WoXeD
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
1 Nisan 2008; 21:35:05
|
|
|
Bayadır kendim için bişiler yapmıodum birazda kendi kasamla uğraşayım dedim.Kasa thermaltake in ilk çıkardığı Armor modeli.Kasa üzerinde çok fazla radikal değişiklikler yapmadan sade,renkli,işlemsel bişeyler yapmaya çalıştım.bunları sıralayacak olursak; - Yan kapağın penceresinin düzenlenmesi - Kasanın tabanına 2 tane 12 lik fan için yuva açılması (ilk zamanlar 240 lık radyatör için düşünmüştüm) - Kasa içinin kırmızı renge boyanması - Kasanın dış yüzeyinin boyanması ve bazı kısımlarının dcfix kaplama ile kaplanması - Soğutma için ledli fanların tercih edilmesi - UV duyarlı kablo sarma malzemelerinin kullanılması Daha fazla lafı uzatmadan olabildiğince fotoları ard arda koyuyorum.İyi seyirler..... Kasanın kendi hali... Ön taraftaki küçük kapakcıkları parlak siyah kaplama uygulandı... Kasanın tabanını kesmeye başlıyoruz... Fan ızgaralarınıda bırakmak olmaz orda... Yan kapağı kesip astarı attım.Kasa 2 kapağıda astarlı bi vaziyette belki 1.5 ay durdu Kasanın tabanına fanlar yerleştirildi... Vee işte o resimler çokca bi aradan sonra sonunda istediğim boyayı bulup kasayı boyadam.Aradaki sürenin uzunluğunu şurdan görebilirsiniz.İlerde soğutmadan fotolar koyucam.İlk başlarda 8800GTS varken sonradan 9600GT geliyor Kasadaki boyaların tümü tüp sprey boyadır.Makina işi veya Fırın boya değildir!!Sprey boya montana platinum kullanılmıştır ve üzerine 2 kat akrilik vernik atıldı ve kurumaya bırakıldı Bu kasamda artık tamamen hava soğutma kullandım... İşlemcide Zalman 9700Led: Kuzeyde Noctua (zalmanla temas etmiyorlar): Güneyde CoolerMaster sb/nb Cooler (o zamanlar biraz traşlamak gerekmişti ) VGA da Thermalright HR-03 GT: Yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Saygılar.... WoXeD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxed -- 26 Nisan 2008; 0:46:37 >
|
|