Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Henuz bitmedi ancak su ana kadar olanlar...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> Henuz bitmedi ancak su ana kadar olanlar... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozanblotter

1 Nisan 2008; 13:23:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

* OCZ Reaper X - PC28000 2x2 Gb RAM'lerimi Everest Ultimate inat ederek 800 Mhz olarak goruyor.
* Alt taraftaki Revoltec Liquid Neon'un yaninda yeralan UV Neon fotograflarda gozukmuyor ancak videoyu ekledigim anda belli edecek yerini.
* Ustteki UV Neon Sticker'i kalitesizliginden oturu (Thermaltake olmasi farketmiyor) asagiya dusmus, strap'le sabitlemem gerekiyor
* Sistemin videosunu youtube'a ekleyip link verecegim.

Fotograflarin gunduz ortaminda ve UV Neonlarin, Liquid Neon'un ve El Dragon'un kapali oldugu hallerde cekildiginide dusunurseniz herhalde gece goruntusu icin tahmine olanak veriyordur. Hala elime ulasmayan siparislerim bulunmakta, onlarla beraber daha da agir bir sistem olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanblotter -- 1 Nisan 2008; 13:29:07 >

ozanblotter

1 Nisan 2008; 14:25:02 

Halihazirda bulunan Lazer Head'i sisteme dogrultup butun herseyi devreye alinca gece goruntusu birseylere benzemeye basladi :

Youtube Videosu - Centaur I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanblotter -- 2 Nisan 2008; 15:17:55 >

emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Nisan 2008; 17:00:29 

Güzele benziyor ama gece fotolarınıda atsaydın daha iyi olurdu

Emmoo14
Mr.Seko

1 Nisan 2008; 18:58:00 

çok güzel olmuş kalan parçalarıda eline ulaştığında daha da güzel olacağına eminim

Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap!!!
Furko

1 Nisan 2008; 19:08:57 

Kasa cok buyuk olmasına ragmen ıcınde ıgne kadar yer kalmamıs ama hos vir goruntusu var emmo abiminde dedigi gibi gece goruntusu ve lambaları gorebılırsek daha ıyı yanıt verebılıcegıme ınanıyorum ıyı calısmalar kolay gelsin

corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Nisan 2008; 19:58:35 

Güzel kardeş . nekadarda karmaşık olsa güzel ... Gelmek üzere olan parçaları 4 gözle bekliyoruz

нєякєz gιвι уαşαуıp - öℓмєк вιzє göяє ∂єğιℓ .!!.
cadawra055

1 Nisan 2008; 20:01:26 

Videoyu izledim bunu yapmayı nasıl başardın ? Çok güzel görünüyor. Tebrikler

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

emmoo14

1 Nisan 2008; 20:11:58 

Ya ben vidoyu görmemiştim onlar ne adamım ya açıklasana ışıkllar kapataki o yanıp sönen şey neler onlar nereden bulabiliriz??

Emmoo14
datox

1 Nisan 2008; 20:46:27 

Dostum güzel gözüküyor, öncelikle bu Sata Güç Kablosunun üstündeki Madeni-Koyu Gri Desenli Kablo Toplayıcıyı nerden buldun çok şık.

Bu kasanın içindeki dönen kırmızı lazer ışık neyin nesi nerden budlun :)

Ve tabi o Kapagın üstüne yapıştırdıgın büyük yeşil rengi değişen şey ne.

Baya ilginç ve güzel mod olmuş tebrikler.

ozanblotter

1 Nisan 2008; 23:12:52 

Kasa kapaginda bulunan "El Dragon" Aerocool firmasinin bir urunu, Firebal.net uzerinden satin aldim, uzunca bir suredir aradigim parcaydi. Kabloya gelince, kablo sarma kiti degil o gozukenler, Raidmax'in Volcano modelinde bulunan moduler kablolar default olarak o sekilde geliyor. Lazer konusuna gelince, hepimizin bildigi bar/club ortamlarinda gormeye alistigimiz lazer duzeneginden evimizde bir tane bulunmakta :) Sistemin uzerine dogru yonlendirince ortaya cikan manzara bu. Sevgili esimin hala eksikleri bulunan sisteminide bitirdigimde onunda fotograflarini paylasacagim, bu da ayrica bir not...

Biraz daha fotograf cekip eklemeye calisacagim... Bu arada biraz kablo daginikligim var ancak daha once belirttigim gibi, daha bekledigim parcalar oldugu icin, onlar gelmeden strap'lerle habire sok tak yapmak istemiyorum...

Sistemin gece fotograflarini asagida gorebilirsiniz, yarin sabah youtube'a yeni bir video daha ekleyecegim :) esasen lazer ve el dragon cok daha etkili isik gucune sahip ancak videolarda guzel pozlama yakalayamiyorum bir turlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanblotter -- 1 Nisan 2008; 23:25:38 >

pkart

2 Nisan 2008; 10:28:14 

çok maytaplı maşallah

------------BENİM MESELEM-----------selvi boylum al yazmalım------------------bir kavanoz reçel bunlarda geçer----------- RAHMETLİDE OVERCLOCK YAPARDI:)
emmoo14

2 Nisan 2008; 10:42:40 

Kardeş bırak dağınık olsun her şey süper bence şu anda gayet güzel ve abartılı değil çok alımlı olmuş kasa o kapaktaki ışıklı şeyin linkini yollarmısın sana zahmet

Emmoo14
ozanblotter

2 Nisan 2008; 11:05:06 

Merak edilen urunu official website'indan incelemek isterseniz link :

El Dragon & El Snake

Esasen bu El serisi 3 modeldi, El Dragon'un dik olan bir modeli daha vardi ancak bulunmaz ve uretilmez oldu. Bir ara Mavi Bilgisayar'dan siparis verme gafletinde bulundum, siparis verdigim anda "stoklarda mevcut" gozukuyordu ancak urunu bir turlu temin edemediler, haftalar sonrada para iadesi yaptilar, bunun gerceklesmesi icin en azindan 5 telefon trafigi ve 10 email trafigi yasandi. Bir ara stoklarinda yok gozuken urun arada yaptigim kontrollerde Firebal.net uzerinde tekrar stokta gozukuyordu, bu durumu firsat bilip hemen siparis verdim, ertesi gun elimdeydi. Reklam icerikli olarak algilanabilir lakin bilinmesini isterimki bir kullanici olarak su ana kadar yaptigim alisverisler ertesi gun elime ulastigi gibi hicbir problemde yasamadim, gercekten stok takipleri ve website/office senkronizasyonu iyi calisiyor, kendilerini tebrik ederim.

****'den asiri bir download trafigim oldugu icin su an youtube'a yeni video upload edemiyorum ancak ogleden sonra bir firsatini bulup halledecegim...

emmoo14

2 Nisan 2008; 11:24:37 

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler gayet açık ama fireball ile ben sorun yaşadım senin dediklerinin tam tersi oldu ürün 1 hafta sonra anca elime geçti ama kırık bir şekilde uv neon ışık almıştım almaz olaydım

Emmoo14
Chuey
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Nisan 2008; 14:45:20 

Karanlik'ta cok güzel duruyor. Gözlerim kamasti.
Furko

2 Nisan 2008; 15:21:17 

O kırmızı ısıklar muhtesem duruyor guzel bı alet yada parca

ozanblotter

2 Nisan 2008; 15:21:45 

Yeni videosu icin link :