Arkadaşlar deli olmamak elde değil. 2 haftadır bi trojanla uğraşıyom. Ne yaptıysam hangi virüs, spy programını yüklediysem başaramadım. İnternette araştırdım çok tehlikeli bi trojanmış ve zor gidiyormuş diye duydum. Normalde virüs programı trojanın nerde olduğunu yani veri yolunu söylüyor ama bunda hiç bişe yok sadece gördüğünüz şeyleri söylüyor. Sorun=http:// u.asdafdgfgf.com/ads.js görünüyor. Bu sorunu çözene helal olsun ve nasıl teşekkür edeceğimi bilemeyeceğim. Aşşağıdaki resimde gördüğünüz gibi her internet explorer sayfası açtımğımda virüs programı o uyarıyı veriyor ve oldukça pcyi kasıyor.. Ne yapacam? Nasıl çözecem bunu??? şimdiden teşekkürler...
Valla arkadaşım verdiğin linkte hijackticks'i yaptım şuan gelmiyor uyarı çözdümü ne bakalım eğer bugün olmazsa dahada olmaz.. Olursada olmazsada burda bildireceğim...
Yok arkadaşım halen devam ediyor aynı şey... YARDIM....
Dedim ya dertli bir virüs. Verdiğim linkin sonunda bi arkadaş çözüm önerisi sunmuş. Onu denemiş miyidiniz?Bir de bu tür çözümleri denerken (spy programı ile taratma, hijaxkthis ile taratma..vs) internet bağlantınızı kesiniz..
indirin çalıştırın ve next i tıklayın [run fixit] tıklı oldugunu görün [finish] tıklayın devam etmekiçin bir tuşa basın.. sistemi yeniden başlatmak isteyecek ok leyin yeniden başlaması biraz gecikebilir bekleyin kontrol edin
yeniden başlatın ag baglantıların altında baglantılarımı gösteri tıklayın sag tık özellikler Internet Protocol (TCP/IP) şekildeki gibi DNS sunucularını otomatik olarak algılayı seçin ok kapatın tekrar kontrol edin
daha sonra başlat/çalıştır/cmd enter çıkan ekrana ipconfig /flushdns yazın enter yapın kapatın +
birde bu hımıl zararlısını halledebilen bir programdan bahsediliyor , upload ettim nasıl çalıştıgı konusunda şuan için bir fikrim yok geç saat olması yüzünden muhtemelen yarın bakabilirim istersen deneyebilirsin
bu tarama işlerimlerini windowsun Güvenli kipi üzerinde yaparsan daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü bazı trojanlar yakanlamak için sürekli kendilerini windowsun farklı dizinlerine kopyalıyorlar. biri silinse diğeri kalıyor. Ama güvenli kipte hiç bir program yazılım vs kendi başına çalışamaz. ancak komut verilirse çalışır.
birde bu hımıl zararlısını halledebilen bir programdan bahsediliyor , upload ettim nasıl çalıştıgı konusunda şuan için bir fikrim yok geç saat olması yüzünden muhtemelen yarın bakabilirim istersen deneyebilirsin