plexi levha arıyanlar. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar

arg-ist -> plexi levha arıyanlar. (1 Nisan 2008; 12:38:24)

istanbulda oturanlar bilir. karaköyde tünelin biraz ilersinde (100 metre) hırdavatçılar çarşısı vardır.bu çarşı içersinde iki ayrı dükkanda her kalınlıkta ve renkte istenen ölçülerde pexi kesimi yapılır. fiyat kalınlıkX10 ytl/m2 dir.örneğin:4mm 40 ytl,10mm100ytl.
18mm 180 ytl gibi.modifikasyonculara kolay gele.

drizzt -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (2 Nisan 2008; 9:56:02)

1 m2 8mm plexi 80 ytl.. [sm=boxin.gif] Ben 3 km yakınından geçmem o dükkanın [sm=muha.gif]

arg-ist -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (2 Nisan 2008; 10:41:29)

Ben de aynısını söylemiştim, m2 fiyatı=kalınlık(mm)X10 ytl diye! 8(mm)X10(ytl)=80ytl olur. Tam plaka almadığın sürece daha ucuza kesip satan bir yer varsa öğrenmek isterim.Ben de maket ve modelleme işinde kullanıyorum. benimki , malzemeyi tabelacı ve reklamcılardan almaya çalışan arkadaşlara bir öneri idi sadece.Ayrıca aynı çarşıda bir dükkan daha olduğunu belirtmiştim.slm.

xDMaqe -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (6 Nisan 2008; 20:52:22)

tekirdağda bi yer varmı plexi levha satan bildiğiniz

arg-ist -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (7 Nisan 2008; 9:48:31)

quote:

Orjinalden alıntı: xDMaqe

tekirdağda bi yer varmı plexi levha satan bildiğiniz

Maalesef.en kötü ihtimalle plexi tabela yapanlardan kestirebilirsin.fiyatı hakkında yaklaşık değerleri yazmıştım.halledemezsen mail at yardımcı olmaya çalışırım. slm

TsG -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (9 Nisan 2008; 9:52:14)

quote:

Orjinalden alıntı: arg-ist

istanbulda oturanlar bilir. karaköyde tünelin biraz ilersinde (100 metre) hırdavatçılar çarşısı vardır.bu çarşı içersinde iki ayrı dükkanda her kalınlıkta ve renkte istenen ölçülerde pexi kesimi yapılır. fiyat kalınlıkX10 ytl/m2 dir.örneğin:4mm 40 ytl,10mm100ytl.
18mm 180 ytl gibi.modifikasyonculara kolay gele.

Selam arg-ist,

Ben plexiyi kasanın yan kapağına göre kestirip sonra da üzerine radyatörü monte edebilmek için ortasını kestirmem lazım.

Bu konuda bana o dükkan yardımcı olur mu acaba?

arg-ist -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (9 Nisan 2008; 10:45:58)

slm.TsG
akrilik levhayı kendin işlemeyi düşünüyorsan,adresini verdiğim yerlerden birine istediğin ölçüde kestir.net olarak bilmiyorum ama aynı dükkanlarda rica edersen belki delik işini de yaptırabilirsin.olmazsa piyasada 6-7 YTL ye satılan punch takımları var.onları matkaba bağlayıp kendin deleblirsin.yalnız punch satın alırken takımın içinde istediğin çapların olup olmadığına dikkat et.kenar polisajlarını zımparaile kalından inceye giderek zımparala matkap ucu ile delikleri aç.güle güle kullan.
yok kendim yapamam diyorsan herhangi bir plexi tabela yapan yere yaptırabilirsin. 10-15 ytl den fazla verme.(3mm için)
radyaör bağlamayı düşünüyorsan levha kalınlığını arttır.yapacak yer bulamazsan sitedeki bir arkadaşın verdiği asdresi ilave ediyorum. iyi çalışmalar... arg

arg-ist -> Cevap: plexi levha arıyanlar. (9 Nisan 2008; 10:48:34)

adresi unutmuşum ilave edyorm. slm

Söğütlüçeşme cad.Yavuztürk Sok. Osmanbey Apt. No8 / B1 Kadıköy/İst

Tel:0216 349 73 94
Fax:0216 346 43 58

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.171875