Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.371
Cevap
132
Favori
811.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: righteous@

    oaston@ teşekkürler,peki hangi markalar söylediğiniz güvenili koşulları sağlıyor..acaba buraya yazabilirmisiniz ona göre bilinçlenir insanlarda mesela,sağlık,kavacık suları nasıldır bu açıdan

    İstanbul ve çevresi için yorumda bulunabilirim. İstanbul'da yerleşke ve özellikle kaynağı Beykoz ve Kemerburgaz olan sulardan uzak durun(Buna Hamidiye'de dahil!). Buradaki firmalar kaynaklarındaki suyun bazı analiz değerlerinin(mesela bikarbonat) limiti aşması dolayısıyla bu değeri düşürüp denetimden geçer not almak için r.o suyu ile karıştırmakta.
    Adapazarı Sapanca ve Hendek'te bulunan doğal kaynakların çevresinde su firmaları bulunmakta.. Hendekte Sakasu, Aytaçsu, Hayatsu, Kardelensu.. Sapanca'da Kristalsu, Sırma, Damla ve Lido benim gördüklerim arasında.. Yakın zamana kadar Sabancı grubuna bağlı şimdi Ülker'in satın aldığı Sakasu müşterimdir. Tesisini çok iyi biliyorum, tamamen sağlıklı ve doğal olduğunu söyleyebilirim. Diğerleri de kaynağın dibinde bulunmalarına rağmen bir iş çeviriyorlar mıdır? bunu bilmiyorum.. Sanırım bunlarda iyidir. Son zamanlarda sağlık bakanlığının su şişelerine %100 doğal olduğunu belirten gibi bir yazı ibaresi koydurma zorunluluğuna gideceğini öğrenmiştim sakasuyun yetkilisinden.Sakasu bu onayı hemen alıp kullanmaya başlamış. Etiketleri kontrol etmekte fayda var.
    Bahsettiğimiz büyük bir pazar ve rantı da müthiş, özellikle nerdeyse bedava olan kuyu suyunu r.o sistemleri ile arıtıp millete 20-30 katına satanlar inanılmaz paralar kazanmakta. Zaten tatlı karlar olmasa coca cola-pepsi-sabancı vs. büyük gruplar su satmaya kalkarlarmıydı? Teknoloji artık kendi içme suyunu kendin üretebilme olanağını sunmuş, bu yüzden bu firmaları daha da zengin etmenin bir manası yok diye düşünüyorum. Ama bu sistemlerin ürettiği su doğal değil diyebilirsiniz, doğrudur ama sağlığa zararı da yok. Üretici tablosuna baktığınızda zaten birçoğu da bunu kullanıyor. Tabiatın yokolmaya başladığı günümüz dünyasında artık doğal şeyler lüks olmaya başladı ne yazıkki(örn. organik tarım ürünleri fiyatları), ekonomik düşündüğümüzde doğallıktan taviz vermek zorundayız ama sağlıktan tabiki asla.
    Not:Yorumlar tamamen kendi şahsi düşünce ve tespitlerimdir.Hiçbir kuruluş veya şahsı bağlamamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 16 Mayıs 2008; 9:33:45 >




  • Zamanında ankarada su bayiim vardı.Sakasu bayisiydim o zamanlar sabancı güvencesi altındaydı.Şimdi satıldı alan firma ise ÜLKER.Yani daha da güçlendi.Ben satacağım malı görmek için Sakasu dolum tesislerinide gezdim başka markalarıda.Değerlerini incelettim.Kalsiyum oranı olarak Sakasu piyasadaki tüm sulardan daha fazla kalsiyuma sahip.( bildiğim sular arasında ) Biliyosunuz ki kalsiyumda önemli ayrıca temizlik ve hijyen açısından da iyi görünüyordu.Birde benim zamanımda hangi markalı damacananız olursa olsun biz sakasu isteyenlere gidip ekstra damacana parası almadan sularını verıp sakasu damacanasını verıp eskı damacanalarını topluyorduk.Eğer bu uygulama devam ediyorsa bence iyi bir uygulama.İçtiğiniz suyun değerleri mutlaka internet sitelerinde yazıyordur. Kontrol ederek almanızı tavsiye ederim.
  • Sanırım sitesinden diğer illerdeki şubeleride bulabilirsiniz zaten direk şirketin önerdiği fiyat 3.5 ytl ama bazı bayiler pahalıya satıyomuş

    quote:

    Orjinalden alıntı: dj.trust.06


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozbrme1

    Arkadaşlar dayım esenlerde çamoluk suyun şubesini açtı suya kefilim çok güzel bir içimi var kesinlikle denemenizi tavsiye ederim şuan için çok uyguna veriyorlar suyu 3.5 ytl fiyatı var eğer esenler-atışalanı civarındaysanız 0212 429 41 28 no lu telefondan ulaşabilirsiniz.

    Buda web sitesihttp://www.camoluksu.com/


    İstanbul için güzel bir alternatif ama diğer illerimizide unutmamak lazım değil mi...




  • Buyrun size sıcak fırsat:))Bahcelievler,Anıttepe,Mebusevleri,Maltepe,Kızılay siparislerinizi bekliyorum

    Damacana Su Fırsatları (19lt.)


    Damacana Su Fırsatları (19lt.)


    Damacana Su Fırsatları (19lt.)


    Damacana Su Fırsatları (19lt.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmhmt -- 2 Haziran 2008; 19:54:58 >




  • oleeyyyyyyy güzel fırsat işte derkennn...şu 8YTL muhabbetini anlayamadım şimdi ben arkadaşım aslında...nedir olayımız...saka su'ların fiyatları şimdi 8ytl mi???
  • dün hamidiye sudan vazgeçerek saka su abonesi oldum

    suyun tadı gayet güzel geldi bana ama brroşürde yazıldığı gibi iki damacana gelmedi

    bir dolu damacana ve iki ücretsiz saka su kuponu verildi.
  • Suyumuzun fiyatı 5,75ytl'dir.Yedek damacanayı emanet degilde benim olsun suyu 2ser isteyeyim derseniz damacana depozito bedeli 8 Ytl dir ve damacanayı iade ettiginizde bu bedeli tekrar alırsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzulim

    dün hamidiye sudan vazgeçerek saka su abonesi oldum

    suyun tadı gayet güzel geldi bana ama brroşürde yazıldığı gibi iki damacana gelmedi

    bir dolu damacana ve iki ücretsiz saka su kuponu verildi.


    Kimileri kuyu suyu gibi desede Saka'yı begendiginize sevindim,bizde severek iciyor ve satıyoruz.Su an piyasada 250 nin uzerinde su markası var, ancak yaptıgı isin farkında olup ciddi yatırımlar yapan firma sayısı bir elin parmaklarını gecmez.Emin olun ki Saka Su'da bunlardan birisidir gonlunuz ferah olsun o konuda.
    Kampanya prosedüründe 2.damacana musteriye emanet bırakılıp 3.su icinde kupon verilecektir.Ancak bayilerin daha sonra emanetteki damacanaları toplanmasında sorunlar ve kayıplar oldugu icin bayiler direk olarak kupon vermeyi tercih etmektedir.Sonuc olarak tüketici 2 tane bedelsiz suyunu gene alacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmhmt -- 2 Haziran 2008; 21:01:23 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rainmaker©

    Hamidiye çok kaliteli su...

    Bunun dışında bi de erikli var ki, kaliteli su olarak, o da fiyat konusunda; litresi kurşunsuz benzinle aynı fiyat


    bizde erikli alıyoruz gerçekten çok pahalı yaw




  • Ege Bölgesi'nde oturan arkadaşlar;Pehlivanoğlu'nda Çine Topçam 5 litre 1.10 YTL ve bir de 10 litrelik Salihli suyu var,2.10 YTL'ye satılıyor.İkisinin de tadı güzel,bilhassa Çine Topçam'ı tavsiye ediyorum,pişman olmazsınız...
  • geçen arkadaşın kapıya geldiler saka kampanyası için

    bende aldım

    dedikleri gibi 1 bidon verip 2 kupon verdiler

    suyun tadı güzel dedi arkadaş ben içmedim henüz

    fiyatta 5.5 ytl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 2 Haziran 2008; 22:05:10 >
  • izmirde bende danone şaşal kullanıyorum 5ytl
  • şaşal ne demektir yahu?
  • sağlık bakanlığı içme sularını 3 kategoride toplamıştır

    1-mavi kapaklar

    doğal kaynak suyu su toprak tan hiç bir yardım görmeksizin yer yüzüne çıkar.

    2-beyaz kapaklar

    sondaj suları (kuyu suları) su topraktan yardım görerek (su motorları) yeryüzüne çıkartılır

    3-kırmızı ve tonları

    su yeryüzüne çıktıktan sonra kimyasal işleme tabi tutulur amacı içindeki eksik olan elementi almak veya eklemek.(turkuaz bu kategoridedir ama her nedense mavi kapaktır.)

    tercihiniz her zaman için mavi kapaklar olmalıdır tabiki damak zevkiniz diğer kapakları seçiyorsa ayrı su tamamen tad olayıdır birinin beğendiğini birinin beğenmesi mümkün değildir.o yüzden piyasada bir marka lider değildir

    iyi su :bidonu kaldırın birkaç daire göreceksiniz bunlardan birtanesi üretim yılını gösterir aynı dairenin içinde hangi ayda üretidiği vardır buna dikkat edin çok eski şişeleri almayın bursa suları yumşak sulardır çatalca adapazarı orta sertlikte beykoz kemer suları sert sulardır saka da sert sudur (sert suların çayı güzel olur )


    varsa sorunuz yanıtlarım




  • saka için ülker satın aldı diyorsunuz ancak web sayfasında sabancının olduğu yazıyor..
    bu arada ben de istanbul 4. levent-emniyetevleri civarında oturuyorum. aytaç içiyoruz. suyun tadı gayet güzel. servis de çok hızlı ve güleryürlü.. geçenlerde suyun tadında bir değişiklik hissettik bayiyi aradık. hemen yeni su getirdiler diğerini aldılar, tahlile gönderdiler... bekliyoruz.. aytaçtan gayet memnunuz
  • Reverse osmos (ters osmoz) sistemi ile çalışan arıtma cihazlarını incelemek lazım. Ben şu an inceliyorum. Kendini 1 yılda amorti edecek gibi görünüyor. Üstelik sadece içme suyunda değil çay suyu yıkama suyu diş fırçalama gibi diğer hijyen gerektiren su ile ilgili işlerde de kullanılabiliyor. Yurt dışında daha yaygın bu sistem ile ilgili çoğu endişem araştırmalarımdan sonra gitti.
    Tek dezavantajı mineralleri de ayıkladığı için tadı biraz daha yavan geliyor. Ona da zamanla alışıyor insan. Bu arada sudaki mineral miktarı çok düşük seviyede ve vücudun hiçbir mineral ihtiyacını karşılayamayacak düzeyde. Sağlık açısından takmamak lazım.
    İçme suyu ile ilgili çok fazla yanlış bilinen konu var. Ben de damacana sularının iyi olduğunu zannederdim (tabiki kaliteli damacana suları var Erikli gibi ama sayıları fazla değil) .Dinlenmiş suyun daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm gibi. İyi arıtılmış bir içme suyunun WHO nun kriterlerine çoğu damacana sudan daha yakın olduğuna inanıyorum.




  • javsuya insanlar pek güvenememiş ancak bizim eve erikli de geldi pınar da geldi. ikisini de çok uzun süre kullandık. ikisi de güzel sulardı. Erikli'nin bir süre sonra servis kalitesi düşmeye başladı. ancak 3 5 saate su göndermeye başladılar. biz de Pınar'a geçtik. Javsu'yun jandarma asayiş vakfının olduğunu öğrenince onu almaya başaldık. 3 damacana bitirdik. bence gayet güzel su olarak. insanların ağız tatları farklıdır ancak Pınar'dan daha iyi bile diyebilirim. Erikli'yi biz bırakırken de tadı bana çok kötü gelmeye başlamıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 3 Haziran 2008; 1:27:01 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fthmhmt

    Suyumuzun fiyatı 5,75ytl'dir.Yedek damacanayı emanet degilde benim olsun suyu 2ser isteyeyim derseniz damacana depozito bedeli 8 Ytl dir ve damacanayı iade ettiginizde bu bedeli tekrar alırsınız.


    kardes batıkent e de varmı bu kampanya?

    ben 2 adet damacana alacam, sımdı sıze tek damacana ,(baska marka) verecem + ??? ytl daha verecem ve kac tane bedava olacak ben pek anlayamadımda;)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fthmhmt

    quote:

    Orjinalden alıntı: fuzulim

    dün hamidiye sudan vazgeçerek saka su abonesi oldum

    suyun tadı gayet güzel geldi bana ama brroşürde yazıldığı gibi iki damacana gelmedi

    bir dolu damacana ve iki ücretsiz saka su kuponu verildi.


    Kimileri kuyu suyu gibi desede Saka'yı begendiginize sevindim,bizde severek iciyor ve satıyoruz.Su an piyasada 250 nin uzerinde su markası var, ancak yaptıgı isin farkında olup ciddi yatırımlar yapan firma sayısı bir elin parmaklarını gecmez.Emin olun ki Saka Su'da bunlardan birisidir gonlunuz ferah olsun o konuda.
    Kampanya prosedüründe 2.damacana musteriye emanet bırakılıp 3.su icinde kupon verilecektir.Ancak bayilerin daha sonra emanetteki damacanaları toplanmasında sorunlar ve kayıplar oldugu icin bayiler direk olarak kupon vermeyi tercih etmektedir.Sonuc olarak tüketici 2 tane bedelsiz suyunu gene alacaktır.



    şimdi tam olarak anlıyamadım

    telefon açıyorum, eski damacanı benden alıyorlar, yerine bir adet 19lt damacna su alıyorum ve iki ücretsiz kupon ve bunun için sadece 5,25ytl mi ödüyorum?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kagan06


    quote:

    Orjinalden alıntı: fthmhmt

    Suyumuzun fiyatı 5,75ytl'dir.Yedek damacanayı emanet degilde benim olsun suyu 2ser isteyeyim derseniz damacana depozito bedeli 8 Ytl dir ve damacanayı iade ettiginizde bu bedeli tekrar alırsınız.


    kardes batıkent e de varmı bu kampanya?

    ben 2 adet damacana alacam, sımdı sıze tek damacana ,(baska marka) verecem + ??? ytl daha verecem ve kac tane bedava olacak ben pek anlayamadımda;)



    Kardes butun Turkiye icin gecerli bu kampanya.Suyunuz geldigi zaman 5,75ytl oduyorsunuz bunun karsılıgında 2 tanede size ucretsiz su almak icin kupon bırakacak bayi.Sonra kullanacagınız 2 adet suya bir ücret ödemeden bu kuponları kullanacaksınız.Baska marka damacanada farketmiyor, hepsini alıyoruz.2501121-2505101 Batıkent bayisinin telefonu.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.