Philips SBC-HC8440 kulaklık 105 ytl indirimde hepsiburadadan alacaktım. teknokolikden 80 ytlye aldım... ürün zor zar geldi. iki katı kutuda sallana sallana açılmış bir orjnal kutuda geldi. ürün kullanılmış belli. bu bozuk moralle açtım. birde antenide yamulmuş düz durmuyor ipod ve laptopa taktım. ipod da ses biraz daha iyi ama pcde hafif boğukluk ve cızırtı yapıyor.... asıl olay ben bunu yüksek ses dinlerim diye aldım ama sesi kısık ben o sesi normalde dinlerim pcden odadan ses çıkmaz acaba bu kulaklıkların yapısımı böyle
birde 8445 modeliymiş gelen üst modelidir herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadikxp -- 1 Nisan 2008; 16:55:48 >
SUBARU Impreza boXer awd 2007 (09/2006-09/2008) HP Pavilion tx1350 Tablet PC / HP iPaq 6815 2gb PDA (Change BlackBerry Bold) / Seagate 3.5" 400gb usb / Ocz atv 32gb usb bellek Sony Cybershot dsc T200 4gb / iPod Nano 4gb / Psp slim piano black 2gb Playstation 3 / Xbox 360 Elite / Toshiba 37C3035 HD Ready LCD / Creative i-Trigue 3350 / coming soon wii
iade şansın varsa kullan. ve aldığın ses normal fazla bir şey bekleme şeytan gimiş aklına kablosuz alınır mı hiç.rahattır hoştur bir yere kadar; bir yere kadar bana yeter diyenlerin hoşuna gider.sürekli pil takacaksın.bu arada alkalin pil mi kullandın şarjlı mı? en az 1000mah şarjlıyi dene bir de.
bende kullandım gecen sene kablosus bir kulaklık ama hikaye resmen .cazur cuzur gıdıyor hakkat. sonra denon un üst model bir kulaklığını aldım 10 mt rede kablo yaptırdım paşalar gibi oldu ..
KABUL ETTİĞİM GERÇEKLER : 1-GS nin avrupada en başarılı Türk takımı olduğu, Servet'in futbolcu olmadığı, Süleyman Seba'nın gelmiş geçmiş en iyi kulüp başkanı olduğu, Beşiktaş taraftarının en iyi taraftar grubu olduğu, Aziz Yıldırım'ın para ve inşaat işinden anladığı ama futbolu bilmediği, ... devamı gelecek...