Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ÇİN MALI 8600 LUNA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ÇİN MALI 8600 LUNA Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DorSey

18 Mayıs 2008; 16:31:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pardon ya gercekten özür dilerim gercekten oyle yazmısım dalgınlık 1 gb kendı hafızası olanlarmı en kalıtelısı su anda demelıydım.... dedıgım telefonu aldım az once 1 gb kendınde hafızalı satan arkadasla gorustum msn den oda burada forumda okuduklarım gıbı 3 cesıt dedı bu turkıyeye gelenler bu en son gelen en kalıtelısı dedı orjınalı ıle aynı mesela dedı dıgerlerınde su tus takımının 30 sanıyede bır yanıp sonme olayı yok bunda var kızagın slak sesını orjınalı ıle aynı alabılıyorsun msn den kameradan bızzat gosterdı bende aldım salı gunu kargolayacak ınsallah kendı elımdede goreyım dedıklerımın tam tersı olursa begenmezsen gerı gonderırsın dedı 340 ytl ye aldım hayırlısı inşallah elıme gecınce yazarım tekrar buraya

Totensee

18 Mayıs 2008; 16:31:39 

quote:

Orjinalden alıntı: dr_gorunmez

quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

Dr_görünmez benim dukkanıma kimse gelmedi bunu lutfen yalan söyleme vede yalan söylerek forumdaki arkadaşlara bunu bildirme sen kalkıpta istanbuldan buraya gelirmisinki arkadaşın gelmiş. Lütfen yalan paylaşım vermeyelim

istanbuldan değil antepten gelmiş bahsettiğim kişi...ne istanbulundan bahsediyorsun...hem neden yalan söyleyeyim ki...seni ben tanımam etmem ama arkadaşıma yaptığın terbiyesizlik ve buraya yazıyorum ki alışveriş yapacak diğer arkadaşlarda dikkatli olsun 2 kere düşünsün diye....

anteptede fıyatlar bızım burdakılerın aynısıdır. neden kalkıpta antepten gelsinler onu anlamadım. bosu bosuna masraf degılmı

Totensee

18 Mayıs 2008; 16:34:28 

neyse formu boyle bosu bosuna gereksız yazılarla donatmak hakkımız degıl. Herkes kendı bıldıgı yoldan sasmaz ve ınsanlar ıstedıklerı yerlerden alma hakkına sahıpler. Diğer arkadaşlardan bu yazılar ıcın ozur dılerım

PaWL0

18 Mayıs 2008; 17:08:28 

arkadaslar selam
bugun 8600 gördüm fiyatıda ucuz geldi bana ama takıldıgım konuları danısmak istedim sizlere
kamerası 2 mp yada 1.3 mp deil kamerası 640x480 cekiyor buda 0.6 mp denk geliyor kamerası gercekten cok kotu
onun dısında menuleri dediğiniz gibi turkce deil TuRkCChE gibi :)
bana bi akıl werin arkadaslar alınırmı alınmazmı program atılınca duselirmi sonucta hersey dıs güsellik deildir :)
acil cewaplarınızı bekliorum alıp almamam sizin elinizde kararsız kaldımda :(

..::Intel® Core™2 Duo T7500 Mobile Processor::..::Mobile Intel® PM965 Performance Chipset::..::1 GB 667 Bus Mhz Ram::..::Seagate 160 GB Momentus 5400.3 8-MB cache buffer Harddisk::..::Nvidia 8400M GS (Quanta)::..::15.4 Chi Mei LCD monitor::..::Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller::..::Geninue Microsoft Windows Xp Proffessional TR::..

Vectra Elegance
dr_gorunmez

18 Mayıs 2008; 21:13:29 

quote:

Orjinalden alıntı: PaWL0

arkadaslar selam
bugun 8600 gördüm fiyatıda ucuz geldi bana ama takıldıgım konuları danısmak istedim sizlere
kamerası 2 mp yada 1.3 mp deil kamerası 640x480 cekiyor buda 0.6 mp denk geliyor kamerası gercekten cok kotu
onun dısında menuleri dediğiniz gibi turkce deil TuRkCChE gibi :)
bana bi akıl werin arkadaslar alınırmı alınmazmı program atılınca duselirmi sonucta hersey dıs güsellik deildir :)
acil cewaplarınızı bekliorum alıp almamam sizin elinizde kararsız kaldımda :(

pm den bilgi verdim,,umarım yardımcı olur

DorSey

18 Mayıs 2008; 23:28:17 

ben aldım carsamba yada persembe elımde olucak elıme gecsın ınceleyım gerekenlerı yazıcam buraya saygılar arkadaslar

albatros_13

19 Mayıs 2008; 1:13:31 

arkadaşlar bence hiç çin malına girmeyin, gerçi burda çin malı satan arkadaşlar var onlar kızmasın. ben kendi fikrimi söylüyorum. bende heves ettim aldım kasası duruşu felan iyi diye 3 gün sonra sattım 55 ytl zarar ettim saqlık olsun ama bence değmez. ben şahsen ilk gün elime aldım ikinci gün soğudum telefondan orjinal olmadığı için, kullanamadım yani içim rahat etmedi. forumdada okudum fazla şarjda kalınca patlıyomuş felan, işte kullanırken menüdeki bazı garip karakterler felan, velhasıl insan soğudumu içi rahat etmiyo elden çıkarmak istiyo bende öyle yaptım. bi tane orjinal sirocco aldım. rahat rahat hiç bi şüphem olmadan kullanıyorum hiç bi sorunu yok. kafam rahat en azından çin işi 8600 varken şekli felan var ama yinede bilince çin işi olduğunu insan rahat kullanamıyo, yani şahsen ben öyleyim. ama ben kullanırım çin min dinlemem diyen arkadaşlar varsa tabi ki alsınlar. ama benim görüşüm orijinalden şaşmamak. orjinal 8600 luna alcaktım fakat sırf bu çin malları yüzünden soğudum 8600 lunalardan. telefonun kalitesini düşürüyo bu çin modeller..

PaWL0

19 Mayıs 2008; 21:38:30 

arkadaslar dun bi tane aldım 8600 luna ekran bi muddet sonra bembeyaz kalıyor hiçbir şekilde görüntü wermiyor :( bende geri werdim şimdi baskasını aldım onu test ediyorum telefoncu arkadas tanıdık bana inatla alma dior :) bunları geri götürüoz ya adamlar tamir etirip tekrar satıolarmıs çin malının mantıgı buymus benden sölemesi.ya bide normalde şebekede avea falan dio ya bunda BRTCELL yazıo şebeke secimlerinden baktım görmüo aveayı nedendir acaba

Edit:sonradan Ekliceklerimi ekledim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaWL0 -- 19 Mayıs 2008; 21:46:55 >

..::Intel® Core™2 Duo T7500 Mobile Processor::..::Mobile Intel® PM965 Performance Chipset::..::1 GB 667 Bus Mhz Ram::..::Seagate 160 GB Momentus 5400.3 8-MB cache buffer Harddisk::..::Nvidia 8400M GS (Quanta)::..::15.4 Chi Mei LCD monitor::..::Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller::..::Geninue Microsoft Windows Xp Proffessional TR::..

Vectra Elegance
harme22

20 Mayıs 2008; 20:13:07 

arkadaşlar meraba bende çin malı tel aldım kasa ağırlık ölçüler birebir menüde %70 civarında aynı hafıza 1gb kamerada 640x480 çözünürlüğünde fakat tuş kilidi yani tuşları açmak için güvenlik kodu koyabiliyormuyuz bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:)

.........................................
harme22

20 Mayıs 2008; 20:19:45 

zaten çin malı luna alıyosan görüntü için alıyosun ve verdiğin fiyat çokta pahalı değil ben denemek için aldım hem hevesini alim hemde kullanmış olmak amaçlı 10 ay yada 1 yıl giderse bu telefon hevesini almış oluyosun zaten sıfır bi telefon aldığında misal 700 milyon 1 yıl sonunda 200 milyona düşüo 500 ytl zarar ediyosun aynı hesaba geliyor bende 6288 var bide 1 yıl önce aldım 700 ytl ye hala garantisi devam etmesine rağmen 180 ytl sayıyolar bence kullanmaya değer diyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim

.........................................
dr_gorunmez

20 Mayıs 2008; 20:29:09 

1GB HAFIZALI OLAN,,,TUŞ TAKIMLARI TAM TÜRKÇE OLAN VE TÜRKÇE MENÜSÜ DÜZGÜN OLAN 8600 LUNA ARANIYOR...
SATACAK ARKADASLAR PM LE FİYAT VE NUMARALARINI BIRAKIRLARSA SEVİNİRİM...

PaWL0

20 Mayıs 2008; 21:46:08 

evet arkadaslar sonucu sölemek istiorum 2. almamdada sorun cıktı telefonda kapalıyken sarj almıyordu bölelikle bende pes ettim werdim telefonu geri :) allah "KALİTESİZ" çin malının şerrinden herkesi korusun.Görsellik güzel,tuşlar güzel,kapak güzel ama yemezler

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaWL0 -- 20 Mayıs 2008; 21:47:41 >

Vectra Elegance
Erm4n

21 Mayıs 2008; 18:08:57 

Arkadaşlar bir süre önce 8600 luna almayı düşündüm ve sadece şans eseri sizin bu yazılarınızı okudum ve çok düşündükten sonra her ne kadar üzerinde made in finland yazsada çin malı bir luna aldım...

Şimdi esas olarak anlatmak istediğime gelirsek ürünü elime aldım, inceledim, 2 gün kadar kullandım ve şunu diyebilirim ki gayet harika bir ürün tabi duyumlarıma göre türleri değişiyormuş, kaliteleri değişiyormuş fakat şunu belirtmek isterim ki telefonda AVEA hat kullanıyorum ve telefonun çekişinde bir problem var yani bina avlularında yada bütün telefonların çektiği bir bodrum katında malesef ki çekmiyor, belkide bu problem sadece AVEA hat için geçerli olabilir fakat tek problem olarak bunu gördüm dikkat etmenizi temenni ediyorum...

ELEKTROMARKET

21 Mayıs 2008; 21:02:42 

quote:

Orjinalden alıntı: dr_gorunmez

1GB HAFIZALI OLAN,,,TUŞ TAKIMLARI TAM TÜRKÇE OLAN VE TÜRKÇE MENÜSÜ DÜZGÜN OLAN 8600 LUNA ARANIYOR...
SATACAK ARKADASLAR PM LE FİYAT VE NUMARALARINI BIRAKIRLARSA SEVİNİRİM...

merhaba
orj hafızası 1 gb olan yoktur.

bu cihaz 2 kalitedir.

2.kalite dahili belleği 0(sıfır) olup hafıza kart girişli olan
1. kalite ise dahili belleği 256 mb olup h.kartı girişi yoktur.

Almak istersen 2.kaliteyi 240 ytl - 1.kaliteyi 300 ytl den vereyim

www.mobilcenter.com.tr.tc
iagartan

21 Mayıs 2008; 23:10:38 

İyice karıştı 1. Kalite , 2. Kalite , 3. Kalite
Bu 8600 Lunaların kalitesine göre kim neye göre kategorilendiriyor, biryerde resmi olarak 1. Kalite , 2. Kalite , 3. Kalite Çin malı Luna web sitesimi , kimisi 1. kalite 1GB olan, kimisi 1 kalite 128mb olan , kimisi 256gb olandan bassediyor, kalitesine görede fiyatlar veriliyor...eğer gerçekten 1. Kalite bir ürün varsa, bu ürün tamamen hangi özelliklerden oluşuyor,1. Kalite olarak varsayılan modelde dahili olarak 1gb,256mb,128mb hafızamı var, (orginalinde 128dahili ve artırılamadığını biliyoruz)

Bu işle uğraşan , hertürlü farklı kalitelerdki 8600 Çin malını incelemiş bir arakadaşımız varsa, bize 1. kalite olarak anlatılan ürünü izlenimlerine ve deneyimlerine göre açıklayabilirmi

1.Kalite 8600 Özellikleri : ?
2.Kalite 8600 Özellikleri : ?
3.Kalite 8600 Özellikleri : ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagartan -- 21 Mayıs 2008; 23:10:17 >

Totensee

22 Mayıs 2008; 9:35:50 

1. kalite 8600 = 128 mb hafızalı olması gerek derım cunku k.v.k sıtesıne bakacak olursanız 1400 ytl ye satılan cıhazda 128 mb hafızalı
arkasındakı yazılar o kadar onemlı degıl cunku hepsı yapıstırma

DorSey

22 Mayıs 2008; 15:50:29