mesajdaki t9 sözlük (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb.

iphone-bursa -> mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 0:26:47)

klavyeyi türkçe yapmıştım fakat,mesaj yolladıgım arkadaşlar 2 parça halinde geliyor diyor..? ne o türkçe yapmamıza ragmen hala karakter olarak 2 mesajmı gidiyor?? ve ayrıca dedimki hadi tr klavye kalksın ing takılayım...ondada t9 sözlük gibi kendi yazıyor onu nasıl kapatabilirim? forumda tweaks tan "kb" die programla halledilir diye yazıyor yükledim ama nerden oldugunu bulamadım[sm=s20.gif][sm=s20.gif]

wisdomtr -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 0:38:20)

Arkadaşım, setting-general-keyboard-Auto Correction nu off yaparsan problemin çözülür.

iphone-bursa -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 0:42:08)

Sağol dostum,insan görüyo ama bilmiyo kötü olay ama öğrenincede mutlu oluyo[:(][:(]

AnkaraGucu06 -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 5:25:30)

auto-capitalization var ,,, auto correction yok

sec -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 14:07:08)

bende merak ediyorum, nasil iptal edecegiz otomatik kelime islemcisini (herneyse) ??

Cinali -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 16:47:24)

Xendaba arkadaşımız bunu forumda daha önceden açıklamıştı:

Installer de: tweaks klasörü içerisinden KB uygulaması : yazı yazarken otomatik gelen ingilizce düzeltme yazılarının gelmesini kapayabileceğimiz uygulamadır..

bunu yükledikten sonra Keyboard menüsünde Auto-Correction seçeneği gelecek.

eserunsalan -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 18:14:34)

Hala bir umutla birilerinin bi "patch" yazıp iPhone'un "auto-correction" için kullandıgı dosyayı, bi Türkçe kelime haznesi dosyası (örneğin TDK'dan alınacak) ile değiştirmesini bekliyorum ama hiç bir gelişme gözükmüyor şimdiye dek....
:)

mygokhan -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (30 Mart 2008; 21:49:10)

oh be bende yaptım düzelti...teşekkürler..[:'(]

backgardenboys3 -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (8 Nisan 2008; 14:36:27)

Valla sağollun benimde çok muzdarip olduğum bir mevzuydu bu.

meyhem -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (8 Nisan 2008; 16:46:35)

quote:

Orjinalden alıntı: eserunsalan

Hala bir umutla birilerinin bi "patch" yazıp iPhone'un "auto-correction" için kullandıgı dosyayı, bi Türkçe kelime haznesi dosyası (örneğin TDK'dan alınacak) ile değiştirmesini bekliyorum ama hiç bir gelişme gözükmüyor şimdiye dek....
:)

ben bunu yaptım. fakat sorun olan kelimelerin kullanılma oranlarını ayarlamak :) 40bin tane kelime var bunları ayarlarım diyen varsa yollabilirim.
http://forum.donanimhaber.com/m_22167401/mpage_1/key_//tm.htm#22167401

baha40n -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (8 Nisan 2008; 17:01:01)

Safari Ingilizce oldugu icin siz Turkce birsey yazarken,Klavye otomatik olarak tamamlama ozelligini
kullanip sizi istemediginiz seyler yazmak zorunda birakiyor.
Bu otomatik tamamlama ozelligi kapatmak icin installerdan kb2 adli uygulamayi indirirseniz bu ozelligi kapatmak mumkun. Kb2 icin source gerekmiyor her installerda vardir.
Bu uygulamayi yukledikten sonra ekrana yeni birsey gelmiyor.

Bu uygulamayi aktif hala getirmek icin;
Settings (Ayarlar) > General (Genel) > Keyboard (Klavye) i takip edin. Keyboarda girdikten sonra Enable Autocorrectioni "Off" haline getirin.

reyhanbyr -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (8 Nisan 2008; 18:23:45)

meraba arkadaşlar bende öyle bi seçenek yok düzeltemiyorum.
otomatik büyük harf
büyük harf kilidi
. kısayolu
uluslararsı klavyeler
var sadece hepsini kapattığım halde yine devam ediyo napıcam ben ya çok sinir bişi bu ????

baha40n -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (9 Nisan 2008; 11:47:28)

Yukarda yazılanları yaptıysan bir sorun olmaması lazım.Bi daha gözden geçir.

sugarboy -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (9 Nisan 2008; 13:13:27)

Türkçe karakter sorunu çözüldü yahu [sm=s15.gif]

alprak -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (9 Nisan 2008; 15:25:19)

quote:

Orjinalden alıntı: iphone-bursa

klavyeyi türkçe yapmıştım fakat,mesaj yolladıgım arkadaşlar 2 parça halinde geliyor diyor..? ne o türkçe yapmamıza ragmen hala karakter olarak 2 mesajmı gidiyor?? ve ayrıca dedimki hadi tr klavye kalksın ing takılayım...ondada t9 sözlük gibi kendi yazıyor onu nasıl kapatabilirim? forumda tweaks tan "kb" die programla halledilir diye yazıyor yükledim ama nerden oldugunu bulamadım[sm=s20.gif][sm=s20.gif]
[/quote

Slm arkadslar benim tweaks klasoru icinde kb be kb2 die programlar gozukmuyor onlarin gozukmesi icin ne yapabilirim ayrica bi sorum daha VAR dikkatimi bisi cekti sanki bnm installerdaki dostalarda azalma VAR Bunun sebebi sizce ne olabilir yukledigim birseydenmi kaynaklaniuof acaba yardimlarinixi beklyrm beyler gorusmek uzere....

eyaman -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (4 Mayıs 2008; 10:10:49)

ya iyiki bu forum var ..... seviyorum sizleri :))

aston -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (11 Mayıs 2008; 3:09:26)

ayni sorunun bu aksam iphone ile msj cekerken bende de oldugunu farkettim ve dediginiz programi yukleyince duzeldi

mcff -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (11 Mayıs 2008; 8:20:05)

daha 4. mesajında bizi seviyorsan 100. mesajında asık olursun sen :))

quote:

Orjinalden alıntı: eyaman

ya iyiki bu forum var ..... seviyorum sizleri :))

virtusft -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (11 Mayıs 2008; 17:59:55)

neden böle yazdın ki anlam veremedim aşk meşk işlerine girmeseydin keşke

iphone-bursa -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (11 Mayıs 2008; 23:42:26)

şaşırdımmmm:) aşk meşk iyi gidiyo...

sinancav -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (19 Ekim 2008; 22:38:45)

herkese merhaba

bir hafta önce ikinci el 2g iphone aldım (2.0.1) ve bu smsteki t9 olayı beni deli ediyor bence msj yazmak zaten iphone da oldukça zor bir de t9 iyice yavaşlatıyor. installerdaki programı gordum indirmeye çalışıyorum ama indiremedim ustune tıklayınca menuye atıyor telefon. installerımda ne gibi bir sorun olabilir?

F0NDiP -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (19 Ekim 2008; 22:56:50)

ben de bilmiyodum iyi oldu [sm=smiley2k.gif]

vip_bileq -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (20 Ekim 2008; 17:20:02)

arkadslar bnmkisi kırılmamıs iphone 3g..acaba nası kptıcam

Jabba -> Cevap: mesajdaki t9 sözlük (20 Ekim 2008; 18:29:26)

Kapatma şansınız yok malesef Jailbreakli değilse Turkcell'den aldığınız cihazı..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.25