Arkadaşlar Cep Telefonundan internete girmek önceleri sınırsız 5 milyondu (Telsim). Şimdinin, enflasyondaki artış değerini de hesaba katarsak, 10 Lirası gibi bir değer. Fakat artık internete girmek ateş pahası. Zaman zaman nete ihtiyacım oluyor yalnız bir sayfayı açıp incelemek neredeyse 10 kontöre maloluyor. Cepten internete girmenin daha pahalı olduğu başka bir ülke yok sanırım. Sınırsız cepten 20 Liraya internete girmek olsa seve seve üye olurum. Mobil operatörleri neden böyle bir kampanya başlatmıyorlar?
Telsim'in 5 Milyon a Sınırsız GPRS tarifesi ucuzdu ancak tam bir faciaydı. Bir sayfanın 3-4 dakikada anca açıldığını biliyorum. Hele yoğun saatlerde bağlantı hiç olmuyordu. GSM'de sınırsız erişimin doğal bir sonucudur bu.
Şu anda Avea'yı bilmiyorum ama Vodafone ve Turkcell'in hacim bazlı paketleri var. Turkcell aylık 1gb internet erişimi için 39 lira, 3gb için ise 59 lira alıyor. Vodafone'da da fiyatların aşağı yukarı aynı olduğunu biliyorum.
1 gb için 39 lira mı 59 lira mı ama yine de fazla 1 gb bence şu şartlarda 10 lira olmalı diye düşünüyorum... sınırsız da max 25 lira olmalı yoksa girmek akıl karı olmuyor
1 gb için 39 lira mı 59 lira mı ama yine de fazla 1 gb bence şu şartlarda 10 lira olmalı diye düşünüyorum... sınırsız da max 25 lira olmalı yoksa girmek akıl karı olmuyor
Yukarıda yine belirttiğim gibi eskiden sınırsıza 5 lira istiyordu Telsim ancak hizmet alamıyordun. Kimsenin doğru düzgün bağlanabildiğini ben görmedim. Stabil bir şekilde 15-20 kbps görürsek çok seviniyorduk. İşin kısası altyapı yoktu. Dolayısıyla olmayan interneti satıyorlardı. Şu an Turkcell ve Vodafone'un fiyatları oldukça hoş olmuş. Vodafone'u denemedim ancak Turkcell EDGE ile 176 kbps gibi güzel hızlara çıkabilmek mümkün. Yoğun olduğu saaatlerde bile 90kbps nin altına inmiyor. Yani verimli...
Bunun dışında operatörlerin sağlıklı bir şekilde uygun fiyatlarla sınırsız internet erişimi vermesi şimdilik biraz zor. Zira istasyonlara epey bir yük bindiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgülçiçek -- 2 Nisan 2008; 16:49:21 >
İşTcell’lilere 3GB internet paketi 59YTL yerine 29YTL, 100 MB ise yalnızca 9 YTL’ye.
İşTcell’liler 3 ay boyunca 3GB paketine 59 YTL yerine 29YTL’ye, 100MB paketine ise yalnızca 9 YTL’ye sahip oluyorlar.
Kampanyaya katılmak için paket tercihinize göre INTERNET 3GB ya da INTERNET 100MB yazıp 2733'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.
Kampanyaya 1 Nisan - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Kampanya paketlerinden, kayıt olduğunuz tarihten itibaren 3 ay boyunca faydalanabilirsiniz.
Hazır kartlılar için 3GB paketi 600 yerine 300 kontör, 100MB paketi ise 100 kontördür.
İşTcell’lilere 3GB internet paketi 59YTL yerine 29YTL, 100 MB ise yalnızca 9 YTL’ye.
İşTcell’liler 3 ay boyunca 3GB paketine 59 YTL yerine 29YTL’ye, 100MB paketine ise yalnızca 9 YTL’ye sahip oluyorlar.
Kampanyaya katılmak için paket tercihinize göre INTERNET 3GB ya da INTERNET 100MB yazıp 2733'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.
Kampanyaya 1 Nisan - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Kampanya paketlerinden, kayıt olduğunuz tarihten itibaren 3 ay boyunca faydalanabilirsiniz.
Hazır kartlılar için 3GB paketi 600 yerine 300 kontör, 100MB paketi ise 100 kontördür.
uh kampanyaya bak, bu seviyelere inse evdeki adsli kapattırırım diyordum.. 8 ay daha sözleşmem var Superonline ile, bitene kadar mobil internette ucuzlar zaten, sonra mobilden devam edeceğim. Ev telefonuna, adsl'e, kabloya, evden internete girme zorunluluğum kalmayacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 9 Nisan 2008; 13:27:39 >