Giriş
31 Mart 2008; 17:03:36
arkadaşlar o kadar araştırdım bulamadım bilen warsa yazsın ya allah rızası için!!!!!!!1
31 Mart 2008; 19:48:58
izmirde bu işleri yapan Ermanunal01 diye bi arkadasımız var istersen onla bi konus
_____________________________Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir REFERANSLAR VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD
31 Mart 2008; 20:24:49
sağolasın murat kardeşim...ama LCD işini bırakmıştım...ancak kankalarıma falan yapıyorum ama izmirli kardeşlerimede yaparım tabi
7 Haziran 2008; 22:03:46
gittigidiyorda mevcut
7 Haziran 2008; 23:51:40
gitti gidiyora gerek yok,erman weya ben hallederim
_____________________________ [Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır ] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez. ] ~ Harriet Tubman~
9 Haziran 2008; 23:08:25
bence arkadaş direk ham lcd arıyor.. izmirde elektronikçi çarşıları çoktur bi çok şehire göre.. biraz araştırsan bence bulabilirsin..
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle