Bişey soracam video cekimi yaptınmı viewtyle?640x480 widescreen video çekiminden bahsediyorum youtube ile olcak işmi örnek veriyorsun?Xenon flash var araştırmadan konuşuyorsun...N82 nin kamerada üstünlüğü abartılcak seviyede değil.Makro çekimlerde n82 yi solluyor viewty.Normal çekimlerde de çok ufak bir fark ortaya çıkıyor..Divx konusunu açıklamaya çalıştık anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Divx sertifikası nedir ? Nasıl verilir telefona ? Biraz araştırın lütfen.Körleme konuşmayalım
neyle örnek vereyim belli değil mi işte o kadar övdüğünüz video kalitesini kendin ve herkes görsün
burdaki fotoraflara guvenme sen bikac resim atiyim istersen ??? burdakiler resmen rezalet sen gercek macro gor bikere herkez kabullendi makroda ve video cekimindeki ustunlugunu.. fotograflari n82 daha iyi cekiyor ona bisey demiyorum ama cok buyutecek bir fark yok burdakiler kasten kotu gosterilmis simdi atiyoryum sipsak 2 tane muz resmi cektim parkenin ustunde bide bole cakma ismi duyulmamis review sitelerine guvenmeyin www.gsmarena.com gibi buyuk sitelere bakin
buda baska bir resim... hareketli bir haywanin durdugu o birkac saniyede resmi cekicem diye cok kasmistim image stabilizer sayesinde resim belirgin.. n95 ve 82 bu resmi cekemezdi bile el titremesi ve hareketlilik yuzunden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excrea -- 5 Nisan 2008; 12:42:46 >
buda arabada cektigim bir fotograf (sony mdr-ex90 kulaklıgın deri kılıfı) kotumdaki ve derideki iplikler bile gozukuyor daha ne diyim.... macro budur ole cakma forumlardan aldiginz goruntuleri alin viewty bole diye atmayin ortaliga milleti kandirmayin iste viewty budur ayrica ressimlere inanmayan olursa sag tustan resmin ozelliklerine bakip viewty le cekildiklerini gorebilirler
video ada atmak isterdim ama 3.43 dakikalik bir video 67 mb oldugu icin atamiyorum youtube zaten videonun kalitesini mahfediyor
senin verdiğin resimler sana güzel geliyor aslında flu
macronda dahil orijinal boyutta bakılınca aynı kareyi N82 çekmiş olsa daha güzel gözükürdü
sonuç olarak viewt kandırmacadan ibaret bir telefon
120 fps olayı qvga olduğu için hiçbirşeye yaramıyor
kamera ile anı yakalayamıyorsun geç çalışıyor
hafıza biraz dolunca telefon acayip yavaşlıyor
daha sayayım mı
ha para verip olan alır ayrı konudur ama gelip de burada viewty N82'den iyi foto çekiyor iyi video çekiyor veya hoparlör sesi yüksek gibi aldatmacalara girişmeyin
yukarıda benim gibi örnekleri veren biri çıkar susmak zorunda kalırsınız
veya teste çamur atarsınız anca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 5 Nisan 2008; 15:17:48 >
viewty kandirmaca oldugu icin dunyada suanda iphoneden bile cok satan tek telefon nokia n82 ve n95 yaklasamiyor bile bu rakamlara
120 fsp olayi zaten youtube ve telefon ekraninda izlemek icindirki bilmem farkindamisin youtubede telefonda qvga gosterir...youtubeye girip bakarsan yuzlerce 120 fsp video war nekadar rabet oldugu acik
asil sen uydurma yerlerden aldigin fotograflari atiyorsun benim attigim resimler mukkemel ama sein attigin sitedekiler 2mp kamera gibi bilemiyorum .... sorna o resimlerede sacma yorumlar getiriyorsun
suanda viewty min hafizasi full dolu we hicbir yawaslama yok bari bunu sallamasaydin bukadarda atilmaz baska kameram olsaydi cekip sirf sen gor diye atardim ama ne yazikki yok
hoparlor sesi yuksek diyen sensin ama o hoparlorun we kulakliga verdigi sesin rezil oldugunu kabullenmeyen de sensin sirf bu yuzden n95 ve n82 alinmaya degecek telefonlar degiller bununda farkinda degilsin 1 sayfa geriye donersen suanda dunyanin en buyuk review sitesi olan www.gsmarena.com un reviewinden alintilar var ayrica linklerde war gordugun gibi 5 ytl lik cin mali mp3 playerlerden bile berbat bir ses kalitesine sahip olan n95 alinmaya deger bile degil
resimlere yakinlasin ve hangisinin flu olduguna bakin ........ n82 nin resimleri anca kucuk boyutta birseye benziyor goruldugu gibi aldigim sitede goruldugu gibi acik (resmin adresini kopyalayip yeni pencerede acin buyuk boyutta bakin)....zzz
http://reviews.cnet.co.uk/mobiles/0,39030106,49292601-2,00.htm buda baska bir review sitesi googleye yazdiginiza ilk cikan .... gsmarenada 3. olarka cikiyor yani werdigim siteler en iyileri ki butun alintilari ordan yaptim goruldugu gibi burdada n95 - viewty kameralar ayni diyor viewty iso800 image stabilizer ile one cikiyor led flash yetersiz falan filan...
bu arada siz sadece kendi acinizdan baktiginiz icin n82 nin kotu yanlarini goremiyorsunuz galiba
ses kalitesi vasat ergonomisi 0 kullanimi zevksiz ve rahatsiz ozellikle tuslarindan herkez sikayetci ekrani ufacik 2.4 inc ne film izlenir ne resim bakilir cok kalin 17.4 mm ama n95 in yaninda ince bile kaliyor 21 mm n95 8gb video kaydi mpg4 garantisi sakat kvk guvenilir degil divx oynatamiyor oynatsanda izleyebilecek bir ekrani yok
yani zewksiz bir telefon resim cekmekten baska yetenegi yok ne film izlenir ne muzik dinlenir ne resimlere bakilir ne kullanimi rahattir ne yaninda tasiyabilirsin takoz gibi ne fiyati uygundur.. parayi sokaga atmaktan farksiz o paraya ne fotograf makinalari war 6600 + fotograf makinasindan farksiz hatta 6600 in tuslari cok daha rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excrea -- 5 Nisan 2008; 16:24:57 >
resimlere yakinlasin ve hangisinin flu olduguna bakin ........ n82 nin resimleri anca kucuk boyutta birseye benziyor goruldugu gibi aldigim sitede goruldugu gibi acik (resmin adresini kopyalayip yeni pencerede acin buyuk boyutta bakin)....zzz
ben sana aynı resimlerin hem N82 hemde viewty ile çekilmiş olanlarını veriyorum flaşlı flaşsız ve macroda açık olarak N82 üstün
sense çıkıp farklı çiçek fotolarını veriyorsun
neden aynı karelerin hem N82 hem de viewty ile çekilmişlerini veremiyorsun ?
http://reviews.cnet.co.uk/mobiles/0,39030106,49292601-2,00.htm buda baska bir review sitesi googleye yazdiginiza ilk cikan .... gsmarenada 3. olarka cikiyor yani werdigim siteler en iyileri ki butun alintilari ordan yaptim goruldugu gibi burdada n95 - viewty kameralar ayni diyor viewty iso800 image stabilizer ile one cikiyor led flash yetersiz falan filan...
evet viewty xenon flaşı yetersiz ve flu çıkıyor fotolar
yukarıda da örneklerini verdim
bu arada siz sadece kendi acinizdan baktiginiz icin n82 nin kotu yanlarini goremiyorsunuz galiba
ses kalitesi vasat ergonomisi 0 kullanimi zevksiz ve rahatsiz ozellikle tuslarindan herkez sikayetci
ses kalitesi geçer not alır en azından viewty gibi değil bu duyulabiliyor
ve en büyük avantajı film v.b. uygulamalarda kaliteli stereo ve yüksek ses vermesi bunu forumlar yazmaz
sense N82 sahibi olmadığın için hiç bilemezsin benden sana kıyak
ekrani ufacik 2.4 inc ne film izlenir ne resim bakilir cok kalin 17.4 mm ama n95 in yaninda ince bile kaliyor 21 mm n95 8gb video kaydi mpg4
süper film izlenir o ekranda özellikle de yüksek stereo sesle tavsiye ederim
yalan yanlış bilgi verme istersen insanlara
kalınlık neden biliyor musun viewty'de olmayan wireless ve gps modülü içerdiği için
viewty'de de bunlar olsa sanırım 45 numara ayakkabı olurdu
garantisi sakat kvk guvenilir degil divx oynatamiyor oynatsanda izleyebilecek bir ekrani yok
yaşın kaç bilmiyorum ama kvk v.b. distribütör firmaların verdiği garanti hala en güvenilir olanı
talihsiz açıklama olmuş
yani zewksiz bir telefon resim cekmekten baska yetenegi yok ne film izlenir ne muzik dinlenir ne resimlere bakilir ne kullanimi rahattir ne yaninda tasiyabilirsin takoz gibi ne fiyati uygundur.. parayi sokaga atmaktan farksiz o paraya ne fotograf makinalari war 6600 + fotograf makinasindan farksiz hatta 6600 in tuslari cok daha rahat
N82 ile viewty ile aynı kalitede hatta daha iyi video çekilir
daha iyi resim çekilir hem de her koşulda gece gündüz makro dahil
fiyatı biraz pahalı viewty'den ve bunun karşılığında gps var wireless var
bataryası daha iyi
hoparlör sesi daha yüksek
ayrıca bunları sadece ben demiyorum
tüm kullanıcılar diyor çoğu k790/800 bundan iyi çekiyordu veya viewty alıyorsanız yanına birde kamera alın diyorlar
haaa birde ben sana liveview ile eos40d ile çektiğim makroyu göstereyim istersen onda da var fluluk tamamen fokusla alakalı bir olay
N82'nin makrosuna laf atmışsan da oradaki fluluk tamamen o açıdan yapılan fokusla alakalı eğer o çiçeği sen yukarıdan çekseydin hepsini birden fokuslardı
ve yine viewty'den iyi çekerdi
açık ve net
kullanıcılar K790'dan iyi çekemiyor ve viewty alacaksanız yanına birde kamera alın diyor var mı daha ötesi
konu benim açımdan kapanmıştır
ses kalitesi vasat nerde mukemmel film izlenir divx oynatamiyor ses kalitesi vasat ekran kucuk alt yazilari okumak icin buyutecte werdilermi telefonun yaninda ? ses kalitesinin vasat oldugunu 2 ayri linkte werdim sanirim sizin ingilizceniz gercekten kotu
bataryasi daha iyi ? biri 1050 mAh diyeri 1000 hakkaten cok iyiymis bataryasi
kvk guvenilir?? bunuda ilk senden duydum wallaha biraz arastirma yapalim bakalim sikayetleri degerlendir ona gore konus bole kulaktan duyma islerle olmuyor kac kisi sikayetci kvk dan gelen telefonlarin yarisina su temasi deyip garanti disi birakip geri yolluyorlar tamir etmeden ve birdahada kabul etmiyorlar o telefonlari forumda bile kac konu acildi... biraz arastirmaci olup bilip bilmeden yazi yazmayalim
video ve ses kalitesinde zaten nasil yaris yapabilecegini anlamiyorum telefonun daha divx sertifikasini hak edecek seviyede degil.... 6600 + kamera fark yok yani 6600 da bi programla mp3 caliyordu buna o programi bastan koymuslar
tabi genede tercih hakki sizin
igrenc tuslar + 0 ergonomi ve kucuk ekran ile 3 inc dokunmatik nispeten ince we sekli bisiye benzeyen telefon almak
sadece kamera yerine mp3 calar + kamera + film izleyebilme zekine erismek
bunlari zaten herkez secmis tartismaya gerek yok avrupada satis rekorlari n82 kirmiyor nedense... iphoneyi sollayan viewty yapiyor bunlari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excrea -- 5 Nisan 2008; 18:40:51 >