Ortalıgı ayagı kaldırmak, bol bas ve metalik tizler yani suslu ses istiyorsanız E100.
Benim tercihim bu ucu arasında kesinlikle B&W DM603 olurdu. Uretim kalitesi cok daha iyi ve daha dengeli muzikal ses uretecegi kesin. Aluminyum bas driver, orta bas sesler icin ozel kevlar kon gibi detaylar var. Sonucta o bir b&w.
Bu konuda ampliniz ile bu urunleri dinleyip hangisinin size hitap edecegini bulmak icin dinlemeniz gerekir. En saglıklı sonuca boyle ulasırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 2 Nisan 2008; 18:30:55 >
SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
ben deinlediğim kadarıyla sadece bir b&w dinleme fırsatım oldu ama o çok dengeli ayrışımlı ve net ses veriyordu ama jbl ler üstadlarında dediği gibi çok süslü patlayan tiss ler ayrışımı az ama çok çığıran tiss ler ve yüreğe oturan bass lar ikiside çok farklı müzik türlerinin kabinleri diye düşünüyorum
neden vermesin. lakinnn jbl e100 yamaha ya da biraz fazla gelir. ha çalışır öttürür dinlediğiniz de ama E100 esasen fazla gelir 661 e. ötesinde dm603s3 mutlaka dinlenip alınması gerekir nedeni ise bas ses çerçevesi herkese uygun gelmeyebilir.dinlenmeli derken dm603 ün yabancı rock müzik için basslarda nasıl tepki vereceği dinleyicinin memnuniyetine bağlı.şu hususta kayıtlarda ultra kalitesi pek gözetilmeyen rock müzik kayıtlarının müzik dinleme için önemlidir denen yerde önemi pek arz etmiyor.detaylı değinirim.
neden vermesin. lakinnn jbl e100 yamaha ya da biraz fazla gelir. ha çalışır öttürür dinlediğiniz de ama E100 esasen fazla gelir 661 e. ötesinde dm603s3 mutlaka dinlenip alınması gerekir nedeni ise bas ses çerçevesi herkese uygun gelmeyebilir.dinlenmeli derken dm603 ün yabancı rock müzik için basslarda nasıl tepki vereceği dinleyicinin memnuniyetine bağlı.şu hususta kayıtlarda ultra kalitesi pek gözetilmeyen rock müzik kayıtlarının müzik dinleme için önemlidir denen yerde önemi pek arz etmiyor.detaylı değinirim.
evet kesinlikle katılıyorum e-100 fazla gelir ama pop adaha uygundur.isteyen arkadaşımıza
Kesinlikle kendisini ispat etmiş bir seri Bende JBL kullanan birisi olarak bir arkadaşıma DM serisini MARANTZ 7500 amfi ile kurmuştuk mükemmel sonuç vermişti. Hem müzikte hemde sinemada hakkını sonuna kadar verir. özellikle üst frekanslarda eline su dökülemez.
JBL ise 1990 yılından sonra USA üretimlerini tamamıyla Danimarka 'ya kaydırdı artık oradada çok üst seriler dışında üretim yapmıyor ÇİN'e yatırım yaptılar HARMAN INTERNATIONAL olarak(HarmanKArdon-Infinity-JBL).
Bu şartlar altında her parçası B&W patentli olan (Tweeter-Kabin tasarımı-Kevlar surroundless midbass-Crossover tasarımı) DM serisi önerilir.
Daha önce kullandığım JBL Hoparlörler (LX66 - LX800-L90-L100-Lcenter-Lsurround-Ti5000(hala kullanıyorum)
Daha önce kullandığım B&W Höparlör (DM603Serie1-ASW1000 Subwoofer)
Hi-Def-Man Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700 Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
kalite olarak bw kaliteli olabilir ama bunun tarzı pop tecno deildir . jbl e-10 şuan bende kullanıyorum cok cok memnunum. jbl tarz olarak serttir bw tamtersidir .E-100 ün pop vede tecnoda verdiği sesi 603 kesinlikle veremez
JBL firması söylediklerinizi duysa herhalde bayağı bozulurdu lakin kendilerini tekno ile hiç bağdaştırmazlar .
Eğer Sadece Tekno ve Pop dinlenecekse Cervin Wega almak daha uygun olur 70Wattlık amfiyle uçar gider tozu dumana katar.
burada B&W DM 600 serisini Eğer JBL ile karşılaştıryorsak ancak XTi serisi ile karşılaştırmalıyız ayrıca B&W yumuşak çalan safhada da değildir hatta ingilizler içinde en serti ve Üst frekanslarda en agresifidir diye bilinir.
quote:
Orjinalden alıntı: süper cüp
kalite olarak bw kaliteli olabilir ama bunun tarzı pop tecno deildir . jbl e-10 şuan bende kullanıyorum cok cok memnunum. jbl tarz olarak serttir bw tamtersidir .E-100 ün pop vede tecnoda verdiği sesi 603 kesinlikle veremez
Hi-Def-Man Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700 Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
bence e-100'ün karşılığı Dm603S3 değil. Eğer JBL E-100 ile B&W karşılaştırılacaksa bu 604S3 olması gerekir. Ha bu ikisini karşılaştıracaksak JBL 604S3'ün yanına bile yaklaşamaz. Müzikde dinlenecekse 603S3(ben şu an kullanıyorum) baslarda biraz zayıf kalabilir. Ama 604S3'de bu açığı kapatırsın ve her tonda mükemmel etay alabileceğin bir hoparlörün olur. Bu arada B&W kesinlikle sert çalan bir hoparlör değildir. Aksine Yamahanın o prlak tizlerini mükemmel dengeler