Bildirim
iphone satılan ülkelerin listesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye'de ne zaman satışa sunacaklar şunu? deli ettiler deli!!! -
italyada iphone satışı yok
quote:
Orjinalden alıntı: jonnywalker
ITALYA
-
quote:
Orjinalden alıntı: jonnywalker
Şu anda Apple tarafından iphone satılan ülkelerin listesi benim bildiğim kadarıyla;
ABD
INGILTERE
ALMANYA
FRANSA
JAPONYA
ITALYA
KANADA
Başka var mı bildiğiniz?
Bu listede benim bildiğim sadece FRANSA da unlock olarak satılıyor, doğru muyum?
Henüz Japonya'da da Iphone satılmıyor ama japonlar dört gözle bekliyorlar gelmesini....
Hatta Iphone çalışmıyor Japonya'da, onlardaki cep telefonu şebekesi başka bir sistem ile çalışıyor zira...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hippotang -- 1 Nisan 2008; 3:08:25 > -
İtalya'ya giden bir arkadaşımdan iphone almasını istemiştim ama kendisi gitmeden buradan apple store'a mail atıp arkadaşımın gelip kendilerinden iphone alacağını, satışlarının olup olmadığını sordum. verilen cevap maalesef haziran'da geleceğini umuyoruz oldu...
yani İtalya'da resmi satışı yok... -
Hollanda da satiliyor.Uzun suredir ,yaklasik 2-3 aydan beri.
8gb ve 16gb Simkilitsiz,garantili olarak hemde.
Fakat tuhaf olan sey,Asiri pahaliya satiliyor,16gb ligi 800 kusur euro suan. -
çin?? -
italya demeyin bana italya demeyin!!!! -
bu iphone fiyatları her ülkede apple store larda standart degil mi arkadaslar. hollandada neden o kadar pahalı. birde almanyadaki fiyatını bilen var mı acaba? bilseydim alırdım ordan -
Geçen hafta Dubai'den aldım (US$621.-) SIM FREE 8GB
NO WARRANTY
NO REPLACE
NO REFUND -
quote:
Orjinalden alıntı: PaR0NiaC
çin??
Çin, Tayland, Honkong, Singapur ve Dubaide de satılıyor ama legal değil (bizde Doğubank da ya da bazı telefoncularda satıldığı gibi).
Apple ın duyurduğu 1.5 milyon adet kayıt dışı Iphone, bu ülkelerde satılan aletlerdir...
Tüm dünyada Iphone un en ucuz alınabileceği adres A.B.D deki Apple Shop lardır (430usd).
Bu arada A.B.D de Apple Shop larda Iphone satışı 11 Nisana kadar durduruldu. Kayıt dışı kullanımın önüne geçmeye çalışıyorlar benim tahminimce... -
quote:
Orjinalden alıntı: cagataybas
bu iphone fiyatları her ülkede apple store larda standart degil mi arkadaslar. hollandada neden o kadar pahalı. birde almanyadaki fiyatını bilen var mı acaba? bilseydim alırdım ordan
keşke öyle olsa.. o zmn laptopları fln burdan acaip ucuza alırdık :D macbook air olsun falan :D öyle ortak bir fiyat stratejisi yapmıyorlar... sonuçta kendi ülkesi dışına çıkınca kırk tane vergi gümrük fln biniyor üstüne... haliyle fiyatları da değişiyor... eğer senin dediğin gibi her markanın bayisi her ülkede standart fiyat koymuş olsaydı (keşke olsaydı) arabaları da nerdeyse yarı fiyatına alma şansımız olurdu -
Hayir her ulkede fiyatlar farkli oldugu gibi ABD de eyaletler arasi bile fiyat farki cikiyor(tax)
Iphone satilan ulkeler arasinda lutfen TURKIYE yi unutmayalim. Hem forumda hem de piyasada herkes birer fahri apple store olmus:) Hatta bayilikler verilecektir diye ilan gorursemde sasirmam. Turkiye de cok ciddi iphone kullanicisi var. Buna bagli satista var ister o km ister 2.el :)) -
Ben ağustosta kanadaya gideceğim.Kanada'da iphone fiyatları nedir? -
quote:
Orjinalden alıntı: NathanieL
Ben ağustosta kanadaya gideceğim.Kanada'da iphone fiyatları nedir?
Ağustos mu? :D Aboo kim bilir kaç tane fiyat düşüşü yaşar o güne kadar iPhone :D:D Bide yeni versiyonu çıkarsa tabi bak sen işe :D
Şu andaki fiyatı Amerika ile aynı olması lazım Kanada'da. Ben öyle biliyorum. (Vergileri bilmem) -
Arkdaşlar şimdi a.b.d' de iphone satışları dewam ediomu?
Eğer durdurulduysa ne zaman satışa devam edilecek
Bunlar hakkında bilgisi olana varmı? -
Birkaç gün önce BosnaHersek'de sordum İphone fiyatlarını 800-850 ytl civarı.Fakat Abd'lilerin bulunduğu yerdeki bir nevi freeshop'ta hatta vergisi bile düşülmüş şekilde satıldığını duydum.Ancak oraya da, ya bizim askerlerimiz ya da oradaki Abd'lilerle diyoloğu iyi olanlar girebiliyormuş.Benim vaktim olmadığından gitme fırsatım olamadı. -
Arkadasa katilmiyorum. Hollandada satiliyor ama nerden? tmobile veya diger gsmshoplarda satiliyormu? Satilmiyor. Bazi dukkanlar aboneli hat satabilmek icin promosyon niteliginde iphone veriyorlar. ortalama 1 yillik aboneli hat icin 8gb bir kereligine, 299 avro ve iki yillik aboneli hat icin bir kereligine 99 avro aliyorlar. 16 gb icin fiyatlari sadece 100 euro pahali.
Ama Hollandanin gittigidiyoru ve intoko.com.tr gibi siteleri var. 8 gbleri suan 425-475 euro ve 16 gbler 500-550 civarinda.
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
Hollanda da satiliyor.Uzun suredir ,yaklasik 2-3 aydan beri.
8gb ve 16gb Simkilitsiz,garantili olarak hemde.
Fakat tuhaf olan sey,Asiri pahaliya satiliyor,16gb ligi 800 kusur euro suan.
-
Arkadaşlar ilk baştaki listeyi gerçeğe uygun bir şekilde düzenleseniz güzel olmaz mı? Şimdi resmi olarak hangi ülkelerde satılıyor acaba? Kanada'da var demişsiniz ama Apple Canada sitesinde bulunmuyor?
--Düzenleme--
Fransa'da resmi olarak satılıyor. 8gig 399€
Almanya'da resmi olarak satılıyor. 8gig 399€ - 16gig 499€
İngiltere'de resmi olarak satılıyor. (Birleşik Krallık)
İrlanda'da satılıyor.
Avusturya'da satılıyor.
Kanada'da satılmıyor.
İtalya'da satılmıyor.
İspanya'da satılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 19 Nisan 2008; 19:33:13 > -
USA · AT&T Mobility
UK · O2
Germany · T-Mobile
France · Orange
Ireland · O2
ve Avusturya T-Mobile
Benzer içerikler
- imei 2 nedir
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- iphone 15 ısınma sorunu
- garantiden telefon değişimi taktik
- sanal karta para iadesi olur mu
- 15 pro vs 16 pro
- iphone 16 pro max fotoğrafları
- iphone 13 pil kaç mah
- iphone 16 görsel
- ios 15.8.3 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X