Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.339
Cevap
14
Favori
356.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roalex

    cancım merhaba almayı düşündüğüm sorento bu fiyat konusunda anlaşırsak alcam sence nasıl? 2005 model 67 bin kmde 39 bin tlye verirse alimmi sence çokmu yüksek fiyatı ?http://www.sahibinden.com/satilik_kia_sorento-76WQQaXQQ12029596WQQpXQQdisplayitem

    Öncelikle araç İstanbulda Km'si orjinalmidir bilinmez. Ben İstanbuldan alma taraftarı değilim açıkcasını söylemek gerekirse.Plakalasını falan çekmemiş, aracına güvenen satıcı bana göre plakasını da çekmeli..2005 Model için bu para çok abi bana göre..Biraz daha sabırla bekle daha güzel araçlar çıkacaktır eminim.
  • bende sana katılıyorum hani şöle 75 ile 80 bin km arasında 2006 model olsa tamamda bende vazgeçtim sonradan cancım saol cevabın içinbu arada nasılsın keyifler yerindemi?ankarada neler yapıyorsun ?teyzem oturuyor ankarada basın evlerinde yanlış hatırlamıyorsam :)
  • Arkadaşlar bugün AnadoluKIA Şubeler Satış Yöneticisine mail attım..Yazıyı buraya kopyalıyorum..

    Ben:

    Ayberk Bey Merhabalar,

    Ocak ayında Sayın Evcimen'in "Şubat sonunda yeni Sorento ile B segmenti MPV aracımız Venga gelecek. Mayısta küçük SUV modelimiz Sportage pazara sunulacak. Ve bu model eylülden itibaren vergi avantajlı 1.6 litrelik motora kavuşacak." şeklinde açıklaması olmuştu.

    Kia sitesinde bir duyuru göremedim. Acaba başka bir tarihe mi ertelendi? Bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında ?

    Kolay Gelsin.

    Ayberk Kıyıcıoğlu:


    Merhaba,

    Yurt dışı kaynaklı nedenler ile tabiki belli sarkmalar olmakta.
    Sorento ilk parti araçları Mart ayı sonunda yine Venga aracımızı Mart ayı içerisinde bekliyoruz. Sportage 2.0 olarak Haziran ayı ile birlikte (muhtemelen 2011 tescili için Ağustos ayı olabilir) yine 1.6 benzinli Sportage belirttiğiniz gibi Eylül ayı ile birlikte Türkiye'de satışına başlanacak.

    Bilgilerinize

    Saygılarımla
    Ayberk Kıyıcıoğlu


    Ya bir kerede Çelik Motor dediğini yapsa dişimi kırıcam..Hep gecikme hep gecikme...

    Bu arada sorusu olanlar ayberk.kiyicioglu@celikmotor.com a mail atabilirler..Çok ilgili biri kendisi..teşekkür ediyorum burdan Ayberk Bey'e.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: roalex

    yani cancım konfor sıkıntım olması diyorsun?yakıt konusuna gelincede yaksın okadar benim 1.3 dizel mator arabam bile 100 km de 7,5 lt yakıyordu sorentota 9,5 yakar tahminenvergi konusuna gelince artık evden kıscaz kapatcaz digitürkü,interneti,doğal gazı bu işin şakası tabi aslına bakarsan fazla sayılmaz vergisi bana bakarmısın taktımya arabaya alcam ya sorentoyu kendimi kandırıp duruyorumcancım son sorum bu gecelik 4*4 ,4*2,low,hig modu falan bunlar nedir peki?hangisinde kullanmak mantıklı mesela yakıt konusunda ve güven konusunda?



    Merhaba, bende sorento değil ama sportage var. Bir de e yakın zamanda sattığımız Corsa 1.3 cdti vardı. Şunu söyleyebilirimki aynı kullanım şartlarında yani aynı yol, aynı güzergah, aynı zaman dilimi, aynı sürücü; Sportage corsa dan %80 fazla yakıyor. Bence bu da normal, birisi 1200 kilonun altında, birisi 1800 kiloya yakın. birisi 1250 cc. birisi 1980 cc motor. Litre olarak da corsa 7 yakarken sportage 13 yakıyor şehir içinde. Şehir dışında corsa 6 yakarsa sportage 10.5 yakıyor.

    Sizin verdiğiniz 7.5 bakarsak sizde genelde şehir içi kullanıyorsunuz astrayı. Bence 13-14 litre olabileceğini düşünmelsiniz. 9.5 u belki uzun yolda görürsünüz.

    Ama ben memnunun aracımdan, tüketim fazla ama corsa (astra) ile diğer yönlerden kıyas edilmez.
    Sportage , sorento tasarruf araçları değildir. Çok yakarlar, vergileri yüksektir, kaskoları yüksektir. Ama keyiflidiriler. Otobüste gider gibi gidersiniz. Öte yandan diğer bir yazımda da yazmıştım. Corsa nın yerine 1.4 TSI golf aldık ve O da aynı şartlarda litre olarak Sportagedan az yakıyor ama benzin daha pahalı olduğundan TL olarak hemen hemen aynı oluyor. Yani sportage - sorento ile dizel astradan daha pahalı gidersiniz ama 1.6 benzinli arabalarla harcamanız hemen hemen aynı olacaktır. Bence bu keyfe değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 1 Mart 2010; 18:51:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: roalex

    bende sana katılıyorum hani şöle 75 ile 80 bin km arasında 2006 model olsa tamamda bende vazgeçtim sonradan cancım saol cevabın içinbu arada nasılsın keyifler yerindemi?ankarada neler yapıyorsun ?teyzem oturuyor ankarada basın evlerinde yanlış hatırlamıyorsam :)


    Keyifler şuanlık iyi sınavlar falan yok ya :D Ankaradayım işte lise 2 sınavları bekliyorum :) Basın evleri ne taraftaydı ?
  • merhaba arkadaşlar ben uğur.. 2006 model caddy'im var 36.000 kmde onu satıp yerine 2006 model sportage yada 2005 model sorento düşünüyorum.. ve inanın ne sportagein nede sorentonun koltuğuna dahi oturmadım :) bana yardımcı olursanız sevinirim sonuçta en az 35-40.000 lira para yatırıcaz.. 2006 sportage ve 2005 sorentonun yıllık vergisi ne kadar? araştırdığım kadarıyla insanların yarısı şikayetçi yarısı memnun.. şikayetçi olan insanların çoğuda aracı 2. el alıp bakımsız araç almışlar.. benim araziyle, zorlu yollarla alakam yok sadece görüntü olsun diye almak istiyorum bu araçlardan bitanesini ayrıca caddyi gibi geniş rahat bi arabaya alıştıktan sonra otomobil paklamaz insanı kullananlar daha iyi bilir.. şu an sportage daha yakınım, görüntü olsun yakıt olayı olsun, fiyatı olsun e zaten 4*4ündende bi beklentim yok.. sorentolar ise daha hantal ve çirkin geliyo ama beni cezbeden yanı tam jip sıfatına uyması tank gibi maşallah.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. cindalizm@hotmail.com mail, msn adresim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurakbulut

    merhaba arkadaşlar ben uğur.. 2006 model caddy'im var 36.000 kmde onu satıp yerine 2006 model sportage yada 2005 model sorento düşünüyorum.. ve inanın ne sportagein nede sorentonun koltuğuna dahi oturmadım :) bana yardımcı olursanız sevinirim sonuçta en az 35-40.000 lira para yatırıcaz.. 2006 sportage ve 2005 sorentonun yıllık vergisi ne kadar? araştırdığım kadarıyla insanların yarısı şikayetçi yarısı memnun.. şikayetçi olan insanların çoğuda aracı 2. el alıp bakımsız araç almışlar.. benim araziyle, zorlu yollarla alakam yok sadece görüntü olsun diye almak istiyorum bu araçlardan bitanesini ayrıca caddyi gibi geniş rahat bi arabaya alıştıktan sonra otomobil paklamaz insanı kullananlar daha iyi bilir.. şu an sportage daha yakınım, görüntü olsun yakıt olayı olsun, fiyatı olsun e zaten 4*4ündende bi beklentim yok.. sorentolar ise daha hantal ve çirkin geliyo ama beni cezbeden yanı tam jip sıfatına uyması tank gibi maşallah.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. cindalizm@hotmail.com mail, msn adresim..


    İstediğiniz tüm cevaplar bundan önceki sayfalarda var incelemenizi tavsiye ederim Bu arada şunu da belirteyim sportageler sorentolardan daha fazla yakıyor.




  • Merhabalar,

    anladığım kadarıyla burada bulunan herkes sorento' dan çok memnun.

    benim de sorento ile ilgili merak ettiğim bazı konular var.
    1- 2006 model sorento motor gücü 175 byg olanlar var mı?
    2- Vergi skalası neye göre değişiyor ve nekadar yıllık maliyeti ? Örn. 2006 veya 2007 vergilerinde fark var mı ?
    3- Bugun almak istesek km si çok fazla olmayan bir sorento'ya nekadar vermek gerekir. 2006 model ? 2007 model ?
    2. el alırken sorento'da nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

    tsk.
  • aracındaki dvd sistemini hiç kullanan var mı? arka koltuklara nasıl görüntü aktarıcam?

    örneğin cdyi taktık film oynamaya başladı sonra yapmam gerekenleri söylermisiniz?
  • Ben de merak ediyorum :)
  • cd takında yada dvd zaten dırek kendısı otomatıkmen geciyor arkadakıler öndeki ne gösteriyorsa arkadakılerde onu gösteriyor taki siz kumandayla degıstırene kadar
    saygılar
  • merhaba arkadaşlar,

    2006 model kia sorento sahibiyim. araçta necvox mevcut. ama navigasyon yazılımı sanırım yüklenmemiş, navigasyon tuşuna bastığımda açılmıyor. sanırım yazılım yüklemek gerekiyor. nasıl yapabiliriz bunu? igo kullanıyorlarmış sanırım? nereden temin edebiliriz ve nasıl yükleyebiliriz? yükleme aşamaları nelerdir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    teşekkürler.
  • MRB ARKADAŞLAR BEN YENİ BİR KİA SPORTAGE KULLAMICISIYIM.MERAK ETTİĞİM BAZI SORULA RVAR VE SİZLERDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİRİM 2008 MODEL BİR KİA ALDIM GAYET GÜZEL ŞİMDİLİK..MESELA İLK SORUM TV KANALLARI GÜZEL ÇEKMİYOR EL FRENİ BAGLANTISI DIŞINDA KANALLARIN GÜZEL ÇEKEBİLMESİ İÇİN AYRI BİR APARAT SATILIYORMU NERDEN VE NE KADARA TEMİN EDEBİLİRİM.2.SORU BLUETOOD TELEFONA BAĞLARKAN BİR ŞİFRE İSTİYOR BU ŞİFRE NEDİR BEN BULAMADI TELEFONUMU BAĞLAYAMADIM.ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER..
  • SEVGİLİ KAZARH;

    EL FRENİ ÖZELLİĞİ CİHAZ ARACA BAĞLANIRKEN BİR KABLOYU TEKNİSYENİN BAĞLAMASI SONUCU AKTİF HALE GEÇİYOR.EĞER SİZ O KABLOYU KİA SERVİSİNE SÖKTÜRÜRSENİZ ARAÇ SEYAHAT ESNASINDAYKEN TV İZLEYEBİLİRSİNİZ.ANCAK BU SİZİN GÜVENLİĞİNİZ İÇİN YAPILAN BİR ÖZELLİKTİR.

    TV NİZİN KÖTÜ ÇEKMESİDE CİHAZLA ALAKALI OLMAYIP TAMAMEN ARAÇTAKİ ANTENİN YETERSİZLİĞİNDEN KAYNAKLANIR.ARAÇ ANTENİ ARACIN ARKA CAMINDA SAĞLI SOLLU İKİ ANTEN VE BUNLARINDA ÇİFT UÇLU OLMASI GEREKİRKİ KALİTELİ BİR ÇEKİM OLSUN.

    BLUETOOTH BAĞLANIT SIRASINDA ŞİFRE SORACAKTIRKİ BAŞKASI BAĞLANIP KULLANMASIN DİYE.GENELDE İLK ŞİFRE FABRİKA TARAFINDAN KONULAN 0000 DIR.4 SIFIR YANİ.YADA 1234 OLUR.ANCAK BLUETOOTH BAĞLANTI ÖZELLİĞİ BU CİHAZLARDA ESKİ YAZILIM GÜNCELSE ŞİFREYİ DOĞRU GİRSENİZ BİLE BAĞLANTI OLUR ANCAK KONUŞMA YADA ARAMA YAPAMAZSINIZ.BLUETOOTH 2 ÖZELİKLİ YAZILIM OLMASI GEREKİRDİ.

    BENİM CERATOMDA XETEC DTM 700 DE İLK BAŞTA BLUETOOTH 1 ÖZELLİĞİ OLDUĞU İÇİN KONUŞMA VE BAĞLANTI YAPAMAMIŞTIM.SONRA CİHAZI SERVİSE GÖNDERİP YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPTIKTAN SONRA SORUNSUZCA BAĞLANMIŞTIM.

    SAYGILAR...




  • Kiacılar nerelerdesiniz ? :))
  • Yeni Kia Sorento'nun reklamları yapılmaya başlanmış galiba..Anadolu Kia Ankara Bayii de Dev gibi fotosunu koymuşlar..



  • herkese slm 2006 66000 kmde 43000 tl ye siyah sorento buldum tv gps var sizce nasıl. vuruk cizik yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: botan0034

    herkese slm 2006 66000 kmde 43000 tl ye siyah sorento buldum tv gps var sizce nasıl. vuruk cizik yok


    KM iyi (Orjinalse tabi...) TV falan tüm sorentolarda var genellikle satıcının size onu artı olarak yansıtmasına izin vermeyin, vuruk çizik yoksa bile 40.000'e felan almaya çalışın..

    Bizim araçtada değişen,boya yoktu..Adamın kredi kartı borcu 30.000 tlyi bulmuş kelepire 36.000 TL'ye almıştık..43 vermeyin yani başka fırsatlarda çıkacaktır.
  • 2006 seronto aldık dıreksonda sol tarafta pover dugmesı var ne ıse yarıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celikler05

    2006 seronto aldık dıreksonda sol tarafta pover dugmesı var ne ıse yarıyor


    Nerede tam olarak direksiyonun üzerinde mi ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.