'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35830 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
arkdaslar ben adam gibi sarki ariyorum cistak cis tak da öle metalika zar zurt diip kafamın tasini attirmayin böle hos gzl muzkler olsn
illaha cistak cistak olcak die bişi yok evence olur kısaparmak olur yani her türden olur ama öle sap sap bagiris magiris olmasin sarkida ruh dinlendirici olsun
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berber92 -- 31 Mart 2008; 19:21:46 >
Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz! En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
Kesinlikle... Daha iyisi olduğunu sanmıyorum hele Farid Farjad'ın Taghtam Deh şaheseri vardır ki...
"Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
"Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
"Erkeklik ve dişilik cinsiyettir. Adamlık ve kadınlık ise meziyettir. Bu yüzden her erkeğe ADAM denilmediği gibi, her dişiye de KADIN denilmez. Adamlık, dişiliğin zıttı olarak erkekliğin yerine konulamıyorsa, kadınlık da erkekliğin zıttı olarak dişiliğin yerine konulamaz. Öte yandan, erkeklik hormonuna `adamlık hormonu´ denilmezken, dişilik hormonuna `kadınlık hormonu´ denilmesi kadınlığa yapılmış en büyük hakarettir."-nForcer
scorpions-no one like you,rock you like a huricane judas priest-angel pentagram-sonsuz hım-poison girl,kiling loneliness joe satriani-always with me always with you bulutsuzluk özlemi-bağdat cafe,sözlerimi geri alamam daha var baya metallica istememişsin o yüzden yazmıyorum ama yinede sanitarium u bi dinle solosu harika(acayip kafayı rahatlatıyo hersınavdan sonra genede dinliyorum
Genelde ruhu dinlendiren şarkılara "chill out" deniyor.Bu isimle aratırsanız epey parça bulabilirsiniz Power XL'de sürekli chill out çalar..
Bu arada az öce yıldızlarım kayboldu
bu radyo harika tam benlik başka varmı bu tarz radyo
“Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kâmilen düşüyor. İkinciler onların yerine geçiyor. Fakat ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, en ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok. Okuma bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler kelime i şahadet getirerek yürüyorlar. Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” email: ferhatde@hotmail.com