ARkadaşlar tedarikçim var direkt ithalatçı fiyatlar böyle,
anycool t818 185 dolar
8600 luna 260 dolar (tıpkısından daha güzel kızağı sesi filan)
almak isteyen arkadaşlar olur ise bana ulaşabilirler! diğer modelleri incelemedim ama yeni nesil nokiaların nerede ise hepsi var! 6500 filan n82 çift hatlı talebe göre görüşür size dönerim!
:D gülme arkadaş yaw dün akşam sordum o para dediler az önce msn de denk geldi düştü dediler! alım yapmışlar o bakımdan! birde 250 liraya da var diyorsun ya istersen 240 liraya da var ama kapıdan çıkana kadar garantili! diğeri aldığın gibi getirirsen (çizik kırık harici yani) anında değiştiriyor piyasa böyle olmuş adamlar çakmanın çakmasını yapıyorlar artık! :D yardımcı olmak babında dedim sadece yanlış anlaşılmasın ithal eden ben değilim olsam dükkan hepimizin :D:D:D
şırnaktan arkadaşım 350 ytl'ye finlandiya malı luna getirebileceğini söylüyor 1 hafta orda kalıcak sorun çıkarsada telefonu geri iade edicek. cidden şırnakta 350 ytl'Ye finlandiya malı orjinal luna bulmak mümkünmüdür?
şunlara bakmanızı rica edicem değerlendirme bekliyorum bir sayfa önde oyle fiyatlar gördümki bende sasırdım 90 ytl ye bataryamı olur 8600 luna diye orjinal fiyatınıda abartmıslar yanı.... şu satılanlara bakarsanız memnun olucam... orjinal bandrollu diyor acıklamalarda ki ben bu siteden alışveriş sureklı hıcbır sekılde bır memnunıyetsızlıgımde olmadı.telefonu bile buradan almıştım...
şırnaktan arkadaşım 350 ytl'ye finlandiya malı luna getirebileceğini söylüyor 1 hafta orda kalıcak sorun çıkarsada telefonu geri iade edicek. cidden şırnakta 350 ytl'Ye finlandiya malı orjinal luna bulmak mümkünmüdür?
orjinal luna o fiyata bulmak mumkun deildir arkadasın yanlıs biliiyo o getireceği luna bizim kullandığımız cin malı lunadan baskası olamaz..
ayrıca dorsey o fiyata sanmıyorum orjinal batarya olsun adamların diğer ürünlerine de bakdım orjinal olmyan değişik çelik bataryalarada orjinal demişler yane hepsine orjinal diyolar bunlar batarya kasaya otursan çalıştırsın yeter onlara göre orjinallik bu... batarya yada aksesuar siteden alınmazzzz.. teli almak bile bi riskdi bnm için ama hele batarya felan hayatta alınmaz.. bataryaya vereceksin 10 lira misal.. begenmıcen sahte cıkcak geri göndercen 5 5 oldu 10 lirada kargo parası değmez..
dogru düşünüyorsun emre orjinal batarya o kadar ucu olmaz dün istanbulda bir kac yere sordum 45 ytl den aşağı fiyat yok dükkanlarda anlattım bu mevzuyu onlarda dediler 15 ytl ye orjinal batarya olmaz diye..... orjinal yerine yan sanayii batarya alsak olmazmı ya... ne de olsa telefonda yan sanayiii sayılır değilmi şimdi buna 60 ytl lık bataryada alınmaz yanııı.... birde arakdaslar ozur dıleyerek bir şey sorucam konu ile alakalı degıldeo acıdan ben bu donanımhaber sitesinde ki kayıtlı mail adresimi nasıl değiştirebilirim bilgisi olan varsa yardım rica edicem...
o gene bişi değil esnaflıga bazı kişiler cok camur atıyor adamlar 400 ytl 300 ytl orjinal 8600 luna diyor made in finland diyor bide utanmadan çin almayın diyor varmı böyle esnaflık?adam uzakdoğu uretimi diyor findlandiyada uzak dogu diyor ama herkes atlıyor ondan sonra artık yeni moda çin 8600 'a ÇİN demiceksin REPLİKA diceksin replika çine göre biraz daha yumusak kalıyor.
..::Intel® Core™2 Duo T7500 Mobile Processor::..::Mobile Intel® PM965 Performance Chipset::..::1 GB 667 Bus Mhz Ram::..::Seagate 160 GB Momentus 5400.3 8-MB cache buffer Harddisk::..::Nvidia 8400M GS (Quanta)::..::15.4 Chi Mei LCD monitor::..::Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller::..::Geninue Microsoft Windows Xp Proffessional TR::..
dogru düşünüyorsun emre orjinal batarya o kadar ucu olmaz dün istanbulda bir kac yere sordum 45 ytl den aşağı fiyat yok dükkanlarda anlattım bu mevzuyu onlarda dediler 15 ytl ye orjinal batarya olmaz diye..... orjinal yerine yan sanayii batarya alsak olmazmı ya... ne de olsa telefonda yan sanayiii sayılır değilmi şimdi buna 60 ytl lık bataryada alınmaz yanııı.... birde arakdaslar ozur dıleyerek bir şey sorucam konu ile alakalı degıldeo acıdan ben bu donanımhaber sitesinde ki kayıtlı mail adresimi nasıl değiştirebilirim bilgisi olan varsa yardım rica edicem...
Dorsey kardeş sakın 7.5 ytl ye orginal diye pil alma ,bu piller genelde 50 ytl civarındadır,bari olacakca pili orginal olsun demi
valla dorsey ben samsunda sordum karadenize bataryaları aksesuarları dağıtan buyuk bı yer her turlu urun var adam orjinal diyo 35 dıyo bandrolu kazı numarayı nokıaya gır orjınal deılse getır gerı diyo alıcam bugun yarında sınavlardan vakıt bulup gidemedim.. ama bence yan sanayı adam gibi bi çelik bataryada iş görür onada 15 lira istedi adam..
anycool son modeli (çift sim kartlı 8gb a kadar destek) 260 ytl
6300 160 ytl!
saymakla bitmez ilgilenen arkadaşlar olursa bu tarz çin üretimi hangi marka model olursa temin edebiliriz! az önce geldim ithalatçının yanından olimpiyatlar bitince çin malı tel lar garantili olarak piyasalarda distrübtörler aracılığı ile satılmaya başlanacak ve aynı makinalara sırf sözde garanti vericekler diye fazla para ödeyeceğiz! bugün bakılırsa piyasası olan trident general mobile lt gibi markalar anycool dan daha kötü markalardır! anycool samsung un dirsek firması hatta aynı fabrikalarda üretime katılan bir markadır ben gayet memnunum T808 den vazgeçemedim ama z modeli olan çift hafıza kartlı artı çift hatlı olanıda kesinlikle tavsiye ederim!!!!
bugun bi yerde farkettim adam 250 yada 300 yannıs bilgi wermim orjinal made in germany 1.sınıf replika die satıodu hadi finland'ı anladık,china'yı anladık,made by nokia'yı anladık bari germany'i ellemeyin be kardesim nokiayı aradım bu durum için adamlar dediki orj olup olmadıgını anlamak isterseniz direk bizi arayın pilin we telefonun imei numarasından yardımcı oluruz dediler bende ok dedim ayrıca çin mallarıyla ilgili calısmalar basladı dedi ama ayrıntıyı wermedi
..::Intel® Core™2 Duo T7500 Mobile Processor::..::Mobile Intel® PM965 Performance Chipset::..::1 GB 667 Bus Mhz Ram::..::Seagate 160 GB Momentus 5400.3 8-MB cache buffer Harddisk::..::Nvidia 8400M GS (Quanta)::..::15.4 Chi Mei LCD monitor::..::Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller::..::Geninue Microsoft Windows Xp Proffessional TR::..