Arkadaşlar dijital uydu kartını pc ye bagladık o kısmı kolay ama canaktan nasıl alacagız bilgisi olan ve hiç canaktan receiverdan anlamayan biri nasıl yapacak yardımcı olursanız cok sevinirim.Tüm internette aramama rağmen düzgün birşey bulamadım yapabileceksem alcam kartı
anladıgım kadarıyla bu lnb işi antenin ucuyla ilgili ama benim canakların yeri cok ters catıda ve cıkmam cok zor imkansız hatta receiverden fln başka yolu yok mu :( ya kaç gündür bi dogru düzgün bişey ögrenemedim almak için bekliorm
lnb çanakta kablonun takılı olduğu yerdir o aparatı 2 yada 4 tane kablo takılabileni ile değiştireceksiniz ve oradan ayrıca pc ye kadar kablo indireceksiniz receiverin arkasından kablo çekebilirsin ama odurumda ya receiver çalışacak yada tv kartı ikisini aynı anda çalıştıramazsın kartın yanabilir
çatınızda çanak varsa kesinlikle LNB bide vardır yanlız şuna dikkat etmelisiniz çatıdaki çanak hangi uyduya ayarlı muhtemelen en çok kurulan sistem türksat ve hotbird dir tek çanaksa muhtemelen türksat tır... tv kartın arkasında giriş kısmında F konnektörün gireceği bi yer vardır çatıdan inen kabloda' F konnektör vardır (Vida şeklinde metal) o kabloyu tv kartınızın arkasına bağlayacaksınız sonra tv kartında ayarlar yapmanız gerekecek kanalları tarattığınız zaman otomatik olarak kanallar hafızaya alınacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promert -- 4 Nisan 2008; 19:05:45 >
bende avermedia tv kartı aldım hybrid ama çanak ve diger malzemelerini almadım bu baglama işlemi malzemeler dahil montaj kaça patlar birde uydudan indirme yapacam tek çanak yeter mi