dün 1.1.4 yaptım bende de çıkmıyor, tema indiriyorum onu yüklemiyordu dedim iphone browser ile atayım orada da var/root/Library/Summerboard/Theme yok, bazı oyunlarda main except hatası veriyor(labirent ve blackjak mesela) ama anlamadığım var/root/Library.. diye giden dizin nasıl olmaz ?
114 ün bazı dosyalarının isimleri farklı.onun için yükliyemiyorsunuz temaları.bu eski hali.private\var\root\..... private\var\mobile\....buda 114 te takip edilecek yol.
arkadaşlar bildigim kadarıyla ziphone den kaynaklanan bişey. ziphone ile yapılan jb lerde oluyor var/root/Library...... sorunu oluyor. bende de yoktu bu klasörler ziphone ile yapmıştım. bugün iliberty ile yaptım. şu an o klasörler gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolocix -- 5 Mayıs 2008; 10:13:11 >
arkadaşlar bildigim kadarıyla ziphone den kaynaklanan bişey. ziphone ile yapılan jb lerde oluyor var/root/Library...... sorunu oluyor. bende de yoktu bu klasörler ziphone ile yapmıştım. bugün iliberty ile yaptım. şu an o klasörler gözüküyor.
nasıl yaptın bilgi bulamadım bununla ilgili
iphone browser ile baktığımda root altında DCIM(.MISC ve 100 APPLE) ve İtunes_Control (Artwork-Music-Ringtones ve İtunes) diye iki seçenek çıkıyor ve içlerinde parantez içindekiler var sadece, private var gibi şeyler vardı diye hatırlıyorum ben sanırım yine olmadı, tema yüklesem yine olmayacak galiba dışarda bi deneyeyim bakalım burada wireless yok çünkü..
buradaki yönergeden mi yaptın, ziphone hiç kullanmayacağız yani..
ben liberty 1.3 versiyonu ile yaptım burdaki 1.2 versiyonu hemen hemen yanı zaten. forumda da anlatımı mevcut. yalnız benim touch restore felan olmuyordu. bunun için farklı bi bilgisayarda yapmak gerekiyormuş. ondan sonra sorun çözülüyo zaten. aynı sorun liberty de de verdi. hiç bi şekilde ipod da bi degişiklik olmuyordu hiçbir işlem yapmıyordu. bende mecburen ziphone ile yaptım. hata vermeye başlayınca gittim internett cafede 3 saat ugraştım. .net framework felan yükledim cafedeki bilgisayara ama ugraştıgıma degdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolocix -- 5 Mayıs 2008; 20:34:55 >