Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ZyXel NSA 220 ag depolama yada depolayamama

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> ZyXel NSA 220 ag depolama yada depolayamama Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tirtem

2 Nisan 2008; 10:12:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sevgili arkadaşlar yeni ve iddalı bir urun olan ZyXel NSA 220 satın aldım icine de iki adet seagate ST3500320AS hdd taktım (500GB / 32/mb). sonra pek te yeni olmayan PC (512rem) me kurup (standard swithc ve ethernet kablosuyla (her biri yarım metre bile diil)) yaklasık 360GB verimi yedekledim. ancak bu yedekleme işlemi 1,5gun sürdü.

Daha hızlı yedekleme yapabilmek ve 1GB ethernet desteğini kullanabilmek icin bir adet 1GB uyumlu swithc (3com 8port) ve bir adet ethernet kartı aldım (Ladox PCI 32bit 10/100/1000MBPS)
Bunca masraftan sonra birguzel oturdum ve 4,7GBlik bir veriyi kopyalamaya calıştım. ve hızlı depolama umutlarım husran oldu. "can not copy the path is too deep" gibi komik bir mesay aldım. detaylı alt klasorlere değil herhandi bir "share" de en üst klasöre bile kopyalamaya çalışsam aynı sorun ile karşılaştım. ilk kurulum sonrası 360GB veriyi kopyalayarak yedekliyebildiğim icin hiçbir mantıklı sonuca ulaşamıyorum

Bir bilen varmıdır acaba? PC nin rem'i ile ilgili olabilir mi?

abbass@

30 Temmuz 2008; 17:57:54 

kopyalama süresinin uzamasının biçok nedeni olabilir, hem PC hemde NSA ya taktığın HD lerin okuma yazma hızları ve PC nin ve NSA nın işlemci RAM kapasitesi. Bunlara bi inceleyip hesapladığın değerleri iletirsen yorum yapabilirim.

"can not copy the path is too deep"
karşılaştığın bu hatanın nedeni büyük ihtimalle kopyalanan dosyanın dosya ismş vs den kaynaklanabilir.

sarmatian11

31 Temmuz 2008; 10:41:40 

Gigabit ethernet kartının frame size değerini düzeltirsen muhtemelen sorunun düzelecektir.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/zyxel-nsa220-03

Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Ağustos 2008; 16:33:31 

hayırlı olsun. Bu cihazda emule yada limewire ile download yapma ikanın varm. Ben sadece download için bir makine düşünüyorumda.

Chi of love
LostNdumb

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 16:07:45 

1000MBPS pek fazla bir etkide bulunmaz hdd bu hızda yazamayacağına göre 60MB/s hızı raid olmadan max hdd aktarım hızı oldugundan gereksiz olmus biraz.ayrıca 1000MBPS için cat6 kablo lazm

|E6600| |Gigabyte DQ6| |Kingston 2x1GB 667 Mhz| |Arctic Cooler7 CPU Cooler| |Enermax Infiniti Dxx 650w| |Sparkle 8800GT | |Western Digital 250GB SATA2 +Samsung 160GB SATA2| |Pioneer DVD-RW| |Aopen Case H600-B| |L70S+ LCD| |USR5417| |Logitech x530| |SONY DSC-W17| |Logitech G7| |Vista Home Premium|

wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 20:42:37 

quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

1000MBPS pek fazla bir etkide bulunmaz hdd bu hızda yazamayacağına göre 60MB/s hızı raid olmadan max hdd aktarım hızı oldugundan gereksiz olmus biraz.ayrıca 1000MBPS için cat6 kablo lazm

arkadaş pc eski ethernet desteği yüksek değil ondan oluyor diyerek alıp şansını denemiş ama nafile çıkmış sanırım...sonuç ne oldu?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> ZyXel NSA 220 ag depolama yada depolayamama Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir