Arkadaslar gecenlerde gittim bitane Cin malı luna aldım orjinalinin menüsünün nasıl oldugunu bilmiyorum ama bu fena sayılmaz kasası kusursuz ve mukummele yakın zaten birebir herseyiyle kızagı felan super.ama yazılımsal olarak bazı sorunlarım var kullanan arkadaslar deneyimlerini burada paylasırsa sevinirim.mesela tema felan yuklemek istiyorum programa ihtiyacım yok ama tema olsa fena olmazdı ama arastırdıgım kadarı ile tema felan yuklenmiyormus.varmıdır bir yolu yasadıklarınızı paylasırsanız sevinirim
nası yaa 400e luna alıyorsun ve orjınalden kasa olarak felan fark yok mu.. sürgüsü nasıl şak diye atıyomu kaparken o metal sesi veriyomu.. o teli alırsan zaten o kapak acılırken şak sesi için alıyosun.. yane ben onun için alıcam :) netten alabileceğim guvenilir bi yer varmı bildiğiniz peki.. hafıza kartı var dımı senın çin malı lunada.. bide kamerası 2 mi 3.2 mi.. çinlerde 3.2 biliyorum..
ben almayı düşünüyorum alan arkadaşlar anladığım kadarıyla memnunlar 1gb hafıcası olan luna buldum 440 ytlye fiyat uygun birebir herşeyi aynı diyor nekadar doğru bilmiyorumda kasasında "candanemre" arkadaşında bahsettiği gibi metal sesi geliyormu?
çin malı kasa olarak gercekten iyi duruyor....öyle hafif dandirik değil... sürgü mekanizması da bayağı iyi... orjinalinin menülerini inceleme fırsatım olmadı.... orjinaliyle kamera farkı varmış..bir de orjinalinde telefonu yüzüstü koyunca sessize alıyormuş..çin malı olanda o yok...sesi falan cok kaliteli ***bu 88.. serisi tipi için alındığındn o fiyata bayağı makul açıkcası... bende bi tane almayı düşünüyorum...
bende var hemde en kalitelisi finland jelatini üzerinde tüm aparatları var 500 ytl elden teslim mümkündür görerek alın.size yemin ediyorum nokia shop a götürdüm anlamadılar bile çakma olduğunu hesap edin artık
anadolu yakasında üsküdarda var bitanıdık 460 ytlye vericeğini söyledi nasıp olursa alıyorum bu hafta iki adet batarya şarj aleti ve kulaklık veriyor yanında tkdan kaydı yapılmış kapanmama garantisi veriyor telefunu inceledim kasası gerçektende ayırtedilemez, kapağı açıp kapadığınızda metal sesini gayet iyi duyuyorsunuz , kızağı gayet iyi ,telefondan çıkan ses çok temiz ve iyi firlandiya bandrolü var türkçe menülü ve orjinal 8600 luna ile menüsü aynı eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantina -- 7 Nisan 2008; 2:07:37 >
anadolu yakasında üsküdarda var bitanıdık 460 ytlye vericeğini söyledi nasıp olursa alıyorum bu hafta iki adet batarya şarj aleti ve kulaklık veriyor yanında tkdan kaydı yapılmış kapanmama garantisi veriyor telefunu inceledim kasası gerçektende ayırtedilemez, kapağı açıp kapadığınızda metal sesini gayet iyi duyuyorsunuz , kızağı gayet iyi ,telefondan çıkan ses çok temiz ve iyi firlandiya bandrolü var türkçe menülü ve orjinal 8600 luna ile menüsü aynı eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim...
alacağın model hafıza kartı giriş yeri olandan mı yoksa 128 mb kendi hafızası olandan mı??
henüz almadım ama bikaçgün içinde gidip alıcam o zaman resimleri burda paylaşırım eğer imkanı olan arkadaş varsa birlikte gidelim telefoncuya orda inceleme imkanı olur en azından canlı canlı telefonu görür