arkadaslar bıraz kasmayla denedım ama voltaj vermedım hıc autoda çıkabıldığımce çıktığım sonuc bu sızce nasıl değerler ..birde bana voltaj vererek neler yapa bılırım yazan olursa sevınırm sısten cpu fan ORB2 trmaltek bakır
Bence çok uygun bide orthos programı ile 15 dakika bi test etsen stabilmi acaba
Kardeşinde e2160 p35 ds3r anakartı var stok soğutucu ile 2.16 da stabil çalışıyordu.Bence bundan fazlasını yaparsın ama ne gerek bence bu işlemci bu halde bile hiçbir oyunda seni yarı yolda bırakmaz..İyi o.c.lar...
türkiyedeki en takoz E2160 ın bende olduğunu düşünüyorum ve voltajsız 2.7 yaptım.. voltajla 3.14 de kulllanıyorum suanda, stok fan ile sıcaklık problemim olduğundan daha yukarıya malesef şimdilik cıkamıyorum..
bende de 2160 işlemci var anakartım asus p5k-se bios 704 hiç voltaj falan oynamadan stok fanla fsb 1333 de 3.0 yaptım benim işlemciyi onun haricinde ufak tefek denemeler yaptım 3.4ü falan gördüm ama bu stok fanla sağlıklı değil günlük 2.4de kullanıyorum bi sorunu yok
arkadaslar oc yapmamdakı sebeb pek ıhtıyacım olduğundan değildi çok met ettıklerı ıcın yaptım gecıcı bı sure ıcın 2.7 ghz ıyı bı sıtabılde çalısyo gayette ısı normal 41 gecmedı ne akdar kasılsada mas ustunde 34 felan bu kadarı ıyı ama voltaj vermedım hıc orası ayrı belkı daha fazla cıka bilirim ama sıstem bıraz yuklu ve psu dan korkuyorum ondan fazla kasmak ıstemıyorum çunku bundan oncekı psu yu yaltım bu yuzden..
sormak ıstedım 3,0 uzerine çıkağımızdakı voltaj ne kadar olmalıdır tahmınen
walla kardeş ben asus p5k se anakart ile voltaj vermeden 8*370 fsb yi gördüm ama 372 de hiç açılmadı bende şimdi 360 fsb 8 çarpanla 2.9 da günlük kullanıyorum ve sadece oyun amaçlı saatlerce oyun oynamama rağmen hiç yolda bırakmadı e2160 glacialtech 5700 igloo soğutucuyu fansız kullandığım halde üstelik sıcaklık değerleride okadar harikaki oda ısısı 19-20 iken işlemcim yükte bile 26-28 derecelerde seyrediyo ve inanın bana zevk veriyo seyretmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırdır07 -- 4 Nisan 2008; 18:40:55 >