Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
External HDD'yi USB den okutamıyorum :S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> External HDD'yi USB den okutamıyorum :S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cimbomemre

30 Mart 2008; 23:38:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Ogatech marka Dvd/divx oynatıcı aldım illegal internetten indirdigim filmleri izlemek icin ucuza...USB girişli diye aldım özeliikle

LACIE marka 500 GB adaptörlü fişe takılanlardan external HDD var...maalesef usb girişine Flash bellek takınca gayet guzel okuyor ve filmleri oynatıyor...fakat Bi türlü HDD yi okumadi kullanamadım bi türlü...ne yapmam gerekiyor yardım lutfen :(

Bonaventure

1 Nisan 2008; 10:15:00 

Arkadaşım, bu tip USB girişi olan cihazların external storage dan (f.bellek olur, external disk olur) bilgi okuyabilmesi için günümüzde FAT32 disk yapısında olması gerekir. NTFS olduğunda problem çıkarırlar. Bilmiyorum, onu da okuyan bir dvd player var mı? Sorundan anlaşılan, senin flash bellek FAT32, external HDD ise NTFS olarak formatlanmış. HDD den film izlemek için bunu da FAT32 şeklinde formatla. FAT32 ile tabii ki 4 gb dan büyük bir dosya kopyalayamazsın, bunu unutma. 2 üzeri 32 4 gigabyte lık bir değere denk gelir zaten. Bunu da şunun için söylüyorum; 500 GB lık bir disk aldıysan, 720p, 1080p lik matroskalık filmler indirip saklıyorsun gibi düşündüm. 4 gb dan büyük dosyaları bölmen gerekebilir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

mustist81

1 Nisan 2008; 11:11:53 

benim 120 GB wd harici harddiskte biçimlendirme kısmında boyle bir seçenek yok yani sadece ntfs var fat32 yok nasıl olacak

parmak basıcam :)
Bonaventure

1 Nisan 2008; 14:52:26 

sanırım xp de default olarak yapamayabiliyorsun bazı durumlarda. Partition magic vs. ile yapabilirsin diye biliyorum.

Beyd_s

1 Nisan 2008; 17:11:01 

yalnız şöle bi durum var. hdd 32 gb den büyükse fat32 ye dönmüyor. desteklemiyor. aynı prb bende de var. 8 gblik kingston aldım ama işimi görür mü bilmiyorum.

thedeparted

5 Nisan 2008; 20:55:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Beyd_s

yalnız şöle bi durum var. hdd 32 gb den büyükse fat32 ye dönmüyor. desteklemiyor. aynı prb bende de var. 8 gblik kingston aldım ama işimi görür mü bilmiyorum.

,yok öyle bişey, aşağıdaki linkten fat32 format programı ile basitçe formatlayabilirsin.

Fat32 Format - İ N D İ R

cimbomemre

5 Nisan 2008; 21:32:37 

dostum sagolasın denicem ilginize teşkkurler :)

mustist81

7 Nisan 2008; 22:20:32 

acaba elimdeki wd 120GB 2.5 harici harddiskimi usb den çalıştırabileceğim sorunsuz film izleyebileceğim usb li bir divx dvd player önerir misiniz

parmak basıcam :)
mr.dr

2 Temmuz 2008; 0:29:53 

bende philips 5960 var. USB girişli memnunum. Taşınabilir hard diskleride fat 32 olmak üzere bağlayabiliyorum. Ancak alt yazısı biraz küçük ama onuda yazılım ile halletmek mümkün.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> External HDD'yi USB den okutamıyorum :S Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar