Arkadaşlar sınırlı adsl kullanıyorum. Ama sürekli kotayı aşıyorum. Sınırsıza geçmeye karar verdim. Ne zaman başvurursam en mantıklı geçiş tarihi olur. Yani geçtiğim ay sadece sınırsız faturası ödemek istiyorum. Ayrıca internetten tarife değişikliği yapılabilir mi? Teşekkürler...
İstediğin zaman tarife değişikliği yapabilirsin.O anda hemen tarifen değişir zaten.Mesela bugün değiştirirsen 29 günlük internet ücreti alınır.Diğer ayda limitsiz tarifeden hesaplanır. Ayırca Tarife değişikliği yapmak için Türk Telekom'a gidip bi form dolduruyorsun.Ücret falan talep etmiyorlar.Ondan sonra 2-3 gün içerisinde tarife değişikliği gerçekleşiyor. 444 0 375'i arayıp tarife değişikliğinizin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenebilirsiniz.Boşu boşuna kendinize limit koymayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayci -- 29 Mart 2008; 19:25:11 >
merhaba,ben de senin gibi sınrlı tarifedeydim ve geçen ay sonunda sınırsıza geçtim.www.ttnet.net.tr adresinde bir telefon numarası vardı ilkayci nın verdiği telefon da olabilir.ben direk orayı arıyarak değiştirdim.şubeye gitmeme gerek kalmadı.en mantıklı zamanı sorarsan bence ayın son günü.
kardeş bak şöyle soyleyim nisan 1 olsun değiştirirsin kota sıfırlansın bu ayın sonuda değiştirisen faturan limitsiz tarifeye göre düzenlenir 49 ytl artı diğer ücret onun için ayın 1 inde deiştirmen daha iyi
tar,fe değişiklikleri ayın 1 inde geçerlidir şimdi bile değiştirsen tarifeni ayın 1 inden itibaren sınırsızsın ayın 1 i gelmeden değiştir tarifeni mesela ayın 2 sinde tarifeni değiştirdin diyelim taa ondan sonraki ayın 1 inden itibaren geçerli olacaktır
amd athlon x2 5600+ 2.8@3,1 ghz ... asus m2a vm 690g green ... 2*1 OCZ platinium DDR2 800@888 5-5-5-15 ... seagate 250 gb sataII ncq hdd 8 mb cache ... his hd 2600 pro 512 mb pci-e @740-1180 ... lg double layer 20x dvd-rw... cooler master RC-332 elite kasa 350w... philips 19" ws lcd 5ms.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Türk Telekom'a ait bi bölüm olduğundan haberim yoktu bu yüzden yanlış bölümde açtım, kusura bakmayın...
Yalnız şöyle bi durum var. Benim Mart faturam zaten geldi yani bugün geçsem bana 49 ytl gelme gibi bi durum olamaz. Bu ayki faturam kesildi. Bugün arasam tarifemi değiştirsem Nisan 1'den itibaren sınırsıza geçmiş oluyorum ve ay sonunda 49 ytl fatura gelir değil mi? Bi sürprizle karşılaşmak istemiyorumda...
bilen bilmeyen sallamış cevapları. dostum sen kimseye bakma ayın son günü talimat ver akşama tarifen değişir. ayın 1 ve sonrasında basvurursan öbür ay 2 fatura ödersin ben 29 subatta değiştim sorun olmadı
bilen bilmeyen sallamış cevapları. dostum sen kimseye bakma ayın son günü talimat ver akşama tarifen değişir. ayın 1 ve sonrasında basvurursan öbür ay 2 fatura ödersin ben 29 subatta değiştim sorun olmadı
Bende zaten 30 Mart'ta değiştirdim. Şimdi bugünden itibaren sömürücem TTnet'i. Umarım bana hayır tarifeniz değişmedi gibi bi olayla gelmezler. Ay sonunda 40gb'ı aşmış olurum çünkü...
arkadaşlar ya ben 1 nisan da tarife değişikliği yaptım 444 0 375 ten.bugün yine aradım ve limitsiz tarifeye geçmişsinizdir dedi.şimdi ben nisan ayı için ne kadar ödeyeceğim?daha emin olamadığım için korkuyorum hiç bişey indiremiyorum elimde patlar diye.