Giriş | |
|
|
|
18 Temmuz 2008; 18:30:03
|
|
|
Şimdi bir kaç sorum var. Daha önce bahsedilmiş olabilir okumadım, kısa ve öz cevaplar istiyorum lütfen. Televizyonum yok evde uzun süredir. Anten vs. de olmuyor doğal olarak. Bilgisayarda kullanmak istiyorum, hangi tv kartını almam gerekiyor? Ek olarak bir aparat almam gerekli mi? (En önemlisi bu.) Elimde şöyle bir TV kartı var, çöpten öteye geçebilir mi? Kablo boyu 20 metreyi geçmeyecek, kuruş para ödemem gerekiyor mu Digiturk'e? Kandırılmayalım. Lig başlarken bağlatacağım, ya da bir iki hafta öncesinden, bekletsek sirke bozulur mu? Yani mesajda yazdığı gibi 31.12'ye kadar yolu var mı? Nasıl kazandım? Merak edenler olabilir. Saat 13'de göndermiştim, "hatalı şifre" uyarısı verdi. Saat 14'te iki tane browser açtım (Opera, Firefox), Firefox'dakine 56'da, Opera'dakine 57'de basıp gönderdim. Telefona ilk gelen mesajda duvar kağıdı, ikinci mesajda ise 5 kontör kazandığım belirtiliyordu. Aradan bir dakika geçmeden bir mesaj daha geldi ve yukarıdaki fotoğrafı çektim. Durum bundan ibaret. Neden üç mesaj geldiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Düzenleme: Duvar kağıdı önceki gönderimden (dün gönderdiğimden) çıkmış olmalı, 13:55'te alındığı görünüyor. Yani bir yanlışlık yok. time.windows ile bir dakika öncesinden güncelleştirmelerimi yapmıştım.
|
|
|
18 Temmuz 2008; 18:33:23
|
|
|
@Replica senin sorun hakkında hiç bir bilgim yok malesef.. ara müşteri hizmetlerini sor..
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir için "stigmata_" ya teşekkürler
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 18:39:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Şimdi bir kaç sorum var. Daha önce bahsedilmiş olabilir okumadım, kısa ve öz cevaplar istiyorum lütfen. Televizyonum yok evde uzun süredir. Anten vs. de olmuyor doğal olarak. Bilgisayarda kullanmak istiyorum, hangi tv kartını almam gerekiyor? Ek olarak bir aparat almam gerekli mi? (En önemlisi bu.) Elimde şöyle bir TV kartı var, çöpten öteye geçebilir mi? Kablo boyu 20 metreyi geçmeyecek, kuruş para ödemem gerekiyor mu Digiturk'e? Kandırılmayalım. Lig başlarken bağlatacağım, ya da bir iki hafta öncesinden, bekletsek sirke bozulur mu? Yani mesajda yazdığı gibi 31.12'ye kadar yolu var mı? Nasıl kazandım? Merak edenler olabilir. Saat 13'de göndermiştim, "hatalı şifre" uyarısı verdi. Saat 14'te iki tane browser açtım (Opera, Firefox), Firefox'dakine 56'da, Opera'dakine 57'de basıp gönderdim. Telefona ilk gelen mesajda duvar kağıdı, ikinci mesajda ise 5 kontör kazandığım belirtiliyordu. Aradan bir dakika geçmeden bir mesaj daha geldi ve yukarıdaki fotoğrafı çektim. Durum bundan ibaret. Neden üç mesaj geldiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Düzenleme: Duvar kağıdı önceki gönderimden (dün gönderdiğimden) çıkmış olmalı, 13:55'te alındığı görünüyor. Yani bir yanlışlık yok. time.windows ile bir dakika öncesinden güncelleştirmelerimi yapmıştım. modül girişli bir tv kartı alman lazım ve digiturk yayınlarını çözmek içn bir modül yani cebinden baya bir para çıkar yanlış hatırlamıyorsam modül craypto olması lazım bir uydu bölümünde sor istersen
|
|
18 Temmuz 2008; 18:45:34
|
|
|
arkadaşlar elinde şifre olan varsa boluda 3 gs li 2 fb li 1 tane bjk li yaşayan öğrenci evine lig tv lazım..fazla şifresi olan varsa çok makbule geçer yawww...hatta boluda olan varsa ligtvmiş olursa hem maç hemde çayımız beleş:) pm bekliyorum...
|
|
|
18 Temmuz 2008; 18:49:15
|
|
|
Arkadaşlar bildiğiniz sorular da var içerisinde. Sadece gerekli tv kartı değil diğer sorularımı da değerlendirin. Mesela evine Digi kurduran herkes bilir bunu; Kablo boyu 20 metreyi geçmeyecek, kuruş para ödemem gerekiyor mu Digiturk'e? Kuruluma gelen adamın cebine bir iki kuruş koymayacak mıyız? Ya da istemiyor mu? Bana garip belgelerle gelmesinler sonra. Daha önce bahsi geçmiş fakat çok karışık bilgiler verilmiş. Ve bu; Lig başlarken bağlatacağım, ya da bir iki hafta öncesinden, bekletsek sirke bozulur mu? Yani mesajda yazdığı gibi 31.12'ye kadar yolu var mı? Daha sonra "Kampanya bitimine kadar ücret almıyorduk artık şu şu için ücret talep ediyoruz." durumları olmasın. Diğer soruları uydu bölümüne sorarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 18 Temmuz 2008; 18:51:02 >
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:13:25
|
|
|
abi önce 5 kontör sonra lig tv kazandınız olayı ne anlamadım ya...serverlarımı sapıttı bunların ?
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:27:09
|
|
|
yaw şu ikametgah belgesini kimlerden istediler başka bi cevap plz?
|
|
18 Temmuz 2008; 19:32:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Arkadaşlar bildiğiniz sorular da var içerisinde. Sadece gerekli tv kartı değil diğer sorularımı da değerlendirin. Mesela evine Digi kurduran herkes bilir bunu; Kablo boyu 20 metreyi geçmeyecek, kuruş para ödemem gerekiyor mu Digiturk'e? Kuruluma gelen adamın cebine bir iki kuruş koymayacak mıyız? Ya da istemiyor mu? Bana garip belgelerle gelmesinler sonra. Daha önce bahsi geçmiş fakat çok karışık bilgiler verilmiş. Ve bu; Lig başlarken bağlatacağım, ya da bir iki hafta öncesinden, bekletsek sirke bozulur mu? Yani mesajda yazdığı gibi 31.12'ye kadar yolu var mı? Daha sonra "Kampanya bitimine kadar ücret almıyorduk artık şu şu için ücret talep ediyoruz." durumları olmasın. Diğer soruları uydu bölümüne sorarım. hocam ekran kartı ile olmaz sanıyorum...recevier ve çanak ile kurulum yapıyorlar... 1 yıllık üyelik kazananlardan kurulum ücreti almıyorlar...zaten gelen mesajda da digiturk kurulumu ve 1 yıllık ekospor paketi kazandınız diyor...bu da hiç para vermiyeceğin anlamına geliyor...ha gönlünden kopar bir 20ytl sıkıştırırsan o ayrı tabi... bende senin gibi ağustos 15 gibi açtırmayı düşünüyorum...aradım sordum hiçbir problem olmaz 31 aralığa kadar istediğiniz tarihte başlatabilirsiniz aboneliğinizi dedi digiturk müşteri hizmetleri...
AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:39:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Arkadaşlar bildiğiniz sorular da var içerisinde. Sadece gerekli tv kartı değil diğer sorularımı da değerlendirin. Mesela evine Digi kurduran herkes bilir bunu; Kablo boyu 20 metreyi geçmeyecek, kuruş para ödemem gerekiyor mu Digiturk'e? Kuruluma gelen adamın cebine bir iki kuruş koymayacak mıyız? Ya da istemiyor mu? Bana garip belgelerle gelmesinler sonra. Daha önce bahsi geçmiş fakat çok karışık bilgiler verilmiş. Ve bu; Lig başlarken bağlatacağım, ya da bir iki hafta öncesinden, bekletsek sirke bozulur mu? Yani mesajda yazdığı gibi 31.12'ye kadar yolu var mı? Daha sonra "Kampanya bitimine kadar ücret almıyorduk artık şu şu için ücret talep ediyoruz." durumları olmasın. Diğer soruları uydu bölümüne sorarım. hocam ekran kartı ile olmaz sanıyorum...recevier ve çanak ile kurulum yapıyorlar... 1 yıllık üyelik kazananlardan kurulum ücreti almıyorlar...zaten gelen mesajda da digiturk kurulumu ve 1 yıllık ekospor paketi kazandınız diyor...bu da hiç para vermiyeceğin anlamına geliyor...ha gönlünden kopar bir 20ytl sıkıştırırsan o ayrı tabi... bende senin gibi ağustos 15 gibi açtırmayı düşünüyorum...aradım sordum hiçbir problem olmaz 31 aralığa kadar istediğiniz tarihte başlatabilirsiniz aboneliğinizi dedi digiturk müşteri hizmetleri... Teşekkürler bilgiler için. 15 Ağustos'tan önce de açtırabilirim ben. Onu hallettik o halde. Tv kartı konusuna dönecek olursak. Evimde televizyon yok benim. Tv kartı ile de olur diye düşünüyorum. Her digiturk kullanıcısı tv'ye mi bağlıyor bu cihazı? Pek de anlamıyorum TV-UYDU vs. Ama olacağına eminim. "hocam ekran kartı ile olmaz sanıyorum...recevier ve çanak ile kurulum yapıyorlar..." demişsin ancak, ben receiver çanak kurmayalım demiyorum, tv'ye değil de direkt tv kartına bağlayabilir miyiz diye sormuştum. Neyse ayrıntılı bilgiyi alırım Uydu bölümünden. :))
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:42:32
|
|
|
@Replica_Gun_Snatch, tv kartına olsada yine o elindeki tv kartına olmaz zaten...modüllü dijital tv kartları ile izleyebilirsin ancak...Onunda fiyatı 55 ekran ortalama bir tv fiyatına eşittir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 18 Temmuz 2008; 19:41:45 >
AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:50:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator @Replica_Gun_Snatch, tv kartına olsada yine o elindeki tv kartına olmaz zaten...modüllü dijital tv kartları ile izleyebilirsin ancak...Onunda fiyatı 55 ekran ortalama bir tv fiyatına eşittir... Ben de elimdeki tv kartıyla olamayacağı kanaatindeyim, arkadaşım ısrarla olacağını söylediği için fotoğrafını ekledim. Biraz daha araştırayım.
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:51:20
|
|
|
@Replica Nerden baksan bendede 25 mt kablo gitti ama para felan hiç birşey olmadı..sadece kumandaya pilleri taktım..birşey olursa forumu aç göster okut yap birşeyler... BU ARADA ARKADAŞLAR KENDİ ÜYELİĞİM AÇILDIĞI İÇİN ARTIK ONDAN MESAJ ATACAĞIM BU ABİMİN HESABIYDI... BEN :Fatih: birazdan burayada yazarım...
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir için "stigmata_" ya teşekkürler
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 19:53:24
|
|
|
desing, aynen dediğin gibi yapacağım zaten. Zorla hizmet bedeli isterse açıp burayı göstermeyi düşünüyorum.
|
|