Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Creative'den Yılın İtirafı!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Creative'den Yılın İtirafı! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mamo99

4 Mayıs 2008; 11:32:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ne kadar açıklarsa açıklasın onu almaktan başka çaremiz yok adamlar yapıyo sonuna kadar kartları daha da iyi kart yok yapacak birşeyde yok

Onurca

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 15:23:38 

En kötü durumlardan birtanesi şuan kullandığımız çakma driverler de oyunda desteklenmiyo ne codda nede baska bi oyunda uygulama yapamıyosun

Tora

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 16:28:57 

daniel_k 25 Nisan 2008 tarihli yeni bir sürücü çıkardı. FileFront'tan indirme işlemi başlamadı fakat siz de bir deneyin.
Dosya adı Şubattaki ile aynı fakat 25 Nisan'da kendisinin upload ettiği 3mb daha düşük boyutta. 61.03MB olması gerekiyor yenisinin.
http://files.filefront.com/SBAX+PCDVT+LB+2+15+0004EQexe/;10076838;/fileinfo.html

Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz @ 3.4Ghz (8*425), Gigabyte P35-DQ6, OCZ 4*1GB FlexXLC DDR2-800 3-4-4-15, 22" Samsung 2232BW, 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT + Thermalright HS-03, Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro + Creative Megaworks 550 THX 5.1 + Creative DDTS-100, 2*320GB Seagate SATA2 RAID0 (247MB/s), WD SATA2, ASUS DRW-1814BLT DVD+-RW, 1TB Western Digital MyBook Studio Edition, Thermaltake Tsunami VA3000SWA + Tagan 380Watt, GI SB3100i + Linksys WRT300N Router
Onurca

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 18:56:57 

indirdik arkadaşım bu işin üstünde dikkatli duruyorum ama şuan kullandığım çakma driverin üstüne driver yok sadece eax speakar setting çalılşıyor ne diagnosotiği vr nede mediasourcesi v.b birsürü eksik var ses ise xp driverlarına göre teneke gibi ayrıca kullandığım hiçbir oyunda eax destek alamıyorum malesef

woswos72

11 Mayıs 2008; 22:31:40 

ya lunu indiren biri rapid'e fln atsın bu filefronttan inmiyor

P4 2.8GHz with Zalman CNPS 9500Led CPU / Asus P4P800SE Mainboard / Kingston 2*512 Dual-DDR 400Mhz RAM / Sapphire X850XT PE with Zalman VF 900-Cu Led VGA / Creative Audigy 2 ZS / Creative İnspire 5200 5.1 Speaker / Enermax Liberty 500Watt PSU / 80GB HDD / HP W2207 22" LCD / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Sıradan A4 Optik Mouse :)
HTC Touch Diamond / Windows Vista Home Premium

speedycihan

12 Mayıs 2008; 9:17:30 

Mediasouce v5.10.38 indirin vistada çalışıyor orjinal sitesinde var nasıl yokmuş bilmeden konuşmayın

TEKNOLOJİ VAR HUZUR VARRRR
Tora

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 9:18:37 

Rapid'e upload ettim;
http://rapid-share.com/files/114216391/SBAX_PCDVT_LB_2_15_0004EQ.exe (- işaretini kaldırın)

Onurca;
EAX desteğini tabi ki alamazsınız çünkü DirectSound altyapısı kaldırılmış durumda. Alchemy ile OpenAL'e çevirerek kullanmanız gerekmekte.

Yeni sürücülerde Wave barı kaldırılmış ve ses bayağı kısık. Eğer bulabilirseniz daniel_k'nın Aralık'ta çıkardığı SBAXVSD_PCDRV_LB_2_10_0001 sürücüsünü deneyin. Sorunsuz.

Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz @ 3.4Ghz (8*425), Gigabyte P35-DQ6, OCZ 4*1GB FlexXLC DDR2-800 3-4-4-15, 22" Samsung 2232BW, 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT + Thermalright HS-03, Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro + Creative Megaworks 550 THX 5.1 + Creative DDTS-100, 2*320GB Seagate SATA2 RAID0 (247MB/s), WD SATA2, ASUS DRW-1814BLT DVD+-RW, 1TB Western Digital MyBook Studio Edition, Thermaltake Tsunami VA3000SWA + Tagan 380Watt, GI SB3100i + Linksys WRT300N Router
deliboran007

16 Mayıs 2008; 16:18:36 

creative cok ates puskurmussunuz iyide boyle yapmasalar nasıl para kazanacaklar o zaman bi tane super hoparlor sistemi super bi ses kartı uretip piyasadan cekilsinler illaki tuketime etkisi olan bi acık bırakırlar bunu her firma yapıyor!!! hatta ben bu isin altında bi bit yenigi oldugunu usunuyorum daniel denen adamın baska firma adamı olması bile mumkun!!! ben creative ehak veriyorum mantıklı dusunurseniz sizde hak verirsiniz!!!

evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!!
arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!!
cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
imperio

16 Mayıs 2008; 19:12:32 

quote:

Orjinalden alıntı: deliboran007

creative cok ates puskurmussunuz iyide boyle yapmasalar nasıl para kazanacaklar o zaman bi tane super hoparlor sistemi super bi ses kartı uretip piyasadan cekilsinler illaki tuketime etkisi olan bi acık bırakırlar bunu her firma yapıyor!!! hatta ben bu isin altında bi bit yenigi oldugunu usunuyorum daniel denen adamın baska firma adamı olması bile mumkun!!! ben creative ehak veriyorum mantıklı dusunurseniz sizde hak verirsiniz!!!

Evet, gerçekten bu aklıma gelmemişti....Bi tür Sanayi Casusluğu olabilir....
Benim konu hakkındaki yorumum;
1-Ticarette Her Yol Mübahtır....
2-Tüketici de Her Zaman Haklıdır....

hyperborian

16 Mayıs 2008; 20:49:34 

Yeni driver'da cmss ayarları çalışıyor ancak eax console'da audio effects kısmındaki pop,rock,jazz gibi ayarlar çalışmıyor, hangisini seçerseniz seçin sesde değişiklik olmuyor, sadece equalizer'dan değişiklik yapabiliyoruz, bu arada audigy 2 kullananlara xi-fi console ve xi-fi crystaliser unlocker programlarını tavsiye ederim...

GIGABYTE 965 DQ6 | CORE 2 DUO E6600 3.2 GHZ |ARCTIC FREEZER 7 PRO| 4*1 GB DUAL TEAM EXTREEM DDR2 800 | HIS ATI RADEON 4870 1 GB | 250*2 GB SEAGATE 7200.10 SATA2 | AOPEN H600 B | ENERMAX LIBERTY 500W | HP 2207H LCD | CREATIVE AUDIGY 2 ZS | CREATIVE INSPIRE 5200.1 | WINDOWS XP PRO SP3 - VISTA 32 BIT HOME PREMIUM SP1
Father Torque

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 0:50:51 

Bazı arkadaşlar yaşanan olayları firmaların doğal ticari davranışlarıymış gibi görerek normal karşılamış. Çoğunuz ilk RC sürümlerinden beri Vista 64 kullanmadığı için benim gibi aylar boyunca Creative forumlarını takip etmek zorunda kalmadı çok şükür. Creative Vista'nın ilk günlerinden beri XP'de çalışan ama Vista'da çalışmayan özellikler için tek savunmasını suçu Vista'nın yeni ses altyapısına atarak yapmaya çalıştı. Aylar boyunca düzgün çalışan bir sürücü bekleyen müşterilerini hep aynı senaryoyla uyuttu. Resmi forumda verilen yanıtlar hep aynıydı, bu özelliklerin Vista altında çalışmasının teknik olarak mümkün olmadığı söylendi. Ancak Daniel_K'ye verilen yanıtta (daha doğrusu tehditte) açıkça itiraf edilen konu aylarca söylenenlerin tam tersidir. Dolayısıyla ortada bazılarınızın son derece normal karşıladığı gibi daha fazla para kazanmak için tekel konumunu ortaya koyan ve "ben böyle istiyorum ve böyle yapıyorum" diyen bir firmadan çok müşterilerini aylarca bilinçli bir şekilde kandıran bir firma var. Forumlarda aylarca "biz istemez miydik bu özelliklerin Vista altında çalışmasını ama MS Vista'yı bu şekilde yaptığı için elimizden hiçbirşey gelmiyor" diye ağlayıp sızlayan firma gerçekler ortaya çıkıp da sıra Daniel_K'yı uyarmaya gelince birdenbire son derece soğukkanlı bir arslan kesiliverdi. Churchill'i sevmem ama sevdiğim bir sözü vardır: "Herkes layık olduğu liderler tarafından yönetilir". Creative'in yaptıklarını son derece normal karşılayan arkadaşlar Creative'lerini mutlu bir şekilde kullanmaya devam etsinler. Zira ben ediyorum, sahip olduğum X-Fi Platinum'dan oldukça memnunum ama bu Creative'in biz müşterilerine söylediği yalanları kabul etmemi ve son derece sıradan bir olaymış gibi görmezden gelmemi sağlamayacak.

Microsoft'a teşekkür edeceğimi söyleseler gülüp geçerdim ancak Vista'nın ses altyapısında bu şekilde radikal bir değişikliğe gittikleri için onlara büyük bir teşekkür borçluyum. Vista ses altyapısı ile Creative'in tekelini kırdıkları için minnettarım. EAX gibi Creative tekeli bir teknolojiyi Vista altında geçersiz kıldıkları ve onun yerine OpenAL gibi açık kaynak kodlu bir teknolojinin önünü açtıkları için minnettarım (Her ne kadar Creative son bir çırpınış olarak ona sarılmış olsa da). Asus gibi bir firmaya böylesi bir ses pazarına girmekten çekinmediği ve rekabet ortamı getirdiği için minnettarım. Yakın gelecek birçok yeniliğe gebe. Bize de bekleyip görmek düşüyor.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
Father Torque

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 1:09:54 

Daniel_K'ye teşekkürü unuttuk arada. Zira Creative'in tüm aksini iddiasına rağmen X-Fi'ın Vista altında XP özellikleriyle çalışabildiğini kanıtlamasından sonra Creative yeni bir özel sürücüyle Dolby ve DTS çözümünü Vista altında tekrar çalışabilir bir hale getireceklerini duyurdu. Hani şu aylardır Vista'nın ses altyapısı nedeniyle çalışmasının teknik olarak mümkün olmadığı iddia edilen DTS ve Dolby çözücülerden bahsediliyor. Müşteriler 1 - Creative 0
Unutmadan Creative Audigy sahiplerine belli bir ücret karşılığında sağladığı oyunlardaki EAX efektlerini Vista altında OpenAL formatına dönüştüren Alchemy altyapısını da tüm Creative kullanıcılarına ücretsiz hale getiriyor. Müşteriler 2 - Creative 0
Demek ki haklı olduğumuz konularda sesimizi yeterince duyurabilirsek Creative gibi bir tekeli bile geri adım atmaya zorlayabilirmişiz.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
geberit

18 Mayıs 2008; 23:03:54 

Ya tabiki satış için ne sandınız koskoca firmanın bir programcı ekibi var herhalde ve pro adamlardan oluşuyor sanmıyorumki onlar için alt seviyede programlama yapmak zor olsun veya directsound alt yapısını openal a geçirmek problem olsun bu konudaki engel sadece zaman engeli olabilir o kadar.Ama bu tür oyunlar belkide bilgisayar dünyasında oynanan yegane oyundur yani oyun şudur firma bir donanım üretir ve yeni sistem çıkınca bunu desteklemiyor derler ve programcı ekipte bu emre uyar 3 maymun kuralı uygulanır.Adamlar sürücü yazanı uyarmış işte firma işlerimize karışmayın karışırsanız hakkınızda yasal işlem başlatırız demişler ve ciddiyede almak gerekir tabiki çünkü yaparlar sonuçta bu işi idealleri için yapmıyorlar güç=para için yapıyorlar şu ana kadarda yeteri kadar paraları olmuştur herhalde.ancak şunuda unutmayın Vista olsun x olsun Y olsun hepsi sıfırdan bakarsak donanımla konuşmak zorundadır ve istenirse her türlü donanım bu sistemlerle konuşabilir ama firmalar bu işi öyle sıkı tutarlarki tüketiciler 4 sene önce ne kullandıklarını unutmuş durumdadır piyasanın hizlı değişimi tüketicide amnezi etkisi yaratır örnet İsa arabirimi (hız konusunda ses kartı için bir problem teşkil etmezdi)ama bitirdiler.

AMD Athlon 64 3200+ Abit An8 Ultra 1 GB Ram Lg Dvd-Rw Samsung Cd-Rw Samsung Syncmaster 763mb Asus Ta-230 160 GB Seagate Hdd Palit Sonic+ Acer Tm2420 Sennheiser EH-150 Sony Lbt-Xb6.

Murjuk

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 23:25:39 

Thank you Daniel_K
*censored* you creative

Murjuk

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 23:51:34 

İndirmek için linkler burada...
http://www.thesystemsengineer.com/?p=17

malesef dosyalar indirilemiyor. Lütfen daha önce indirmiş olan bir arkadaş şu dosyayı upload edebilir mi?
P17X_PCDVT_LB_1_04_0079.exe

düzeltme: buldum ama bu versiyon live 24 bit kartıma crystalizer özelliğini yüklemiyor ve kartım oyunlarda x-fi gibi görünmüyor.Eski versiyon daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 22 Mayıs 2008; 13:46:39 >

mk.net

6 Haziran 2008; 19:33:40