2 gün dür sitem kurmak ve bios yükseltmekle uğrasıyordum ama uğraşlarıma değdi. bu kartın o/b performansı daha önce ta690g kulanan biri olarak diorumki mükemmel hatta 690g ye 2 değil bence 3-4 katı fark atar . işte kurduğum sistem kısaca söyle biostar 780g amd x2 5600+ a-data 2gb 800mhz tek modül ram 250 gb (2 adet 410 as)
400w everest kasa psu
sistem ve ekran kartı cpzu görüntüleri. biostan ekran kartının ramını 512 mb olarak ayrladım ama cpuz 512mb ctalisty 700 mb olarak görüyor
cod oyunun kudum ama 124*768 de az hissedilir sekilde kasma oldu ayarları 800*600 düşürünce oyun akısı cok süperoldu kasma donma yoq
kayne and lyunch deadmen de ise gaza geldi kart birden 1204*768 gayet akıcı medium
açmaz acamaz 800*600 bile kasarak donarak oynatır değim oyun stragleholtta beni çok sasırttı 1204*768 cok süper
bir internet cafe sahibi olarak çok iyi buldum oyun performansını beklediğimin üstünde çıktı ilerde belki haybirt crosfire yapılırsa daha da güzel olur. inanın bir cok pcyi tamir format falan attım deneyimlerime dayanarak konusuyorum casper marka pclerin içinde olan x 1050 ve x1550 lerden daha performanslı diebilirim bu kart için
su an crysis kuruorum 12 olmadan crysistende oynanabilir cözünürlüklerde bir kaç ss atarım
crysiste 124*768 ayrlar normal biraz kastı ama orta ayarlarda 800*600 cözünürlükte gayet güzel akıcı çatışmalarda az kasıor ama low ayarlarda 800*600 cö zünürlüklte süper
ssler ayarlar orta ayrda 800*600
fps li olarak cektiğim resimler gne üstteki resimlerin ayarında 800*600 çözünürlükte özellikle hareketli sahnelerde cekmeye özen gösterdim ssleri cünkü hareketli koşmalı catşmalı sahnelerde fps düşüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 31 Mart 2008; 11:01:36 >
O anakartı nerden buldunuz, bir diğer merak ettiğim konuda o gpu nun işlemcisine de o/c yapılabiliyordu bazı anakartlarda, biostarda da varmı o özellikle acaba?
O anakartı nerden buldunuz, bir diğer merak ettiğim konuda o gpu nun işlemcisine de o/c yapılabiliyordu bazı anakartlarda, biostarda da varmı o özellikle acaba?
ana kartı sipariş etiiğim site http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15414 oc olayına gelince hiç oc den anlamam oc yapmam ama ana kartın biosunu biiraz karıstırınca işlemci için auto oc menüsü olduğunu fark ettim fsbyi otomatik voltajı otomatik ayarlayabilin enteresan bir menüsü var bilmediğim bende dokunmadım tabiki bu arada cysis ve cod 4 için hazırladım fps de olan ssleri az sora ekleycem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 31 Mart 2008; 10:35:20 >
Evet, Gigabyte anakartında ki ekran kartının 500mhz. olan hızını 950 yapmışlardı ve performansta %27 gibi bir artış olmuştu. Sırf o yüzden Gigabyte'ı bekliyorum hala