Şimdi Ara

** Dev Maç Geliyor.. Kalp Atışları Hızlandı! **[ MAÇIN PANAROMASI İÇERDE !! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık geri sayım başladı renkdaşlar tarihi maç öncesi son hazırlıklar yapılıyor..Geçelim teknik analize..

    İlk olarak şunu söylemek gerekir ki fenerbahçemizin kazanabileceği maç. Ne demiştik? Fenerbahçemiz önemli maçlarda son 4-5 sezondur hiç pes etmiyor. Daum'un bize kazandırdığı en önemli özellik belki de buydu: pes etmeyen, kabullenmeyen bir fenerbahçe.
    6 gol yediğimiz manchester maçında bile maçı çevirmek için hücum yapıyorduk ve skoru 3-0'dan 3-1'e, 4-1'den 4-2'ye getirip umutlanıyorduk.
    Yıllar geçtikçe bu özellik tecrübe, daha kaliteli futbolcular ve doğru sistemle birleşince başarı da geldi.

    Şimdi karşımızda chelsea var. Mesele chelseanin formda olup olmaması değil. En azından fenerbahçemizin çok büyük olasılıkla pes etmeyeceğini biliyoruz.
    Bu sayede tur umutlarımız yüksek ve sırf bunun için bile mutlu olmak, önümüzdeki sezonlara daha da umutla bakabilmek gerekir.

    Chelsea dünya kulüpler sıralamasında, geçenlerde elediğimiz sevillayı geçip birinciliğe yükseldi. İnanılmaz bir kadroları var.
    Gerçekten inanılmaz. chelsea kadrosundan alıp fenerbahçe'de ilk 11'e koyamayacağınız adam yok gibi. Ama evet, bu kadro elde ettiği başarıları jose mourinho gibi bir efsane ile birlikte kazandı. Şimdi tartışılan, pek güvenilmeyen bir adam var kulübede.
    Hem de roman abramovichin yönettiği söylenen bir adam. Bununla birlikte drogba, joe cole gibi oyuncuların hocalarına güvenmediği, bunun da eski performanslarına ulaşmalarını etkilediği söyleniyor.
    Ne kadar doğrudur? Göreceğiz. Ancak söylememiz gereken iki önemli nokta var:

    1 - Fenerbahçemiz oyunu chelsea kadar olmasa da dengeli oynayabilen bir takım. Tempoyu istediği gibi ayarlayabiliyor. Aynı chelsea gibi.

    2 - Chelseanin de son dönemlerde oynadığı maçlarda kendi evinde oynadığı olympiakos maçı dışında rahat kazandığı bir maç yok -ki o maçta da hem chelsea, hem de olympiakos birçok gol kaçırmıştı-.

    Bu koşullar altında dengeli bir maç olacağını öngörebiliyoruz. Şahsen topun daha çok fenerbahçemizde olacağını, tempoyu bizim ayarlayacağımızı düşünüyorum.
    Ancak fenerbahçemiz istediği zaman oyunu çok hızlandıramayacaktır. En önemli kozu duran toplar. Olympiakos da, 4-4 berabere kaldıkları tottenham da pozisyonları genel olarak duran toptan bulmuş. Şşte böyle yavaş ve kontrollü geçen bir maçta fenerbahçemizin duran toplarla gol(ler) bulması işten bile değil.
    Ancak hücum organizasyonu olarak bilemem ama bireysel olarak daha iyi hücumcuları olan chelseanin de kalemizde pozisyonlar bulacağı bir gerçek.

    Sonuç olarak kontrollü, dengeli ama pozisyonlu bir maç bekliyorum ben. Şansımız yağver giderse iyi bir skor alabiliriz.

    Futbolcular ve zicodan sonra en çok güvendiğim şey ise takımın gol yese bile pes etmemesi. Umarım yanılmayız, umarım bir dahaki salı gününü umut ve heyecanla bekleriz...

    12. adamımız yine üstüne düşen görevi yapacaktır ve nice avrupa devlerini dize getirdiğmiz mabedimizde chelseaye de aynı şekilde haykıracaktır bir gerçeği:


    BURASI KADIKÖY BURADAN ÇIKIŞ YOK !!

    HEP DESTEK TAM DESTEK !!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.