arkadaşlar 1995'te üniversite hazırlık'a ilk başladığım sene (eylül) babam bana bir faturalı telsim almıştı.Daha cep telefonu kavramı ülkeye yeni yeni geliyordu.Bende simkart değişiklikleri sonrasında hiçbir kartımı atmadım ve sakladım.Hala da aynı numaramı ısrarla kullanıyorum.Ama vodafone'dan nefret ediyorum.Telefonumun ekranında da hala TELSIM GSM yazmakta.Seviyorum bunu ya!!!!Numaramda 542 200 00 **
kardeşim bu numarayı çok pahalı fiyatlara satabilirsin.Çünkü ilk çıkanlardan.İş adamları alıyor genellikle prestij katsın diye.Hani bakın ilk çıktı ben aldım gibilerinden.Ve numaranda çok güzelmiş.542 200 00 ** sonu nasıl bilmiyorum ama ne olursa olsun satılır bu hat
2 sene kullandım vodafone a geçince bıraktım şu an turkcell daha iyi eski turkcell gibi değil en ucuz kontör bile turkcellde (120 kontör(konbarası yüklenebilir)=16 ytl)
Bnce telsim devlette veya daha iisi uzanda kalsaydı daha güzel olurdu yani cepöğrenci uzan zamannda çıktı gerçektenten altın gibiydi ozamanlar şimdi ise hiçbir farkı yok dahası daha kötü bence Vdafoneun amacı Türkiyede kurumsal hat işine girmkti bnce iş hatları vb gibi işlere avantajlara yoğunluk veriyorlar bi geyik çıktı bişeyime yaramadı şimdide süper sms hiçbişeye yaramaz en iisimi bnde bir trkcell alıyım:s