan dolayı kaynaklanıyor arkadaşım,ekran kartı ile verilen dönüştürücüyü kulanırsanız.LCD ekranın yanıp sönme sorunu ortadan kalkacaktır [:'(]
|
|
|
|