Şimdi Ara

AKERDE HIRSIZLIK OLAYLARI OLUYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bİ SİTEDE ASKER ÇANTASI SATILIYO.. ORDA POSTAL KİLİDİ BOYNA ASILAN CÜZDAN FALAN VAR.. NE İŞŞ. HIRSIZ YUVASINAMI GİDİYOZ?

• askere gidenlerden duyduklarım, donuna kadar herşeyi götürebiliyorlarmış...
  • askerde her türlü hırsızlık vardır çünkü aklı başında adamlar kadar it kopuk da askere gider.
    traş takımından , çorap , iç çamaşırı , para , kamuflaj kaban , bot , kepine kadar ne bulursa çalarlar.
    en kötüsü de sabah kalktığında yatağının altından terliğin gitmiş olur , yana yana terlik ararsın ...
    komando birliklerinde sana g-3 şarjörü verirler onla yatıp kalkarsın , yani askerlik bunlar eklendiğinde daha bi sıkıntı olur anliycan
  • aksam koydugunu sabah bulamıosun.herkes bırbırınınkını araklıo dıye duydum.abımden
  • Askerde hırsızlık olmaz arkadaşım ordaki adı bu olayın yer değiştirmektir.anladınmı eşyan yer değiştirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: realmen

Askerde hırsızlık olmaz arkadaşım ordaki adı bu olayın yer değiştirmektir.anladınmı eşyan yer değiştirir

• quote:

Orjinalden alıntı: realmen

Askerde hırsızlık olmaz arkadaşım ordaki adı bu olayın yer değiştirmektir.anladınmı eşyan yer değiştirir

aynen öyle hırsızlık yok ya ödünç alınmıstır yada yer değişmiştir

dip not: askerlik denince aklıma hep kaygısızlarda ki 3 kişilik çete gelir
    askerden dönünce cephaneyi toplamaıslar hatıra niyetıne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olacak bu deprem korkusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1) 40-44 numara arası botlar

2)Her boy terlikler

3)Traş köpüğü, jilet, özellikle şampuan.

4)G-3 ün pimleri, el kundağı, kayışı ve kayış başları ve kasatura,

5)Her daim el feneri,

6)Sivil eşya deposundaki korunmasız eşyalar,

7)Yazıcılar arasında kalemler,

8)Korunmasız diğer bütün eşyalar,

Askerde yer değiştirmeye müsaiittir, Ne kadar ben yapmam desen boş... Gece bilmem kaçta kalkıp nöbete giderken, el fenerin yer değiştirmişse, yapacak başka bi şey yok...

Kışla dışına çıkmadıktan sonra yer değiştirmenin imana zararı yoktur, Askerin malı, askere helaldir

• acemi birliğinde bi sabah silahları almaya girdik silahlıga, birde baktim benim silahın şörjörü yok ! tabi içimde pislik yok ya, kadrolu askere dedim ki " ye benimkini araklamışlar" oda bana imalı imali, "tüh şimdi bende biliyom senin şarjörünün olmadiğini" dedi, ama 500 kişi içinde beni bi daha tanımasi biraz zor olduğundan, istemedende olsa başka bi silahın şarjörünü çarptım
    ama mecburdum, zaten yine orda kaldı, yani sadece yeri değişti, Allah günah yazmamıştır dimi

• askerde hirsizlik olmaz
    yer degistirme olur
    arkadasim her turlu adam var orda para kesesi almadan gitme
  • askerdee İT kopuk cok herkes degil amaa olmuyor degil elbet oluyor hadii esya falan bir yere kadar dikkat edeceksin herkese cep telefonun falan vermeyeceksin az kişi telefonun oldugunu bilecek ki carpilmasin oda yada para cüzdanin falan ne daim yaninda olacak bu gune kadar hic birseyim calinmadi ... terlik haricinde ki oda onemsiz istersen sende ranzanin birinin altindan araklarsin ki ben zatiii terlik kullanmazdim..

bot mot ayak kokma durumu bende olmadi benimkiler kokmuyor
  • Turk insani bu yapar
  • HIRSIZLIK DIYE BIR SEY YOK SADECE YER DEGISTIRME VAR
  • EVET
    HEPSİ MEVCUT
    quote:

Orjinalden alıntı: d-765

Bİ SİTEDE ASKER ÇANTASI SATILIYO.. ORDA POSTAL KİLİDİ BOYNA ASILAN CÜZDAN FALAN VAR.. NE İŞŞ. HIRSIZ YUVASINAMI GİDİYOZ?

• YALAAAAAAN YADA YANLIŞ TEST EDİLDİ VE ONAYLANDI
    quote:

Orjinalden alıntı: Newbie

HIRSIZLIK DIYE BIR SEY YOK SADECE YER DEGISTIRME VAR
  • lan adamın kirli donunu bile çalıyorlar...
  • enteresan bir fantezi.

birde nonoşlar oluyormuş oda sakat

quote:

Orjinalden alıntı: power animal

lan adamın kirli donunu bile çalıyorlar...
  • en çok palaskalar yani asker kemeri çalınıyordu.

evet şakasını yapardık gece uyurken donunu çaldıranlar falan diye

ne olursa olsun herşeyin çalınabilir bu normal.
    gerçektende hırsız yuvasına gidiyorsun.
    ben her şeyimi ceplerime koyardım üstüm başım market gibi olmuştu. zaten palto ağır benim eşyalar pek farkettirmedi.
    büyük bir asker paltom vardı. cepleri yetiyordu. daha içimde boyna asılan cüzdanımda vardı.
    bu sayede hemen hiç bir şey çaldırmadan askerliği yaptım.
    terliklerim hariç ....

özellikle sigara içiyorsan onun düşmanı bol olur. ben içmezdim ama sigara içipde paketini çaldırmayan
    adam yok gibiydi.

sen her önlemini al. sakın ha boyna asılan cüzdanını unutma. askerlik yapacağın şehirde bir banka bul ve paranı oraya koy.
    çarşı iznine çıktıkça oradan ufak ufak al.
    kışlada banka varsa oraya yatırma sakın. faiz vermez ve paranı uzun zaman alamazsın. üstündede taşıma boynuna astığın cüzdanda azar azar taşı.
    bütün eşyalarını üzerinde taşı. elbisenin astarına yada ceplerine koy. etrafa sakın hiç bir şeyini gösterme. radyo-saat-ceptelf falan asla gösterme ve hatta askerde kullanma yada en ucuzundan al.

yok bana hırsızlık manyağımı bu herif diyorsan o zaman sen bilirsin herşeyini araklayabilirler haberin olsun.

• quote:

10 Mart 2005, 6:58:42

--------------------------------------------------------------------------------

en çok palaskalar yani asker kemeri çalınıyordu.

evet şakasını yapardık gece uyurken donunu çaldıranlar falan diye

ne olursa olsun herşeyin çalınabilir bu normal.
    gerçektende hırsız yuvasına gidiyorsun.
    ben her şeyimi ceplerime koyardım üstüm başım market gibi olmuştu. zaten palto ağır benim eşyalar pek farkettirmedi.
    büyük bir asker paltom vardı. cepleri yetiyordu. daha içimde boyna asılan cüzdanımda vardı.
    bu sayede hemen hiç bir şey çaldırmadan askerliği yaptım.
    terliklerim hariç ....

özellikle sigara içiyorsan onun düşmanı bol olur. ben içmezdim ama sigara içipde paketini çaldırmayan
    adam yok gibiydi.

sen her önlemini al. sakın ha boyna asılan cüzdanını unutma. askerlik yapacağın şehirde bir banka bul ve paranı oraya koy.
    çarşı iznine çıktıkça oradan ufak ufak al.
    kışlada banka varsa oraya yatırma sakın. faiz vermez ve paranı uzun zaman alamazsın. üstündede taşıma boynuna astığın cüzdanda azar azar taşı.
    bütün eşyalarını üzerinde taşı. elbisenin astarına yada ceplerine koy. etrafa sakın hiç bir şeyini gösterme. radyo-saat-ceptelf falan asla gösterme ve hatta askerde kullanma yada en ucuzundan al.

yok bana hırsızlık manyağımı bu herif diyorsan o zaman sen bilirsin herşeyini araklayabilirler haberin olsun.

SAĞOL BABA...

• hort (5 yıllık)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.