Şimdi Ara

Takaslık Anakart-işlemci-ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan ve şuanda kullandığım Epox 9npa3j anakart Amd Athlon 64 3000+ işlemci ve 2*256 + 512 mb Twinmos ddr400 ram i Intel in yeni nesil bir işlemcisi anakartı ve ddr ram iyle takas yapmak istiyorum. Parçalarım sorunsuzdur. Anakartın kutusu ve aparatları mevcuttur. İşlemci tray olarak almıştım ve oldukça yüksek oc performansına sahiptir. İyi bir ramle 2700 mhz üstü görebilirsiniz. Şuan elimde bulunan oc kapasitesi olmayan ram le dahi 2500 civarı gördüm. 2250 de stabil olarak aylarca çalıştırdım.
    Bunlara ek olarak işlemciye aldığım "Titan NK32TZ Heatpipe AMD K8 CPU Cooler" işlemci soğutucu ( 40 lira firebal fiyatı ) ve "Thermalright HR-05 Chipset Cooler" ( 47 lira firebal fiyatı) ek olarak vericem. Soğtucular yeni alınmıştır. sorunları yoktur.

Bu ürünlere karşı kafa kafaya veya az bir miktar ekleyerek bir intel board işlemci ve ram almak istiyorum. Önceliğim E serisi işlemcilerden yanadır. Eğer elinde olupda makul bir teklifle takas yapmak isteyen varsa bana pm den ulaşsın.

Not: Takası sadece istanbul içi elden olarak yaparım. O yüzden şehir dışı isteklerde bulunmayınız. Kargoda zarar görebiliyor ne kadar referans versede dolandırıcılık olayı çıkabiliyor. Beni merak eden de istediğine sorabilir. İmzamda yüzyüze görüşüp sıkca muhabbet ettiğim 3 kişinin ismi mevcuttur. Onlara sorabilirsiniz. iyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Anakart Ram İşlemci
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.