bim in broşüründe gördüm 4 nisandan itibaren marketlerde yer alacak ürün FAKİR FERGO ELEKTRİKLİ MİNİ ŞOFBEN
-duş aksesuarları ile birlikte sunulmaktadır -220 V -3 ısı kademeli (3000/4000/7000 Watt) -TSE ve CE belgeli -2 yıl firma garantili
49.50 YTL
benimde ihtiyacım olduğu ve sıcak fırsat olduğunu düşündüğüm için sizinle paylaşayım dedim ürün yukarıda resimle görünüş ve özellik olarak birebir aynı sadece model farklı biri fergo diğeri caldo ama fiyat olarak yarı yarıya buyrun karşılaştırın http://www.nealsak.com/v21/product_info.php?pxmlid=46185&osCsid=f576cc603
fakır alman malıdır... ufak tefek aletlerını kullanıyorum(blendır vs) super kalıte dıyebılırım kutusunda gordum alman malı oldugunu hanı markadan suphesı olan varsa dıye yazdım (fakır dıye fakır degıl yanı )
bunu almak isteyen arkadaşlara tavsiyem erkenden gidip sırada beklemeleri lazım. çünkü bimde cuma günleri kapıda sıra oluyor.
sabah 8de bile sıra oluyor. 9 da mı 10 da mı açılıyor bilmiyorum ama bu şohbeni almak isteyen adam saat 7de orada olsun. belki daha erken. çünkü stoklar çok az geliyor bime.
Bu akşam iş çıkışı resimlerini mağaza camlarına asıldığını gördüm. Girdim sordum en geç çarşamba günü ellerinde olacakmış. 09'da dersim de yok, kapıcam inşallah bir tane...
''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
Bu akşam iş çıkışı resimlerini mağaza camlarına asıldığını gördüm. Girdim sordum en geç çarşamba günü ellerinde olacakmış. 09'da dersim de yok, kapıcam inşallah bir tane...
bim kampanyaları cuma günü oluyor arkadaşın dediği gibi cuma sabahı sıraya girmek lazım
Tabi canım aynen öyle, ben çarşamba günü gidip ellerine kaç tane geldiğini öğrenmeye çalışacağım sadece...
Montaj mı? Eve hiç elektrikçi çağırdınız mı?Sanırım ihtiyacınız olmamış..
Kızmayın ama çok güldüm.Hele dikkatinizi çekmiş olmasına...
Nerde olduğunuzu bilmiyorum,ama bu ürünü takmak içinde en az ürünün kendisi kadar hatta daha fazlasına ihtiyaç var.
Sigorta+kablo+işçilik=40 ile 50 arası olabilir... Kolay gelsin...
Arkadaslar montaj için fazla ucret isteyebilirler ama endişe etmeyin BIM de iade işlemleri çok rahat. eger montaj için cok fazla ücret isterlerse aynen iade edebilirsiniz. hic soru sormadan alacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R635X -- 5 Nisan 2008; 10:14:32 >
bende 2 tane aldım biri annemlere biri bana bişey dikkatimi çekti fiyata montaj dahil değilmiş kendim monte etsem garanti dışı olurmu usta servis çağırsam çok tutarmı
Nerde olduğunuzu bilmiyorum,ama bu ürünü takmak içinde en az ürünün kendisi kadar hatta daha fazlasına ihtiyaç var.
Öyle gülecek bişey yok arkadaşım,
1. Heryerde tamircinin itediği para aynı değil. 2. İçinden zaten sigorta çıkıyor. Sadece kablo ve işçilik masrafı olacak. 3. Piyasada (montaj dahil olmayan) 100-110 ytl lik türkiye üretimi(çin üretimi değil) bir aleti 49,5 ytl ye alıyorsun bir o kadar montaj parası bile versen, hala kardasın. 4. Güldüğün arkadaş ve ben 2'şer adet almışız, hem karımız daha büyük hem de 2 alet için tek işçilik parası verecek 5. Aldığın bu aletin illaki montajı yapılacak, süs diye alınmadı, bir bedeli olcaktır tabi. Öyle herkesin monte edebilceği bişey değil.
Ürün satılırken fırsatmıydı fırsattı, gerisi alanları düşündürür. ister kullanır isterse toprağa gömer!
Bu ürün olmasada benzerini yaklaşık 15 gün önce bir arkadaşım taktırdı(sonuçta hepsinin montajı üç aşağı beş yukarı ayı) biraz pazarlıkla 30 YTL verdik düşünenler varsa fiyat referansı olsun diye yazdım.
arkadaşlar basit bir işlemle kablo ve fiş hariç 5 kuruş vermeden kendinizde yapabilirsiniz tabi kullanacağınız yerde priz varsa.. biraz elektrik bilginiz ve topraklı priziniz olması yeterli
bende bim e uzaktım ama bim den adam ayarlayıp ayırttım bugünde gidip aldım
ben bunu 90 a almıştım montaj yapılacak yerde servis yoktu kendim monte ettim daha önce bir servise gidip bilgi aldım sigorta amperi ve kablolarla ilgili ve kendileri monte etmiş gibi garanti kağıdını imzaladılar bende kendim monte ettimm çok zor değil gereken kablo (kalın bi kablo olsun) ve sigortayı alın gerisi kolay
“Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kâmilen düşüyor. İkinciler onların yerine geçiyor. Fakat ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, en ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok. Okuma bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler kelime i şahadet getirerek yürüyorlar. Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.”
bişeyler becerebilmek kötü bişeymidir nazarınızda
bunun neresini komik buldunuz yoksa genelde hep böyle güleç misiniz alım gücünüz yüksekse zaten 45 ytl lik şohben başlığının altında msjlarla işiniz ne
ayrıca aya uydu göndermiyorum şohben bağlıyorum elimden geliyorsa niye para ödeyip taktırayım benim çekindiğim nokta garanti belgesinde montajcı servis onayı gerekmesiydi
arkadaşlar bugün servisi aradım fiyat aldım 15 ytl montaj+kullanılan malzeme bedeli ki malzeme kullanılmayacak montaj yapılacak yere kadar sıvaaltında 3x2.5 kablom hazır sigorta panosuna giriyor sigortasıda ucunda bağlı şohben bağlanıp sigortası kaldırılacak okadar
BIM'in sattığı hiç bir ürünü (gıda dahil) tavsiye etmiyorum. 3.cü sınıf mallar. Bana göre Kampanyalarının da hiç aslı astarı yok. Çünkü kampanya ürünlerini esnaftan BİM fiyatına zaten alabiliyorsunuz.
vallaha iyimiş yeni gördüm. fakir in bir çok ürününü kullandım el süpürge el radyatör vs yıllardı en ufak bir sorun çıkmadı. kaldıysa yarın bitane kapacam
Arkadaşlar siz bu şohbeni kullanıyorsunuz sanırım :) kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ben kendim monte ettim ve kullanıyorum. Fakat çözemediğim bir sorun var. Oda suyun tazziği. Tazzik çok düşük geliyor. Nedeni ne dir ? bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı ?
dostum ben kurdum kullanıyorum tazyikle ilgili bir sorunum olmadı su hem şebekeden hem depodan besleniyor ikisindede soru yok sadace 3üncü kadamede sigorta attırıyor 7000watt olduğu için sigorta kaldırmıyor sigortayı söküp daha yüksek amperli sigorta takmak lazım evdeki diğer musluklardan gelen suyun tazyiğine bir bak sonra şohbenin giriş borusunu uygun yerden sök birde onun tazyiğine bak tıkanıklık vs olabilir şohbenden olacağını sanmıyorum
dostum ben kurdum kullanıyorum tazyikle ilgili bir sorunum olmadı su hem şebekeden hem depodan besleniyor ikisindede soru yok sadace 3üncü kadamede sigorta attırıyor 7000watt olduğu için sigorta kaldırmıyor sigortayı söküp daha yüksek amperli sigorta takmak lazım evdeki diğer musluklardan gelen suyun tazyiğine bir bak sonra şohbenin giriş borusunu uygun yerden sök birde onun tazyiğine bak tıkanıklık vs olabilir şohbenden olacağını sanmıyorum
Aynen