eyvallah :) hocam sagolasın sordu sordu tr dimi die
quote:
Orjinalden alıntı: Bugra24
quote:
Orjinalden alıntı: blackadder
arkadaslar bende bugun goldtan aldım da aklıma bişi takıldı kumandası varmıydı bu cihazın yarın sorcam ama sabredemedim birde cihazı aldıktan sonra kontrol yerine cıktıgımda vitsa kurulu gibiydi eleman sadece 15 dk.lık bi ayar yatı oturum ayarı sanırım saat bolge ıvır zıvır 15-20 dk. surdu ben daha sonra masaustundeki simgelerin olusturulma tarihine baktım 13.02.2008 di.acaba normal mi cunku abimede bimeksten acer almıstık kampanyadan oradaki akıllı arkadas teşir urununu bize cakmıstı daha sonra gidip degistirdik bende ordan bi kıl kaptım yine aynı sey olmasın diye :) içimi rahatlatırsanız sevinirim benimkinin ekran kartıda 9300 lu olan simdiden tesekkurler
- içinde kumandası yok daha dogrusu bu cihazın kumandası hiç yok. benim masa üstü simgeleri oluşturma tarihi de : 02 Kasım 2006 Perşembe :) bu tarihte bu bilgisayar daha tasarım aşamasında bile değildi sanırım:) Bilgisayarların içinde vista temel olarak yüklü ama tam olarak değil. Satın aldığınızda size sormuş olmaları lazım ingilizcemi istiyorsunuz sisteminizi türkçe mi diye? işletim sistemi dili opsiyonel yani. ilk çalıştırdığında hangi dille kurulum yapıyorsan onunla devam ediyorsun. ben kendim kurulumunu yaptım 20 dk - 30 dk arası bir sürede bitti yanlış hatırlamıyorsam. benim tahminim ürünün kulanılmamıştır ;) hayırlı günlerde kullan makinanı..
arkadaşlar bu modelden aldım yanlız fan sürekli çalışıyor ve cpu ısısı everest home editiona göre 47 derece. Elimle kontrol ettiğimde kasanın altında öyle çok bir sıcaklık yok. bunlar normal mi? Yanıtlarsanız sevinirim
Arkadaşlar ben bilgisayarda vistaya ek olarak d sürücüsüne xp kurdum Bilgisayar bölümünde okuyan bir arkadaşım iki işletim sisteminin çalıştığını söylemişti fakat işletim sistemi seçeneklerinde sadece XP seçeneğini görüyorum şimdi sadece xp açılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı vistayı silmedim duruyor? vistaya tekrar nasıl geçebilirim? birde bu durumun garantiye zararı varmı? avuç içi kullanan bir arkadaşımız işletim sistemini yükselttiği için garanti dışı kaldığını yazıyordu. Birde xp için driverları nereden bulabilirim? özellikle şuan en lazım olan ekran kartı sürücüsü ekran donuk hareket diyor . Yardımlarınızı bekliyorum
Mrb arkadaslar bazı arkadaslar gibi bimeksin 23 nisan kampanyasında bende %30 indirimle asus F3SG240DV almısdım aldığım günden bu yana suana kdr bir problemle karsılasmadım şuan için memnunum. F3SG240DV kullanan arkadaslar masaüzerinde lightscribe la ilgili bir kısayol var tıkladığımda internet üzerinden lightscribe hakkında Türkçe bilgi veren bir siteye giriş yapıyor.Acaba F3SG240DV'nin dvd writerında böyle bir özellik mevcutmu ben biraz kurcaladım ancak tam olarak kullanımı ns olduğunu ve böyle bir seyi sağlıycak donanımın nasıl çalıştırılacağnı bilmediğim için net bir sonuca varamadım.Eğer böyle birşey varsa ve kullanan arkadaslarda varsa biraz bilgilendirirlerse beni sevinirim.Ayrıca ramler 1gb 1gb 2 parçadanmı olusuyor yoksa tek bir 2 gblık parcadan mı ram slot sayısı kaç tane 2 gb rami yükseltme imkanımız var mı frekansı 667mhz mi yoksa daha yüksek mi:? İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semix13 -- 16 Mayıs 2008; 14:00:44 >
F3SG sahibi arkadaşlara bir sorum olacak; Benim laptopta bataryanın çok az bir boşluğu var. Takılı olduğu yerde böyle sımsıkı değilde hafif bir sallantı var. Elimle tutarken özellikle hissediyorum. Acaba sizde de aynı durum varmı?
Benede F3SV var, onda da lightscribe programı kuruluydu. Bir süre sonra lightscribe programının ve masaüstündeki ikonun Nero kurulumundan geldiğini gördüm. Arkadaşın bilgisayarına benim Nero Cdsinden Nero yükleyünce onda da Lightscribe çıktı. Dvd yazıcıda lightscribe özelliği varsa üzerinde lightscribe logosu oluyormuş zaten.
F3SG sahibi arkadaşlara bir sorum olacak; Benim laptopta bataryanın çok az bir boşluğu var. Takılı olduğu yerde böyle sımsıkı değilde hafif bir sallantı var. Elimle tutarken özellikle hissediyorum. Acaba sizde de aynı durum varmı?
Kardeş bende öyle bir problem yok. Sımsıkı hiç oynamıyor..