Şimdi Ara

iRiver T60 4 Gb (1 Haftalık) => 150Ytl + Archos 604 WiFi 30 Gb = 299 Ytl ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  iRiver T60 4 Gb  (1 Haftalık)  => 150Ytl  + Archos 604 WiFi 30 Gb = 299 Ytl ANKARA

iRiver T60 4 Gb  (1 Haftalık)  => 150Ytl  + Archos 604 WiFi 30 Gb = 299 Ytl ANKARA

iRiver T60 mp3 player radyo ve radyo kayıt özellikli 4 gb mp3 player.

Alalı bir hafta oldu kutusu ve tüm aksesuarları mevcuttur.

Para ihtiyacından dolayı satıyorum.

-SRS WOW 3D ses özelliği

- Ses kalitesi konusunda iPodlardan üstündür...

-AAA kalem pil ile çalışır

- İsteyene 10ytlye duracell 1000mah lık aaa rechargeable pil de verilebilir.

-2. foto playerın kendi fotosudur.

Edit: İlanda durduğundan dolayı 3 haftalık olmuştur fakat hala sıfırdan farkı yoktur...

ARCHOS 604 WiFi 30 Gb
    -Dokunmatik ekranlıdır.
    -Divx oynatma vb. daha bir çok özelliği vardır.
    -Wireless ile internete girebilmektedir ve msn oturumu açmaya izin vermektedir...
    - Jelatini üzerindedir...Toplam 20-30 saat civarı kullanılmıştır. Çok yakın bir arkadaşımındır . Abd'den alınmıştır...

iRiver T60 4 Gb  (1 Haftalık)  => 150Ytl  + Archos 604 WiFi 30 Gb = 299 Ytl ANKARA

http://www.archos.com/products/video/archos_604wifi/index.html?country=global&lang=en
    FİYAT => 295 Ytl

Ankara içi elden teslim şehirler arası önce para sonra kargo şeklinde yollanabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 21 Nisan 2008; 0:33:35 >

• takas varmı

usb vd rw ile?
  • Satış devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 31 Mart 2008; 23:08:37 >
  • cihazı nasıl görebilirim. ankaradayım
  • ...SATIŞ DEVAM EDİYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 19 Nisan 2008; 0:22:04 >
  • selam kardes bu iki ürünmü 299 ytl yoksa ayrı ayrımı fiyatları ben ankaradanım bunu elden teslim almak istiyorum ama kredi kartıyla ödeme yapabilirim iş yeriniz varsa post cihazından cekebilirmiyiz bide bu cihazin internette tam olarak gezinebilmesi için pling-ini mi öle bişiy warmiş bunu siz aldınızmı son olarak ekran boyutu 4.3 olması lazım doğrumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_raculaa -- 28 Nisan 2008; 14:54:20 >
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm kardeş bende ankaralıyım bu ürünün radyosu en ii çekenlerden biri olduğu için ilgimi çekti hakikaten öylemi çünkü daha az paraya daha değişik markalarda daha gösterişli daha işlevli ürünler bulunabiliyor ama benim için en önemlisi radyonun ii çekmesi hala satılıkmı ürün ve bu konuda bilgilendirebilirmisn
  • 20 nisandan beri epey zaman olmuş
    Ben de İriver'ı merak ediyorum.
  • hala satılmadı mı ?
  • PM gonderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.