Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ÇİN MALI 8600 LUNA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ÇİN MALI 8600 LUNA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
carantina

1 Mayıs 2008; 10:52:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncelikle arkamdan şerefsiz falan diye hitap edenler çok ağır bir laf bu düzgün konuşun öncelikle. Haklı olduğunuz yer k750 çekimi bir foto koymuşum ama onun sebebi resmi upload etmeden 1 gün önce çektim ve imageshacke atarken yanlış fotoyu seçmişim farketmedim kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremediğim için bu yanlışı farkedemedim ve düzeltemedim herkezden özür diliyorum. şuan telefonla çektiğim fotoyu koyuyorum güvenmeyen arkadaşlar exif bilgisine bakabilirler ama şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar ürün çinmalı olduğu için bazı modellerde exif bilgisinde bilinmeyen yazıyor bir kaç telefonda öyle ama nokia 8600 luna değildi telefonlar anycool die bir çin markası arkadaşım aldı geçen gün telefon çift hat desteği var dokunmatik ekran tv falan bir sürü özellik mevcut 2mp çekim yapıyor geniş bir ekranı var kullanışlı bir telefon pda'yı andıran bir tipi var bence hoş eğer düşünen olursa onuda göz ardı etmesin talep gören bir telefon fiyatı yerine göre değişiyor arkadaşım 200$ verip aldı. Yaptığım yanlışlıktan dolayı tekrardan özür diliyorum niyetim kimseyi kandırmak yada yanlış bilgi vermek değil sadece yanlış bir resimi upload etmemden kaynaklanıyor kusuruma bakmayın herkeze iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantina -- 6 Mayıs 2008; 23:04:30 >

XanderJR

1 Mayıs 2008; 14:46:00 

quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Arkadaşlar 8600 luna ülkemiz içinde 2 farklı kalite olarak satılıyor. 1.si kendinden 1 gb hafızalı (Fiyatları 340-400 ytl) 2.si hafıza kartı girişli (250-300 ytl)
Arkadaşlar size bu ürünleri satan birisi olarak söylüyorum sakın ama sakın hafıza kartlı girişli olanları almayın.

İstanbul tarafında satılanlar genelde direk çinden gelir. Ama gaziantep ve urfa gibi illerimizdeki cihazlar suriye ve ıraktan gelmektedir. Genelde Antepli arkadaşlar piyasayı karıştırır normal fiyattan 50-60 ytl aşağı fiyatlardan satarlar cihazları. Genelde kayıt olayı 1 ayda biter mesaj gelir.

+++ Arkadaşlar İstanbul'da bu cihazların teknik servisi vardır ve İstanbuldaki satıcılar (buralarda dahil) ürüne kayıt ve teknik servis garantisi verirler 6 ay. Ama siz konuşmayıp üstlerine gitmezseniz garanti konusunu açmazlar bile. Bunlara dikkat edin.+ Çin malı cihazlar hakkında sormak istediklerinizi 7/24 mesaj atabilirsiniz.

hafıza kartlı girişli olanları almayın diosun sattığın telefonların kutu içeriğinde hafıza kartı var.süs içinmi veriyosun o kartları yoksa telefona takmak içinmi? eğer telefona takılıyorsa sattığın malı kendin kötülüyorsun zaten

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.
nihan1

1 Mayıs 2008; 17:43:35 

Merhaba arkadaşlar

bugun bir adet luna aldım cok karıstırdım bı sıkıntı cıkmadı kamerası yaramaz 1gb hafızası var cok arastırdım ve sunu anladım numaraların ustunde turkce karakter olması lazım ve pılın altında madde ın fılland yazması 1. sınıf manasına gelıyor telefonun sesı normalınden cok daha guzel msj yazmak rahat kasa bırebır aynı menude azerıce degıl ve rahat tema felen urasmadım ben ole seylerleısım yok prestıjlı bı telefon aldım bakalım bı sorun cıkarırsa söylicem bide cektıgım bı fotosunu eklıcem yalancılara nıspet olsun dıye :):):):)

The_Boss

1 Mayıs 2008; 18:36:24 

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Arkadaşlar 8600 luna ülkemiz içinde 2 farklı kalite olarak satılıyor. 1.si kendinden 1 gb hafızalı (Fiyatları 340-400 ytl) 2.si hafıza kartı girişli (250-300 ytl)
Arkadaşlar size bu ürünleri satan birisi olarak söylüyorum sakın ama sakın hafıza kartlı girişli olanları almayın.

İstanbul tarafında satılanlar genelde direk çinden gelir. Ama gaziantep ve urfa gibi illerimizdeki cihazlar suriye ve ıraktan gelmektedir. Genelde Antepli arkadaşlar piyasayı karıştırır normal fiyattan 50-60 ytl aşağı fiyatlardan satarlar cihazları. Genelde kayıt olayı 1 ayda biter mesaj gelir.

+++ Arkadaşlar İstanbul'da bu cihazların teknik servisi vardır ve İstanbuldaki satıcılar (buralarda dahil) ürüne kayıt ve teknik servis garantisi verirler 6 ay. Ama siz konuşmayıp üstlerine gitmezseniz garanti konusunu açmazlar bile. Bunlara dikkat edin.+ Çin malı cihazlar hakkında sormak istediklerinizi 7/24 mesaj atabilirsiniz.

hafıza kartlı girişli olanları almayın diosun sattığın telefonların kutu içeriğinde hafıza kartı var.süs içinmi veriyosun o kartları yoksa telefona takmak içinmi? eğer telefona takılıyorsa sattığın malı kendin kötülüyorsun zaten

İmzada yazan cihazlar için geçerlidir hafıza kartı. Ben sadece 1 gb'lık olan modelinden satıyorum.

Bırakın beni kendi halime..
jhtzdmr

1 Mayıs 2008; 19:04:54 

niyetim kimseyi kandırmak diil aranızda istanbullu olan warsa istinye parkdaki nokia bayisine girsin sorsun bakalım ben sadece bilgi werdim yorum yapmak haddinize diil adam gibi bişiler sölüoruz bilgilerimiz paylaşıoruz bu ne laubalik burda burası forum bilgi werme yeri alay etme değil kendinize gelin önce adam gibi cvp yazın yanlış biliosun yazın dalga geçmeymiş milletle kime neyi anlatıosunuz siz

DoDo
candanemre

1 Mayıs 2008; 20:11:44 

kimse senle dalga geçmiyo sen dalganın peşindesin belliki çin malı lunaya orjinal menü yükletiliyo diyosun sen rüyamı görüyosun arkadaşımmm..

dr_gorunmez

1 Mayıs 2008; 20:28:22 

dostum lunadaki s40 işletim sistemi çin malı olanlarda yok..orjinal menü yüklenmesi bu mantıkla bakarsak olanaksız gibi geliyor bana...

EXIST

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mayıs 2008; 21:31:03 

güzel bişeye benziyo yaa çin min ama..

iPod Touch 8 GB,Canon A720ıs,K750i...
Ne Garip Duygu Şu Ölmek,Öptüğüm Kızlar Geliyor Aklıma Bir Açıklaması Vardır Elbet Giderken Dar Ağacına...
Eski nick:warriour

buraktcm

2 Mayıs 2008; 0:19:02 

gece şarjdayken uyumayın, sabah itfaiye kapıyı çalmasın. Yangın çıkarmış bi arkadaşımınki gece. allah'tan uyumuyormuş..

carantina

2 Mayıs 2008; 0:46:47 

nerdeyse 1 ay oldu kullanalı henüz yangın çıkartmadı

dr_gorunmez

2 Mayıs 2008; 9:17:26 

quote:

Orjinalden alıntı: carantina

shared

2 Mayıs 2008; 10:18:41 

quote:

Orjinalden alıntı: carantina

inşaallah çıkmaz arkadaşım zaten çıksın demiyorum,ama çin malı ürünleri olarak ben aydınlatma malzemeleri satıyorum yanında,yerli olan avizelerden de satıyorum 15 günde 1 motorları patlayıp çinliler her seferinde al sana seslerini duyargibi olup,elime veriyor motoru,bu adi çinlilerin yaptığı bütün plastikler dönüşümsel olan plastik atıklardır.
bunu bilen biri olarak söylüyorum.
alacak arkadaşlara söylüyorum,bence almayın arkadaşlar,adamlar ülkemizi çin malı telefonlar ile doldurdu.
elektronik çöplüğüne döndü ülkemiz.
neden avrupa ülkelerinde satışına izin verilmeyen bu cihazlar türkiyede satışı doymak bilmeyen bir canavar gibi,büyümekte?
bunun cevabını sanırım hiç birimiz veremeyiz.
birileri dışında.

Kerii

3 Mayıs 2008; 1:17:54 

Bende bugün bir telefoncu ile görüştüm.Kesinlikle ÇİN malı alma diyor..Elinde patlar hiçbişi yapamazsın diyor..

Bide Alman malı var sanırım onlarda ucuzmuş.Bilgisi olan varmı..
Ve yaklaşık olarak 450-500 YTL'ye Sirocco 2.el bulabilirmiyim yada 8600 Luna bulabilirmiyim bu fiyata arkadaşlar..Bukadar bütcem var ve bu 2 telefondan birini almak istiyorum..Öyle cin malı falanda istemiyorum.Orjinal olsun garantisi olsun ama 2.el olsun yeter..

dr_gorunmez

3 Mayıs 2008; 9:08:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Kerii

Bende bugün bir telefoncu ile görüştüm.Kesinlikle ÇİN malı alma diyor..Elinde patlar hiçbişi yapamazsın diyor..

Bide Alman malı var sanırım onlarda ucuzmuş.Bilgisi olan varmı..
Ve yaklaşık olarak 450-500 YTL'ye Sirocco 2.el bulabilirmiyim yada 8600 Luna bulabilirmiyim bu fiyata arkadaşlar..Bukadar bütcem var ve bu 2 telefondan birini almak istiyorum..Öyle cin malı falanda istemiyorum.Orjinal olsun garantisi olsun ama 2.el olsun yeter..

pm den bilgi verdim

XanderJR

3 Mayıs 2008; 18:40:46 

arkadaşlar bu cihazdan elimde bi tane var 300 ytl ye satıyorum almak isteyenler pm den ulaşabilirler.görünüm olarak dendiği gibi hiç bir fark yok sadece menüde değişiklik var

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.
Ottheriff

3 Mayıs 2008; 21:14:36 

3 gün önce aldım Lunayı çin malı tabikide. Öncelikle ilk bi kaç izlenimde bulunayım.

Ses kalitesi çok güzel hatta son dönemde gördüğüm en iyi telefonlardan diyebilirim bu konuda.
Hoşuma gitmeyen ise; Kapak altında tuş takımı yanmıyor. Yani lunanın asıl espirisini bozuyor. Ama bunun yazılımsal bi problem olduğunu duşunuyorum. Back Light yani ekran ışığının timerı yok. Yani sönme zamanını ayarlayamıyorsunuz. Kamerası malum vga ama berbat bi kamerası yok açıkcası gün ışığında gayet başarılı. Data kablosu olmadıgından upload edemiyorum üzgünüm. Sonuncu hoşuma gitmeyen ise telefonun kapağını kapattığında ana menüye dönmüyor. Yani hangi menüdeyseniz orda kalıyor. Kapağı kapatında tuş kilidi devreye girmiyor hemen. 5-30 ve 1 dklık opsiyonlarla devreye giriyor. ama bunu ayarladığınızda telefon elınızde ve acıkken tusa basmassanız konusma hariç normal menüdede devreye giriyor.

Geri kalan tüm özellikleri tatmin edici. Kızak mekanizması nazik insan gibi kullanmak gerekiyor.

Yukarıda yazdığım bu olumsuzlukların hepsi sadece firmware bence. Yeni surumlerini paylasak arkadaslar varsa pm bekliyorum.

-
carantina

4 Mayıs 2008; 0:22:11