Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS F3SG 240DV

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS F3SG 240DV Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aysosm

2 Temmuz 2008; 17:26:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

E süper o zaman. Daha ne duruyoruz. Dimi ama...

gtricksta

2 Temmuz 2008; 23:24:31 

quote:

Orjinalden alıntı: aysosm

Yorumların çoğunu okudum. Bende Asus f3jc var ve yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır kullanıyorum. Kesinlike en sevdiğim model oldu. Çatlama sorunu oldu ama servis hiç ücret almadan değişti. 2 yıldır klavyede silinme- bileklerimin değdiği yerdeki boyalarda aşınma gibilerden hiç bir sorunum olmadı. Ve benim bilgisayarım günde en az 10 saat açık diyebilirim. Bende çok fazla forumda yazı yazarım bilakis. Çok kullandım yanii.

Ben şimdi değişmeyi planlıyorum ve bir arkadaş için araştırırken bu model gözüme takıldı. Şu sıralarda 1600 YTL civarlarında. Benim merakım benim laptopta DVI çıkışı mevcut. Bu modelde de DVI çıkışı (LCD TV ye bağlamak için) var mı?

Acaba 1600 ytl ye int.ten mi yoksa herhangi bir magazada mi?yani sanal ortamdan bakmayip gidip herhangi bir magazaya sordunuz mu?afedersiniz aldigim yuksek fiyat uzuyor beni de ondan soruyorum:D Cevaplarsaniz sevinirim.ayrica dvi cikisi var mi bilmiyorum donanimlari hakkinda acemiyim.ama baktim tv kablo girisi var tv yaziyor yuvarlak bir giris.saygilar ins hayirlisi olur.

Asus F3SG240DV NVIDIA 9300M G...
aysosm

3 Temmuz 2008; 13:34:20 

İnternetteki fiyatları 1654 YTL ama sanırım indirimde. Benim tanıdığım bir bilgisayarcı var ora ile anlaştım. 800 peşin geri kalanı 6 taksit olacak şekilde 1690'a alacağım... Neden fazla para vereceğim. Bilakis istediğim zaman gibip kafasına atabilmek için. Bu neden bozuk- bunun şu hatası var.

Güvendiğim bir yerden almak daha mantıklı geldi bana..

Yuvarlak olan yer sanırım S-video çıkışı. Orası lazım değil. Benim bilgisayarda hem harici ekran çıkışı var. PC monitörüne bağlayabiliyorsun. Ancak ona ek olarak bir de DVI çıkışı olursa çok güzel oluyor.

gtricksta

3 Temmuz 2008; 22:57:07 

Bence çok iyi fiyat kaçırma derim.İnternette bende 1594 ytl 'ye gördüm gold'da.Gittim gold'un Antalya şubesine böyle böyle dedim bence çok iyi fiyat ama mümkünatı yok dediler.Yani bazen int.sitesi ile mağazadaki fiyat uyuşmuyor ondan sordum.Herneyse şu an bir problemim daha çıktı.Daha yeni recovery yaptım çok uğraştım bir daha yapmak istemiyorum.Ağ bağlantılarım'ın görev çubuğundaki simgesi takılmış durumda ve ağ bağlantılarım açılınca beyaz ekran çıkıyor.Ne yapmam gerekir? Belli ki bir sorun var internetim var şu an yazabiliyorum istediğim yere gidebiliyorum ama ağ bağlantılarım takılmış durumda.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Asus F3SG240DV NVIDIA 9300M G...
aysosm

4 Temmuz 2008; 21:44:26 

XP driverleri var mı arkadaşlar..... Bulabildiniz mi?
İnşallah yarın geliyor bilgisayarım...

achfighter

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 22:07:59 

asusun kendi sitesinde yalnızca vista32bit için olan sürücüler verilmiş ama bazı siteler aynı bileşenleri kullanan bilgisayarların sürücülerini bu bilgisayar için yüklüyorlar ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum
aşağıdaki sitede sürücüler ve nasıl yükleneceği anlatılmış
http://www.notebook .gen.tr/asus-f4/asus-f3sg-notebooklar-hakkinda-hersey-burada-f3sg240dv-t1741.html (aradaki boşluğu kaldırmayı unutma!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 4 Temmuz 2008; 22:10:05 >

ÖZGÜRLÜK için http://www.pardus.org.tr/
Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
jojee

11 Temmuz 2008; 21:35:43 

merhaba arkdşlar ben aranızda yeniyim
bugün gittim golddan asus fs3gs240 aldım bende
ama benim gittiğim yerde asussun görüntüsü web sitesindekinin aynısı deildi

sitede benim aldığımı gösteren resim
ama bana vericekleri buna benziyor sizce itiraz edip sitedekinden mi isteyim çünkü kamerası oynar fln deil

jojee

11 Temmuz 2008; 21:45:44 

lütfen arkdşlar siz olsaydınız ne yapardınız???

Majesty37

12 Temmuz 2008; 0:06:48 

arkadaşım itiraz etsende zaten f3sg nin döner kameralı modeli yok. sitelerde yanlış olarak reklam ediliyor. Ama biraz daha bütceni zorlayabilirsen bir üst modeli m51sn al derim çünkü özellikleri kat be kat iyi özellikle ekran kartı paylaşımsız 512mb. bende f3sg kullanıcısıyım benim aldığımda 500ytl gibi bir fark vardı onun için alamamıştım ama zannederim şimdi farkı azalmıştır o zaman bile değerdi ama para yoktu . bence dediğimi bir araştır. Hayırlısı olsun şimdiden

jojee

14 Temmuz 2008; 13:27:19 

merhaba benim bluetoothumda sorun var galiba telden rrsim atmaya çalıştığımda bilgilsayarım bulunamıyor
ayarlarını deiştirdim bulunmasına ,izin ver desem bile bağlantı başarısız diyor bunu nasıl düzeltebilirim

karaf

14 Temmuz 2008; 17:39:25 

quote:

Orjinalden alıntı: jojee
merhaba benim bluetoothumda sorun var galiba telden rrsim atmaya çalıştığımda bilgilsayarım bulunamıyor
ayarlarını deiştirdim bulunmasına ,izin ver desem bile bağlantı başarısız diyor bunu nasıl düzeltebilirim

Daha önce kullanabildiğim bluetooth'u bende 2 gündür kullanamıyorum.
Telefondan tüm ayarları kontrol ediyorum laptoptada aynı şekilde ama; laptoptan telefona dosya gönderebiliyorken, telefondan laptopa hiçbirşey gönderemiyorum.

laptopu görüyor ama dosya gönderirken bağlantı başarısız gibisinden bişeyler diyor.
Telefon: HP 6815

Bugün biraz daha uğraşacağım çözmek için bakalım.

"Bu önyargılarım beni birgün öldürecek"
Bu haftanın müziği: Pink Floyd - Money
achfighter

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 18:40:43 

ilk önce görev çubuğundaki bluetooth simgesine sağ tıklayıp dosya al diyin
sonra telefondan gönderme işlemi yapın, yalnız dosya al dedikten sonra kısa bir süre içinde yapmanız lazım bu işlemi
bilgisayar dosya almak için max 30 saniye ya da 1 dakika kadar bekliyor, sonra iki cihaz birbirini bulduktan sonra istediğiniz kadar sürede dosyayı gönderebilirsiniz

Gerçekleri hiçbir zaman değiştiremezsiniz, onlar ya vardır ya da yoktur herkes inkâr etse de

"Türkçemiz Yok Olmasın"
AttilaTheHun

14 Temmuz 2008; 20:16:24 

Arkadaşlar xp sürücüsülerini bulan varsa lütfen paylaşsın.Başım döndü aramaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttilaTheHun -- 14 Temmuz 2008; 20:15:53 >

Maximus Formula-Q9550 2.83@3.52[EK Supreme Acetal-Eheim Compact2000-Alphacool NexXxoS HC240-LE]-Asus EN7950 512mb 550/1400@630/1600-1TB Maxtor+500 GB Samsung Sata2 16mb-2x2 Crucial DDR2 800@880 (4-4-4-12)-19" Samsung 997MB-Lian Li PC007-Tagan 600W
jojee

15 Temmuz 2008; 0:55:07 

arkdşlar birde optik mousemda sorun olabilir mi??
yukarı aşağı çıkarmak için o çizgi bazen donuyor sanki yapmıyor aşağı yukarı biryere mi basıyorum anlamadım
normal fareyi etrafa götürebiliyorum ama aşığdan yukarıya götüremiyorum:((
llütfen yardımcı olun eğer sorun varsa yarın servisine göndericem
servisten gelme süresi ne kdrdır??

karaf

15 Temmuz 2008; 18:00:28 

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

ilk önce görev çubuğundaki bluetooth simgesine sağ tıklayıp dosya al diyin
sonra telefondan gönderme işlemi yapın, yalnız dosya al dedikten sonra kısa bir süre içinde yapmanız lazım bu işlemi
bilgisayar dosya almak için max 30 saniye ya da 1 dakika kadar bekliyor, sonra iki cihaz birbirini bulduktan sonra istediğiniz kadar sürede dosyayı gönderebilirsiniz

Aynen denedim olmadı.
İki cihaz birbirini görüyor bende hatta laptop'tan Telefona dosya gönderebiliyorum ama tersi mümkün olamıyor maalesef!

"Bu önyargılarım beni birgün öldürecek"
Bu haftanın müziği: Pink Floyd - Money
jojee

17 Temmuz 2008; 1:58:48 

ben bluetoothu yaptım ilk önce ara dedim nerde olduğunu bilmediğim için
bluetooth sihirbazını buldu orda dosya gönder dosya al var hangisini basıp ileri dersen öle gidio ama toplu olark resim gönderemedim
tek tek resim ya da şarkı atılabiliyor
toplu olarak nasıl gönderebilirim

achfighter

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 13:05:12 

toplu olarak dosya gönderilemiyor bluetooth ile
ayrıca dün vista kurulu olan c sürücüsünü biraz kırpıp yanına xp kurdum, gözle görülür bir hızlanma oldu
en çok memnun kaldığım şey vista kullanırken nadiren de olsa çıkan mavi ekranlar xpde hiç olmuyor

"Türkçemiz Yok Olmasın"
gtricksta

18 Temmuz 2008; 16:58:56 

Achfighter arkadaşım xp'yi direk bootlatarak c'ye mi kur