## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

fx57 -> ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (1 Nisan 2008; 23:09:17)

[image]http://www.donanimhaber.com/resimler/image.aspx/jabra-bt4010-1_fx57_wwwdonanimhabercom.jpg[/image]

Cep telefonu kullanıcıları için hazırladığı kablosuz kulaklılar ile adından sık sık bahsettiren üreticilerden Jabra yeni kulaklığını duyurdu. Firmanın BT4010 kod adını verdiği yeni kablosuz kulaklığının dikkat çekici özelliklerinin başında sahip olduğu LCD ekran gösterilebilir. Firma tarafından Smart Display adı verilen bu ekran üzerinden pil durumunu, bağlantı ve arayan bilgilerini görebilmek mümkün. Bluetooth 2.0+ EDR spesfikasyonu üzerinden otomatik eşleme de yapabilen kulaklık 6 saate kadar konuşma ve 150 saate kadar bekleme süresi sunabiliyor. Ayrıca kutu içeriğine dahil edildiği belirtilen micro USB şarj aleti sayesinde ürünü başta dizüstü bilgisayar gibi taşınabilir cihazlar olmak üzere farklı kaynaklar aracılığıyla şarj edebilmek te mümkün. Yaklaşık 10 gramlık ağırlığı ile son derece hafif olan ürünün 60$'lık yurt dışı etiket fiyatı ile önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacağı ifade ediliyor.

pislik345 -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (1 Nisan 2008; 23:26:05)

haber için teşekkürler fx57[:'(]

max975 -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (1 Nisan 2008; 23:59:10)

ülkemizde herhalde 80$ olur!!!

Ce5uR -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 0:00:04)

Mini LCD olsa gerek.[:)]

sagoceyfat -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 0:29:23)

haber için teşekürler fx57

bulentozi1905gs -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 1:04:32)

yani bu japrada mantıskılık yapmış bence adam konuşma esnasında çıkarıp batarya göstergesinemi bakacak adam gibi uğraşıp telefonlar için yazılım geliştirseler hazır ekran varken [8D] hemde pil harcamamış olurlar şşşt lan hilmi bi bak kulağıma kim arıyo[8D]

K.i.T.S -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 1:15:56)

bence mantıklı olmus ben kulaklıgı ps3'le eşleştirene kadar ne eceL terleri döktüm belli deil[8D]

mpy -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 1:27:25)

quote:

yani bu japrada mantıskılık yapmış bence adam konuşma esnasında çıkarıp batarya göstergesinemi bakacak adam gibi uğraşıp telefonlar için yazılım geliştirseler hazır ekran varken hemde pil harcamamış olurlar şşşt lan hilmi bi bak kulağıma kim arıyo

İyi demişsinde herkes kro gibi akşama kadar kulağında dolaştırmıyor.Ofiste masanın üstünde arabada torpido üstünde bulundurup arama geldiğinde kulağına takanlar olabilirmi acaba.Mesela ben gibi..

K.i.T.S -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 1:34:57)

Ayrıca o ekranın götürceği enerji ne olabilirki.. zaten ona göre ayarlamıslardır güç tüketimini.

teutara -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 10:46:25)

usb ile şarj edilebiliyor olması güzel. daha önce kullanmayı bırakmamın asıl nedeni cep telefonunun şarj adaptörünün yanında bir de kulaklık için adaptör taşımamdı. LCD pek işlevsel değil sanırım, pil durumu çoğu kulaklıkta gözlemlenebiliyor. ama yeniliğe açık olmak lazım.
saygılar..

bulentozi1905gs -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (2 Nisan 2008; 14:28:09)

quote:

Orjinalden alıntı: mpy

quote:

yani bu japrada mantıskılık yapmış bence adam konuşma esnasında çıkarıp batarya göstergesinemi bakacak adam gibi uğraşıp telefonlar için yazılım geliştirseler hazır ekran varken hemde pil harcamamış olurlar şşşt lan hilmi bi bak kulağıma kim arıyo

İyi demişsinde herkes kro gibi akşama kadar kulağında dolaştırmıyor.Ofiste masanın üstünde arabada torpido üstünde bulundurup arama geldiğinde kulağına takanlar olabilirmi acaba.Mesela ben gibi..

yav benim dediklerim işin birazcık mizah yönü tabiki herkez 24 saat kullağında gezdirmiyo onu ama üstüne fiyat bindirecek kadar gerekli görmüyorum ben

korozyon -> Cevap: ## Jabra'dan LCD Ekranlı Yeni Kulaklık ## (28 Nisan 2008; 18:55:04)

sony ericsson hbh-660 ve hbh-200 ile seneler önce lcd ekranı koymuştu bluetooth kulaklıklara..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.265625