Özellikleri ve fiyatı gerçekten cezbedici. Fakat adı sanı duyulmamış bir model; ne kadar güvenilir bilinmez. Bir kaç forumda okuduğuma göre ufak tefekte olsa bir çok sorun var telefonda. İyice araştırmadan alınmamalı bence. Google' dan araştırma yapılabilir. Ayrıca bu telefonla ilgili bir konu var aşağıdaki linkte.
bu telefonu mesela 6233 ile kıyaslayacak olan var mı bilirsiniz hatta bir çok çin malı telefonda herşey vardır ama hiçbirşey kullanılamaz bu telefon o anlamda nasıl
Arkadaşlar iyi düşünün bence alırken. Kamera ve müzik açısından çok zayıf bir ürünmüş. TV kanallarını kullanıcı kendisi ayarlayamıyormuş. Cihaz otomatik tarama yapıp kendine göre kaydediyormuş kanalları. Ürünün tv özelliği cazip geliyor insana ama iki gün sonra bıkabilir insan. Teknik destek yok, yedek parçası bulunur mu bulunmaz mı bilinmez.
arkadaşlar, otomatik tuş kiliti yanı sıra,manuel tuş kilidi de mevcuttur. orta okey tuşu solundaki ... yere basın,ardından hemen kare tuşuna basın.manuel tuş kilidi hazır
arkadaşlar ANYCOOL T808 ile LETUS bire bir aynıdır. http://letusmobile.com.tr adresinde tüm bilgiler mevcuttur.kullanım kılavuzu,servis,yedek parça.Aradığınız herşeyi bulablirsiniz selamlar
anycool t808 mükemmel bir telefon..bu kadar teknik özellik bir arada bu fiyata sudan ucuz...ben 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum.herkese tavsiye derim.güle güle kullanın...herkes sizi kıskansın
quote:
Orjinalden alıntı: nicolasanelka39
bu telefonu mesela 6233 ile kıyaslayacak olan var mı bilirsiniz hatta bir çok çin malı telefonda herşey vardır ama hiçbirşey kullanılamaz bu telefon o anlamda nasıl
telefonda çift batarya var.aynı anda iki bataryada şarj edilebiliyor..bir telefonda,diğeri cihazın üstünde...ben yeni aldığım için tv çok açtığım halde,en az 4 gün gidiyor...
telefon gün geçtikçe tutulduğu için fiyatıda yükseliyor...doğubank ta 250 ytl den 230 ytl ye kadar fiyat var...alacaklar elini çabuk tutsun..fiyat her an yükselebilir
arkadaşlar daha iki hafta önce anycool t808 aldım. internetten hemal hemsat adlı siteden aldım. ama dün simB için yasal uyarı geldi. telefonun imei si kayıtlı değilmiş ve bir hafta içinde kapanacak. satıcı ile görüştüm ve yardımcı olacağını söyledi.. ama bütün huzurum kaçtı ve daha telefonun taksitleri başlamadı.. almadan önce 1000 kez düşünün..