over and under kimin ne aldığı ne halt ettiği seni ilgilendirmez.Fazla uzatma bu konuşmalarını fazla cümle kalabalığı yapma bunlar boş şeyler.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Fikrin varsa csöylersin kısaca olur biter,yok tavsiye etmem yok şöyle yok böyle.gel aldığım bu cihaza canlı gözle bi bak,ne kadar nesi kötüymüş.Ha şunuda unutma o telefon incelemenden sonra direk senin olcak bunuda unutma.tabiki kafana monte edilmiş olarak.İşte o zaman viewty objektifinden hayata bakış açın değişir belki.herkese saygı benim 50 model telim oldu şu ana kadar.İyi kötü herkes neyin ne olduğunu görüp karar verebilir saçmalayıp durma.Sorunun varsa görüşelim koçum.İnsanları fazlası ile kışkırtma.Akıllı ol......................................
neoncu sana katılıyorum.
20 Ağustos 2008; 20:36:15
bana bu aletin türkçe menüsü lazım,daha doğrusu türkçeleştirmem lazım telefonu
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500