Merhaba arkadaşlar oyle dvd ye cekmeyeceğim şöyle 30 gb bana fazlasıyla yeter cok fazla profesyonel olmayan cok buyuk ve agır olmayan bır vıdeo camera dusunuyorum sony modellerıne falan goz attım onemlı olan sanırım bunlarda cozunurluk ve mp olayı tavsıyelerınız ozellıkle kullandıgınız cameraları paylaşırsanız sevınırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpotur -- 1 Nisan 2008; 13:29:48 >
Fiyat araLığın nedir düşündüğün,gece çekimine ne kadar önem veriyorsun.foto özelliğini ne kadar iyi istiyorsun? Bunlar öneriLeri tamamen değiştirir. Eğer uygun fiyatLı bi'şey düşünüyorsan JVC MG130 modeLine bi göz at derim. Şu anda Gold'da satış fiyatı Bonus Kart 10 Taksit iLe birLikte 600 YTL KDV DahiL. TercihLerine göre başka öneriLerde de buLunabiLirim,naçizane :)
quote:
Orjinalden alıntı: fpotur
yazım yanlısını duzelteyım oyle dvd lı olmasına gerek yok yanı ılla dvd ye cekmeyecegım dırek harddıske kayıt yapsın yeter onerıler plz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiZoFreNn -- 1 Nisan 2008; 14:12:17 >
Canon HV10 e HV20 nin video çekimleri mükemmel yani sony ile kıyaslanmaz ama ses rezalet.. adam mikrofonu kameranın gerisine koymuş.. önde olmadığı için sesi net toplamıyor... sony lerde ses kalitesi süper ama alt serileri tatmin edici görüntü kalitesi yok. çip değerleri çok düşük.. 1/6'' yada 1/8'' ... açıkcası ben sdr-h250 panasonic i sana önerebilirim 800 ytl ye bulursun sirkecide.. internette 900 ytl ye satanda var.. bununda çipi düşük ama 3 CCD olduğundan alt seri sonylerden iyidir sr30-32-52-72-82 için geçerli.. bunların çipleri 1/6''..
panasonica'nın bahsettiği seriden biridir SR35 de..anLadığım kadarıyLa senin için 1/6 oLmuş 1/8 oLmuş önemLi deiL. Panasonic H250 gerçekten iyi bi cihazdır.3 CCD oLmasıyLa zaten yeterince öne çıkıyor.Ses kaLitesinde evet Sony bir adım daha önde oLsa da bugüne kadar tek bi geri dönüş yaşamadığım bi modeL.. Sony'de de SR30-2 serisinden daha çok 55 ve 75'e yöneLmeni tavsiye ederim,5.1 surround ses kayıt,dokunmatik ve easy moduyLa çok koLay kuLLanıLabiLir bi menüye sahip.EkstraLarı oLdukça geniş menü de yüz tanıma sistemi sayesinde video içerisinde yer aLan her bir yüzü ayrı ayrı kareLeme imkanı sağLıyor.En basitinden SR55 ve 75 made in Japan'dır
1/6>1/8 ..sonuçta büyük olan her zaman iyidir.. SOny i ben hiç anlıyamıyorum 2003 yılında TRV modellerinde 1/3'' en fazla 1/4'' (en kötü serisinde) kullanırken şimdi hibritler çıkarmış.. düşün 1/3'' nere 1/8'' nere..satıcıya sorarsan şunu der .. 1/8'' > 1/ 6'' Ben sordum cevabımı aldım..
SONY DCR-SR36E HARD DİSK VİDEO KAMERA (TÜRKÇE MENÜ) + SONY ÇANTA HEDİYE 1.100 -YTL Quick-on tuşu ile 1 saniyede çekime hazır olabilir böylece hiçbir anı kaçırmazsınız Yenilenen lenslerimizle daha geniş bir görüş açısına sahip olursunuz Hybrid Teknolojisi ile hem dahili belleğe hem de Memory Stick’e video ve fotoğraf kaydı yaparak daha uzun çekimlerin keyfini çıkarabilirsiniz ve medyalar arasında kolay kopyalama seçenekleri ile çekimlerinizi rahatça paylaşabilirsiniz. Dahili zoom mikrofon ile zoom yaptığınız kişinin sesini kalabalıktan ayırarak çok daha net dinleyebilirsiniz. Yeni PC yazılımı ile takvim ya da –GPS cihazınız ile çektiğiniz filmler için– harita görünümü ile daha kolay izleme seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca Youtube gibi paylaşım sitelerine direct videolarınızı aktarabilirsiniz. Film ve yüz indeksi ile hızlı ve kolay sahne arama seçeneğine sahip olursunuz. 40GB Dahili Bellek 800.000 piksel CCD sensör Carl Zeiss Vario Tessar Lens Zoom: 40x Optik, 2000x Dijital Elektronik Görüntü Sabitleyici 2.7” Geniş Hibrid LCD ekran Memory Stick’e video kaydı Kamera üzerinden tek tuşla DVD’ye kayıt Zoom mikrofon Quick On Film ve yüz indeksi