Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CEP TELEFONUNDAN İNTERNET NEDEN ÇOK PAHALI?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> CEP TELEFONUNDAN İNTERNET NEDEN ÇOK PAHALI? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sugarboy

1 Nisan 2008; 10:36:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Cep Telefonundan internete girmek önceleri sınırsız 5 milyondu (Telsim). Şimdinin, enflasyondaki artış değerini de hesaba katarsak, 10 Lirası gibi bir değer. Fakat artık internete girmek ateş pahası. Zaman zaman nete ihtiyacım oluyor yalnız bir sayfayı açıp incelemek neredeyse 10 kontöre maloluyor. Cepten internete girmenin daha pahalı olduğu başka bir ülke yok sanırım. Sınırsız cepten 20 Liraya internete girmek olsa seve seve üye olurum. Mobil operatörleri neden böyle bir kampanya başlatmıyorlar?

fatihgülçiçek

1 Nisan 2008; 15:58:51 

Telsim'in 5 Milyon a Sınırsız GPRS tarifesi ucuzdu ancak tam bir faciaydı. Bir sayfanın 3-4 dakikada anca açıldığını biliyorum. Hele yoğun saatlerde bağlantı hiç olmuyordu. GSM'de sınırsız erişimin doğal bir sonucudur bu.

Şu anda Avea'yı bilmiyorum ama Vodafone ve Turkcell'in hacim bazlı paketleri var. Turkcell aylık 1gb internet erişimi için 39 lira, 3gb için ise 59 lira alıyor. Vodafone'da da fiyatların aşağı yukarı aynı olduğunu biliyorum.

sugarboy

1 Nisan 2008; 16:30:20 

1 gb için 39 lira mı 59 lira mı ama yine de fazla 1 gb bence şu şartlarda 10 lira olmalı diye düşünüyorum... sınırsız da max 25 lira olmalı yoksa girmek akıl karı olmuyor

ogameci

1 Nisan 2008; 16:41:22 

quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

1 gb için 39 lira mı 59 lira mı ama yine de fazla 1 gb bence şu şartlarda 10 lira olmalı diye düşünüyorum... sınırsız da max 25 lira olmalı yoksa girmek akıl karı olmuyor

telekom 1gb için 10 ytl istiyor dostum

senin fikrin şuanda RÜYA

sugarboy

2 Nisan 2008; 14:46:12 

neden rüya olsun dostum eskiden sınırsıza 5 lira isterlerken birden bu fiyat artışı neden... bu fiyatlara internete girmek bence rüya

fatihgülçiçek

2 Nisan 2008; 16:49:01 

Yukarıda yine belirttiğim gibi eskiden sınırsıza 5 lira istiyordu Telsim ancak hizmet alamıyordun. Kimsenin doğru düzgün bağlanabildiğini ben görmedim. Stabil bir şekilde 15-20 kbps görürsek çok seviniyorduk. İşin kısası altyapı yoktu. Dolayısıyla olmayan interneti satıyorlardı. Şu an Turkcell ve Vodafone'un fiyatları oldukça hoş olmuş. Vodafone'u denemedim ancak Turkcell EDGE ile 176 kbps gibi güzel hızlara çıkabilmek mümkün. Yoğun olduğu saaatlerde bile 90kbps nin altına inmiyor. Yani verimli...

Bunun dışında operatörlerin sağlıklı bir şekilde uygun fiyatlarla sınırsız internet erişimi vermesi şimdilik biraz zor. Zira istasyonlara epey bir yük bindiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgülçiçek -- 2 Nisan 2008; 16:49:21 >

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Nisan 2008; 18:09:25 

Telsimin 5 ytl si o günkü şartlarda kötüydü ama olsun diyorduk :) hERŞEYİ İLE 5 YTL ;)

Valla uzunca süredir GPRS şu bu kullanmıyorum.. O fiyatları çekemem

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
DH|UnderTaker

2 Nisan 2008; 20:05:59 

msne girmek için açıp kapattım 1 kb gitti ama 2 kontörde gitti gerisini siz düşünün artık

İntel C2D 2.2 GHZ 4 MB 800 MHZ - 2x 1024 MB 667 MHZ - nVidia 8600M GS 512 MB - 160 GB 8 MB E-Sata

Conexant High Definition Audia Sound Card - Creative A300 2.1 Sound System - HDMI & DVI Port - 2MegaPixel WebCam

Wi-Fi Link 4965 A/G/Draft-N - AirTies RT-205 Modem - Vista Home Premium TR - => Packard Bell MB85
turker03

6 Nisan 2008; 20:40:55 

turkcell hattımı nasıl gprs i açtırabilir hattım ile internette bağlanamıyorum

acizler için zor;korkaklar için müthiş olan şeyler kahramanlar için idealdir...
sugarboy

9 Nisan 2008; 10:18:27 

wap boşluk telefon modelini yaz turkcell için 2222 ye yolla (her operatör için farklı tabi) gprs ayarların cep telefonuna gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishtare -- 9 Nisan 2008; 10:18:33 >

Uzaktan Kumandan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 11:25:34 

İşTcell’lilere 3GB internet paketi 59YTL yerine 29YTL, 100 MB ise yalnızca 9 YTL’ye.

İşTcell’liler 3 ay boyunca 3GB paketine 59 YTL yerine 29YTL’ye, 100MB paketine ise yalnızca 9 YTL’ye sahip oluyorlar.

Kampanyaya katılmak için paket tercihinize göre INTERNET 3GB ya da INTERNET 100MB yazıp 2733'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.

Kampanyaya 1 Nisan - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Kampanya paketlerinden, kayıt olduğunuz tarihten itibaren 3 ay boyunca faydalanabilirsiniz.

Hazır kartlılar için 3GB paketi 600 yerine 300 kontör, 100MB paketi ise 100 kontördür.

http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/kampanyalar/mobilinternetkampanyasi

Siz O'na döndürüleceksiniz...
basturkemin

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 13:04:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

İşTcell’lilere 3GB internet paketi 59YTL yerine 29YTL, 100 MB ise yalnızca 9 YTL’ye.

İşTcell’liler 3 ay boyunca 3GB paketine 59 YTL yerine 29YTL’ye, 100MB paketine ise yalnızca 9 YTL’ye sahip oluyorlar.

Kampanyaya katılmak için paket tercihinize göre INTERNET 3GB ya da INTERNET 100MB yazıp 2733'e kısa mesaj göndermeniz yeterli.

Kampanyaya 1 Nisan - 31 Mayıs 2008 tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Kampanya paketlerinden, kayıt olduğunuz tarihten itibaren 3 ay boyunca faydalanabilirsiniz.

Hazır kartlılar için 3GB paketi 600 yerine 300 kontör, 100MB paketi ise 100 kontördür.

http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/kampanyalar/mobilinternetkampanyasi

Uyarı: Bu kampanyaya katılacak arkadaşlar önce İşTcell'e kayıt olup ardından internet paketi alsınlar yoksa normal fiyattan alırlar.

Bu arada 29 nisana kadar http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/cepteinternet adresinde görebileceğiniz gibi, 10MB internet paketi 10 YTL yerine sadece 2.5 YTL ve tüm bireysel tarifeler için(kontörlü,faturalı,gnctrcll,iştcll fln) geçerli.. Üstelik iPod kazanma şansı da cabası..

uh kampanyaya bak, bu seviyelere inse evdeki adsli kapattırırım diyordum.. 8 ay daha sözleşmem var Superonline ile, bitene kadar mobil internette ucuzlar zaten, sonra mobilden devam edeceğim. Ev telefonuna, adsl'e, kabloya, evden internete girme zorunluluğum kalmayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 9 Nisan 2008; 13:27:39 >

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
temizdeniz
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Nisan 2008; 16:18:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

neden rüya olsun dostum eskiden sınırsıza 5 lira isterlerken birden bu fiyat artışı neden... bu fiyatlara internete girmek bence rüya

Eskiden telefonlar bu kadar gelişmemişti.
Zorunluluk halinden giriyordun.
Ama şimdiki telefonlar çok gelişti.

Ayrıca eskiden herkeste internetli telefonda yoktu.
Şimdi hemen hemen her modelde var.

Zaten alt yapı sağlam değil kullanıcı sayısı da artınca pahalı oluyor tabiyatiyle...
zurrani

11 Nisan 2008; 18:26:01 

sabredin arkadaşlar numara değişikliği bi gelsin, sonra izleyin ve görün diyorum ben

haksız mıyım???

ben de başka bişeyi eleştirmek istiyorum...
bu telefonların wifi ve gprsteki pil performansları ne zaman iyileşecek
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> CEP TELEFONUNDAN İNTERNET NEDEN ÇOK PAHALI? Sayfa: [1]
Buraya git: