Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
arg-ist

1 Nisan 2008; 10:23:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Coolmaster hyper 6 cpu soğutucuyu LGA 775 kartta kullanmak istiyorum.thermalright lga 775 kiti ile modifiye edilebiceği söyleniyor.
bu kit ile veya başka bir şekilde uyarlayan varsa yardım ve önerilerinizi bekliyorum. tşk.

arg-ist

7 Nisan 2008; 10:33:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kendi soruma cevaptır!!!sorum 1 nisan şakası değildi.ama hiç yanıt gelmedi.guruptaki arkadaşların çoğu moddan sadece kasaya rengarenk ışık koymayı anlıyor galiba. eskiden istanbulda böyle arabalar vardı daha sonraları ise otomobiller. lütfen ışıkçılığı bırakıp yerinde ve gereken dozda ışık kullanalım.daha ciddi bir şeyler yapıp,bilgilerimizi daha çok paylaşalım. ha bu arada ben hyper 6 işini başka bir site yardımıyla çözdüm.slm
quote:

Orjinalden alıntı: arg-ist

Coolmaster hyper 6 cpu soğutucuyu LGA 775 kartta kullanmak istiyorum.thermalright lga 775 kiti ile modifiye edilebiceği söyleniyor.
bu kit ile veya başka bir şekilde uyarlayan varsa yardım ve önerilerinizi bekliyorum. tşk.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS LightScribe DVD yazıcı
Asusun Lightscribe teknolojisine sahip dvd yazıcının testleri
HIS Türkiye Standı
Compex 2007 : HIS Türkiye Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç