Şimdi Ara

Fiorino-Bipper-Nemo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
17.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bi abim 0 arac alacak ve doblo bakıyordu ama ailesi 3 kişilik sedan hb arac almaya ikna edemedim illa bu sınıfta arac alacak bende o zaman ona fiorino ve bipper onerdim (esnaftır kendisi) simdi gelelim probleme
    bana dedigi fiorino fiat buna daha cok yaklasıyo aslında bende ona dedim fiat al diye servis ağı olarak ama diğerleride aynı parçalar var
    peugeot da bize aracı tanıdığı olduğu için ucuza verecegini soyleyen biri var ama bipper da arka cam varmı onu bilmioyurm?nemoda da yok sanırsam bir tek fiorino damı var ve siz olsanız pug citroen fiat hangisini tercih ederdiniz?

• Servis ağı, ikini el değeri gibi faktörler sebebiyle fiat fiorino daha mantıklı bence. Motoruda 1.3 lt, kendisini kanıtlamış (opel, fiat gibi firmalar bu motoru kullanıyor) ve oldukça ekonomik bir motor. Camlı modelleri firmaların test otomobillerinde, fiattada gördüm. Ama internette gördüğümüz, bir otomobil gibi düşünülen fiorino panaroma modeli henüz çıkmadı. Şu andaki camlılar combi versiyonu yada sonradan düzenlenen araçlar.
  • 3 modelde ortak alt yapıya sahıp ve 3uz araclardır. Motor konusunda bır ayrım oldugunu sanmıyorum. Ama 2. el,servıs ve parca fıyetı bakımı konusunda FIAT one cıkmakta.
  • Fiat Fiorino
  • Fiat Fiorino'da 1.3 Multijet motor var. Eğer binek tipleri çıktığında ondan alacaksanız 1.3 olduğu için en düşük vergi dilimden sayılacağı için senelik vergisi ucuz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 1 Nisan 2008; 18:20:56 >
  • bu aracların konfor ve diğer yönleri konusundan bir farkı yok ancak bana soylendigine gore pug fransa montajmış doğrumudur?
  • Pug türkiyede üretiliyor diye biliyorum biaralar karsan muabbeti vardı ama aynı şey bipper için geçerli mi emin değilim??Ama alıncak araç bence Fiorino dur hatta kombileri çıkacak onlar daha donanımlı olacak fiorino tercihimdir

Not:Karsanın sitesinde bipper üretim olarak gözükmüyor eski partner var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sygncn -- 1 Nisan 2008; 22:38:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIAT Fiorino
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis ağı, 2. el gibi unsurlar Fiatı ön plana çıkarıyor.
  • hepsi aynı zaten

ama bende olsam fiatı tercih ederdim...
  • Bu 3 araçta Tofaş-Fiat üretimidir ve aynı altyapı ve platform iledünyada sadece Tofaş-Fiat ın Bursa fabrikasında üretilmişlerdir. Fiorinoda Fiatın 1.3 16V Mutijet motoru kullanılıyor. Bu motor 75 Hp ve 185Nm torka sahip ve çok verimli yakıt yönünden de bir o kadarda cimri bir araç.

Nemo ve Bipper da ise PSA nın 206 ve 307 de de kullandığı 1,4 70Hp lik motoru kullanılıyor. Bu motorlar Bursaya getiriliyor ve montajı burada yapılıyor.

Almayı düşünüyorsanız test etmiş birisi olarak kesinlikle FİORİNO derim.

Zate şu ana kadar satılan Minicargo takma adlı bu projedeki 3 aracın toplam sayışlarının %90 ı Fiorinodur..

Saygılarımla..
  • Orta taban puntalarını atıyordum bir aralar bu arabanın (= Servis ağı filan bunları düşün bu aracı alırken Fiorino almanda yarar var.
  • bizde karar kıldık fiorinoda doblo diye kafasını bulandırmıslar ama doblo cok buyuk bir arac ona gore fiorino alacak arkadslar yorumlarınızın cok faydası oldu cok tesekkurler 1.3multijet motoru sayesinde kandırdmİ:)
  • hayırlı olsun dogru tercih
  • biraz daha beklesın yenı kango cıkıyor ondan alsın ..
    sonra pısman olmasın
  • yeni kango benimde cok hosuma gitti ama ne zaman cıkacak bu adam esnaf arabasız duramaz:) ama kango cıkarsa bekletirim smdilik aldırırım bi doblo :)
  • servis agı 2 el konusunda fiat fiorino derim zaten motor acisindan farklari saymaksan diger tarafı ayni
  • Bu ücüz araçları tofaş yapıyor zaten ama fiorino 1.3 mjt kendini kanıtlamış ekonomik bir motor tercihim fiorino olur
  • merhabalar,

yaklasık 3-4 haftadır Nemo, Bipper, Fiorino arasında gidip geliyorum.
    fiat fiorino konformatik vites 27,350 TL
    Peugeot Bipper comfort + 2-Tronic vites (3 sira camlı, bagaj kapısı tek açılır) 25,750+1250 aksesuar paketi

paket içeriginde Fiorinodan tek fazlası kartel muhavazası ve yan marşpiyer(umarım dogru yazdım)

hangisini tercih etmeliyim, yardımcı olursanız cok sevinirim.

tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_Karabacak -- 6 Nisan 2009; 13:34:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sygncn

Pug türkiyede üretiliyor diye biliyorum biaralar karsan muabbeti vardı ama aynı şey bipper için geçerli mi emin değilim??Ama alıncak araç bence Fiorino dur hatta kombileri çıkacak onlar daha donanımlı olacak fiorino tercihimdir

Not:Karsanın sitesinde bipper üretim olarak gözükmüyor eski partner var.

Fiorino - nemo - Bipper üçlüsü Bursa Fiat fabrikasında üretiliyor diye biliyorum. Şasisi kasası orda üretiliyo diğerleri firmalar kendilerine göre ayarlıyordu sanırım.
  • Üçüde aynı fabrikada üretilen aynı araçlardır ama Fiorino nun motoru ve donanımı farklıdır. 15" alaşım jant, Blue&me sistemi 3. sıra cam gibi özellikler sadece Fiorino emotion da var sanırım. Ayrıca Fiorinoya özgü yeşil ve turuncu renkler çok hoş duruyor.
     Fiorino-Bipper-Nemo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.