F3SV'den ekstra bir performans beklemem açıkcası oyunlarda vs. çünkü ekran kartı aynı ben olsam f3sv alırdım bunu alacağıma yada az daha bütçe arttırarak m51 çünkü ekran kartı katbe kat daha iyi.
arkadaşlar asus sevdiğm bir markadır..ama F3 kasalı modellerinden uzak durun...kasa da bir zaman sonra çatlama oluyormuş..BKNZ-F3JP TOPİĞİ...iyi niyetli bir uyarı yaptım...
en başta f3 kasalarında elinizi dayadığınız bölgelerde renk kararması oluyor.(kirlenme değil,boya aşınması )asus da kasalarını kendi ürettiğini düşünürsek,F3 lerin hepsi de aynı ham mamulden üretiliyor...ama elinizin asidik değeri çok düşüktür,bu boya aşınma olayı belki 6 ayda değil 1 yılda olur...ama hepsinde olur...aynı şekilde kasa çatlağıda böyledir...çünkü malzeme kalitesi düşükse malzeme yorulması çok hızlı nükseder...(ısınma-soğuma veya atmosferik durağan koşullar veya yük binmesi-kapağı açıp kapadığınızdaki)...burda da kasalarda aynı malzeme kullanıldığı sürece herkes de bu çatlak eninde sonunda görülecektir diye düşünüyorum...(kasanın imalatında aynı plastik hammadde kullanıldığı sürece).aynı olay acer ın bir modelinde de görüldü zamanında...yani bu olay elektronik bir arıza olsaydı,dediğiniz gibi sorumlusu asus olmazdı,ve şans işi derdik..ama kasa elektronik bir donanım değil.tamamen imalatta kullanılan malzeme...
@Asus son 2,5 yıldır %90 dan fazla oranda asus f3 serisi notebook satıyor. Kaba bir hesapla 100.000 tane notebook satsa ve şimdiye kadar 100 kasa çatlasa ki bu kadar mesaj yok binde bir oranını verir. Bu oran notebook için hiçbirşeydir. DEMİŞSİNİZ
F3 kasalı modelleri asus un en iyi fiyat/performans ürünlerini kapsadığı alt grubudur..(kendim de zamanında f3jp alacaktım hatta)...ama satış rakamlarına bakarsak: 2007 yılında dünyada 109 milyon adet notebook satıldı ve asus yanlış hatırlamıyorsam ilk 6 ya girememişti.(bu seneki hedef sırası 3. olmak)..ilk 6 ya giremeden sadece f3 kasalı notebooktan 100.000 adet satması zor geliyor bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 1 Nisan 2008; 11:53:08 >
F3 kasalı modelleri asus un en iyi fiyat/performans ürünlerini kapsadığı alt grubudur..(kendim de zamanında f3jp alacaktım hatta)...ama satış rakamlarına bakarsak: 2007 yılında dünyada 109 milyon adet notebook satıldı ve asus yanlış hatırlamıyorsam ilk 6 ya girememişti.(bu seneki hedef sırası 3. olmak)..ilk 6 ya giremeden sadece f3 kasalı notebooktan 100.000 adet satması zor geliyor bana...
Asus zaten üst seviye ürün üretip satıyor, ilk 5 e girmeyebilir bu çok normal. İlk 3 ü de çok merak ettim doğrusu. (kesin dandik lenova, acer, hp takımıdır)
Asus zaten üst seviye ürün üretip satıyor, ilk 5 e girmeyebilir bu çok normal. İlk 3 ü de çok merak ettim doğrusu. (kesin dandik lenova, acer, hp takımıdır)
Acer ile Hp tamamda Lenovonun neresi dandik...Kasa kalitesi Asustan çok daha iyidir söliiim ne de olsa IBM Kalitesi..
ilk 6'ya giremeyen asus burda ; 100.000 adet f3 kasa satmış, öyle mi? 3. olan toshiba bile tüm modellerinin satış toplamı 4 milyon.ve bu rakam 100 den fazla devleti içeren grubun toplamı...bu durumda ; umarım siz anlamışsınızdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 3 Nisan 2008; 2:15:13 >
hadi diğerlerini anladım da lenovO nun ne dandikliğini gördünüz? lenovA diye ayrı marka varsa bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 3 Nisan 2008; 2:19:44 >